- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Nerde yazmış ki kız bunu?aslında kocasını sevmiyor.
elalem evleniyor diye evlenmiş.
muhtemelen elalem çocuk sahibi oldu diye gebe kaldı.
en korktuğu şey kocası değil elalem, kocasızlık, çocuksuzluk ve dul kalmak.
acayip bir zihniyet.
eski konularda var.Nerde yazmış ki kız bunu?
aslında kocasını sevmiyor.
elalem evleniyor diye evlenmiş.
muhtemelen elalem çocuk sahibi oldu diye gebe kaldı.
en korktuğu şey kocası değil elalem, kocasızlık, çocuksuzluk ve dul kalmak.
acayip bir zihniyet.
Nerde yazmış ki kız bunu?
Merhaba
Ben daha 5 aylik evliyim, esimle 3.5 sene flört ettik ve ben hep evlenmek siteyen taraftim! Biraz da aile baskisi vardi ve cevremdeki herkes teker teker evleniyordu! En büyük hataymis bu meger!
Esim Tartisdigimizda hep bagrip cagriyor hata küfür bile ediyor! Ben aileme cok düskünüm diye onlarla fazla görüsmemi istemiyor!
Evlilik bana yaramadi, nerdeyse hergün agliyorum, kendimi ynliz hisediyorum! Evlenince hersey düzelir daha güzel olur sanmisdim ama cok eziliyorum!
Napicagimi sasirdim! Annem de mutsuz oldugumun farkinda ama onada herseyi anlatamkyorum!
Bana yardim ettin nolur! Günden güne daha vok eriyorum sanki!
Selam arkadaslar
Ben daha öncede yazmisdim, henüz 10 aylik evliyim ve olmadigim kadar mutsuzum.
Hep evlenmek isteyen tarafdim, esim biraz daha beklemekten yanaydi! Sorunlar evlenmeden önce basladi, ev döseme, dügün stressi vs. Evlenince düzelir dedim dahada berbat oldu. Hep bosicam seni dedi daha balayindayken.
Bu hafta sonu yine bu tartisma oldu. Ben biraz naz yaptim, tabi esim nazimi yine cekemedi. Problem esim cok agressiv o bunu kabuletmese bile. Tartisinca beni iter, küfür eder (or...u) aileme dil uzatir, anneme söylenir!
Bende sonra anneme gittim. Annemde bana sen bu adamin böyle oldugunu biliyordun neden evlendin diye söylendi. Ben bunulari abine anlaticam abin onunla bi erkek erkege konussun dedi.
Ben yine eve gittim, beyfendi benimle konusmuyor tabi ama korkuyorum abim gelirse büyük kalvga cikar diye. Sonra yine ben gittim yanina konusalimi dedim. Bagirdi cagirdi, sen neden anneme gidiyorsun, beni neden kötülüyorsun, neden yalan söylüyorsun dedi. Bende yalan söylemedim, sen küfür ettin dedim. Bana diyorki kocanim nolmus (hem döverim söverim hem severim mantigi). Dogru düzgün özür dilemedi aslinda, yada zorla diledi (özür gücsüz insanlar icindir der) nasil oldu bilmiyorum bile baristik ve ben ona kahvalti bile hazirladim. Sonra annemi aradim abime bisey söyleme diye baristik diye!
Bi yandan istemiyorum artik, cünkü cok yiprantim, diger yandan abim bunu döver diye korkuyorum ve bosanma süreci bana cok agir geliyor! Artik insanlarin ne düsündügü bile umrumda degil ama aklimda kafamda binlerce soru var!
Simdi bosanirsam ya pisman olursam! Aslinda esim iyi biri cocuk gibi, cok ilgi bekliyor! Bende calisiyorum eve gelip yemek yapiyorum yoruluyorum bide onunla ilgilen cok geliyor! Bu yüzden cincellikdende uzaklasdik! Komik olan kendisi istemiyor artik!
Bu nasil bi evlilik anlamiyorum ve napicagimi bilmiyorum ;( bu yüzden lütfen yardim edin! Ben hata yaptim evlenerek ama bosanmakda bi hata gibi geliyor bana!
1. sayfaya ek
Herkese tsk ederim yorumlariniz icin.
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
Off kanım dondu,,ama çok haklısın.Merak etmeyin yakinda daha az dayak yiyeceksiniz kiziniz dogsun biraz buyusun sizden çok onu döver, cunku boyleleri icin çocuk dovmek daha eglenceli oluyor böyle minis minis yumus yumus yerden yere atabiliyorlar yasiz de arada kuser geri donersiniz, ta ki bir gun şiddetin dozu artip sakat kalana kadar, o zaman o sizi baba evine yollar zaten, tabi sag kalirsaniz.
1. sayfaya ek
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
Hiçbirşey düzeltecek gibi görünmüyor aldatma da var gibi gorunuyor bir de üstüne.zaten aldatmasa ne olacak sizi insan yerine saymiyor.ayrılmaktan başka çare yok gibi gorunuyor.eger düzelmesini beklemek istiyorsanız da bu beklemekle olmaz birşeyler yapmalısınız .terk edin affetmeyin kolay kolay.ciddi bir şekilde konuşun aileniz de tepki gostersin.ise yarar mı bilmem ama daha önce de olmuş .son bir kez deneyin madem olmazsa böyle yasanmaz1. sayfaya ek
Off kanım dondu,,ama çok haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?