hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

aslında kocasını sevmiyor.
elalem evleniyor diye evlenmiş.
muhtemelen elalem çocuk sahibi oldu diye gebe kaldı.
en korktuğu şey kocası değil elalem, kocasızlık, çocuksuzluk ve dul kalmak.
acayip bir zihniyet.
Nerde yazmış ki kız bunu?

aslında kocasını sevmiyor.
elalem evleniyor diye evlenmiş.
muhtemelen elalem çocuk sahibi oldu diye gebe kaldı.
en korktuğu şey kocası değil elalem, kocasızlık, çocuksuzluk ve dul kalmak.
acayip bir zihniyet.

e o zaman bu şekilde devam edecek evliliğine..
adam zaten istememiş evlenmeyi niye evlenmiş orasını anlamadım..
annesine kendisine o.. diyen adamla kendisini habire döven adamla sevişmeye devam edecek elalem için..
konunun açılış amacını hiç anlamadım zaten..

Bencede cahilsin kusura bakma. Kizina, baban hamileyken bile beni dovuyor diyebilirdin ustelik darp raporlarını gostererek.seni hamileyken doven yarin obur gun kizin buyudugunde onuda dover. Bana gore ebeveynler ruh sagligi yerinde, topluma faydalı birey yetistirmekle yükümlüdür. Bu sartlar altinda buyuyen cocuk ne kadar normal olacaktir bi sorgula.

2013 ve 2014 teki mesajlar.
henüz hamile değilken.

karşımızda sağlıklı düşünemeyen, hasta bir çift var. tek üzüldüğüm bebek.

Yorum bile yazamıyorum bu kadarına... evlilik öncesi şiddet varmış zaten gitmiş evlenmişsin bile isteye. şiddet gördüğün halde gitmiş çocuk yapmışsın bile isteye.. boşanmayı hala düşünmüyor seni aldatacağından korkuyorsun bir de... yüzük takmıyormuş kocan...

Yüzüğünü taksa hayat süper mi olacak gerçekten? sana sadık bir öküz olunca bütün sorunlar çözülecek mi? mutlu mutlu hakarete uprayıp mutlu mutlu dayak mı yiyeceksin?

İşin de varmış. neden boşanma fikri aklının ucundan geçmiyor peki?

Merak etmeyin yakinda daha az dayak yiyeceksiniz kiziniz dogsun biraz buyusun sizden çok onu döver, cunku boyleleri icin çocuk dovmek daha eglenceli oluyor böyle minis minis yumus yumus yerden yere atabiliyorlar ya siz de arada kuser geri donersiniz, ta ki bir gun şiddetin dozu artip sakat kalana kadar, o zaman o sizi baba evine yollar zaten, tabi sag kalirsaniz.

Çocuğun böyle bir ortamda böyle bir bana ile büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi inan bana. En azından nefret etmez babasından

Eski konularına da dayanarak,tahminlerinde hep yanıldığını görüyorum.Evlenmeden önce de kötüydü düzelir diye bekledim demişsin,düzelmemiş.Bile bile çocuk yapmışsın.
Çocuğu bahane etme.
Durumunuzun kurtarılacak tarafı yok.

Off kanım dondu,,ama çok haklısın.

İşte bu yüzden cahilsin
Ve evladına karşı suçlusun şu an, ömür boyu da öyle olacaksın
Böyle bir adamı baba yaptığın için o evladın ahı tutar seni
Kendini koruyamıyorsun, bebeğini nasıl koruyacaksın
Çok kızıyorum senin gibi insanlara çok
Hasta ruhlarınıza bir de çocuk kurban ediyorsunuz, yazıktır ya

Kusura bakma ama bencilsin, o kadar bencilsin ki, eşine sadece "senin eşinmiş" gibi bakıyorsun, o aynı zamanda karnındaki bebeğin babası...çocuğun zarar göreceğini bilmesine rağmen sana şiddet uygulamaktan çekinmeyen bir baba adayı...hayatınla ilgili kararı verirken çocuğunun ilerde yaşayacağı ortamı da düşünerek karar vermen gerekirken...ailen de sana destek olacakken hem de sen sırf adamı rahatlatmamak için, hırs yaptığın için, egoların için doğmamış çocuğunu hiçe sayabiliyorsun... Sana da acımıyorum, eşine de...sadece doğacak çocuğuna üzülüyorum

bayan çalışıyor bir de ! açıklıyalım sen kocanı bırakamıyon dayak yemeye alışıksın çocuk ayrılsanda babası ona nafaka veerir ondada sendede kalır........çocukları kavgalı ortamda büyüten bencildir çünkü o çocuklar paranoyaya yakalanabilio ilerde şizofren olabilio neyse doğurcan enazından çocuğunu mutlu ortmda büyüt

Suan yediğin dayak fln beni ilgilendirmiyor benim öğrenmek istediğim böyle bir adamdan neden çocuk yaptınız bu yaptığınız günah günah kocayı elde tutabilmek için bir günahsızın günahına girdiniz benim tek üzüldüğüm o cünkü elinde maddi gücü ve arkasında ailesi olan bir kadın dayak yediği adamla yaşamayı tercih ediyorsa hiçte üzülmem acımam

Hiçbirşey düzeltecek gibi görünmüyor aldatma da var gibi gorunuyor bir de üstüne.zaten aldatmasa ne olacak sizi insan yerine saymiyor.ayrılmaktan başka çare yok gibi gorunuyor.eger düzelmesini beklemek istiyorsanız da bu beklemekle olmaz birşeyler yapmalısınız .terk edin affetmeyin kolay kolay.ciddi bir şekilde konuşun aileniz de tepki gostersin.ise yarar mı bilmem ama daha önce de olmuş .son bir kez deneyin madem olmazsa böyle yasanmaz

Ben böyle mevzuları okuyamiyorum yüreğim dayanmıyor okumadimda konunu bilmeden başlığa bakarak boşan bu adamdan düzgün bir hayat kur kendine diyorum.

Off kanım dondu,,ama çok haklısın.

Ben hic karisini dovup cocugunu dovmeyen adam duymadim.
Ofkesini kontrol edemeyen adam agliyor diye besikteki bebege bile vurur.
Ve oyle trajik ki boyle siddete maruz kalmis bebeklerin anneleri hep düştü diye goturuyorlar hastaneye, kolay kolay hicbiri kiymetli kocasindan sikayetci olmuyor.
E hamileyken cocugunu kaybetme pahasina dayak yiyip sineye ceken kadin, ilerde cocugunu mu koruyabilecek? pek kiymetli kocasi elden gitmesin yeter.
Konu sahibi 7 aylik hamileyim ya dayak yerken bebegime bisey olursa, ya erken dogum yaparsam diye endiselecegine, yuzuk takmadan disari cikiyor ya capkinlik yaparsa diye endiseleniyor, bu kafayla da anne olacak. sadece dogacak yavruya acidim.

sizin psikolojiniz bozuk çocuğunu da kendiniz gibi yapacaksınız adamdan zaten bi yol olmaz en azından o adam yuzunden biraz vicdan sahibi olabilseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…