hamileligimden bisey anlamadim.

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
Mrblar 14 haftalik hamileyim ama hamileligimin tadini cikaramadim agzimin tadiyok midem bulaniyor her gun istifar ediyorum hersey ve herkes kokuyo cami aciyorum ew havalansin diye disaridaki koku daha beter geliyo ve sadece peynir yogurt ve ekmek yiyebiliyorum yemek asla yiyemiyorum ewde kokabilecek hersey yasak mutfak'a adim atamiyorum su saat oldu hic bisey yemedim. Insallah gecer 14 haftaya yeni girdim bazilarinin sonuna kadar boyleymis cok fena bebegimde ac kaliyo ama yinede herseye raziyim yeterki bebegim iyi saglikli olsun...

Bebegin ac kalmiyor merak etme o senin kanindan besleniyor zaten... hemen hemen herkes hamilelikte bu donemden geciyor biraz daha dişini sık az kalmis gececek bu mide bulantilari..

Ah cnm inşallah sadece midem bulansa raziyim kurtlar gibi koku alıyorum herseymi herkesmi kokar esim yanima yaklasamiyor.

Bende bişey anlamadım, bi tat alamadım gibi şeyler söylenmesini anlamıyorum. Ayol daha nasıl anlaşılır hamilesin ve açıkça bütün durumları yaşıyorsun. Bazı süreçler kolay basıları da sıkıntılı geçer. Bişey anlamak için illa mutluluk hormonu tavan olmasına gerek yok. Bunların da tadını çıkarın.

Kokarr hemde oyle bi kokar ki bende inanmazdim nasil kokar diye ama hamileyken tul perde hersey oyle kokuyorduki zaten o mutfak kapisinin onunden gecmiyordum.. gececek merak etme 2 3 hafta daha sık kendini.. insallah saglikla alirsin bebegini kucagina.

40.haftaya kadar anlarsın, hamileliğinden bişey
Geçmiş olsun, ben bunları yaşamadığım halde son haftalar daha zordu
Belki de sizin tam tersi şimdi çekiyosunuz diye sonraları iyi geçer

Seni çok iyi anlıyorum.benim ikinci hamileliğimde çok kötü bulantı yaşamıştım.her hf bir kilo zatıflıyordum.büyük kızımın kokusu bile midemi bulandırıyordu düşün yani,kucaklayamıyordum onu ;( yumuşatıcı parfüm vs vs kulanmıyordum ilk üç ay ve hergün akşamları ağlıyordum çünkü ne temizlik ne yemek hiç bişey yapamıyordum.içtiğim suyu bile çıkarıyordum.ama üç ayın sonunda kesildi şükür.beyaz leblebi beyaz peynir ye,katı şeyler ye sulu şeylerden şimdilik uzak dur ve az az beslen.

Benim 16.haftada geçmişti koku ve bulantı, 16.haftaya kadar kelime olarak et balık tavuk demeye ya da duymaya bile tahammülüm yoktu değil yemek ve görmek...17.haftada işten eve gelirken içimi çeke ceke havayı kokladım eşim noldu dedi,balık koktu dedim hemen alalım, geçer inşallah, sabır

Inşallah gecer bazilarinin doguma kadar sürüyormus inşallah öyle olmaz baslarda midemin bulanmasi falan hosuma gidiyodu çünkü tedavi oldum tup bebek falan yaptırdım tutmadi derken 5 yil gecti kendiliginden oldu midem bulansin hamileligi dadiyim falan al sana bulanti soldum coktum koku olayi olmasa oda olunca fena ama bayagi boyle hamilelik geciren varmis bebeslerimiz sagolsun

Ya bide arkadaslar cevremde akrabalarimda suanda hamile olanlar var maşallah cookk rahatlar yiyip icip geziyorlar benide cagiriyorlar bende solmuş vaziyette yatıyorum herkesin bir olmuyo demekki

bebek aç kalmaz merak etme ... geçicek biraz daha zamanın var demekki ...

Geciyor canim zamanla,senin bulundugun donem tam zamanlari.bir de bebek ac kalmiyor senin depolardan besleniyor ama sen boyle yememeye devam edersen sende hastalik basgosterebilir.kalsiyum eksikligi,kansizlik,sac dokulmesi gibi...

Ben 42. Haftada doğum yaptım doğuma girmeden önce sabah bulantı kusma yaşayıp hastaneye gittim kilo almamıştım 5 kg falan almıştım çok değil yani hayattan soğutuyo o bulantı bende hiçbişey yiyemiyodum tansiyonum düşük geziyodum ve 8. Aya kadar çalıştım o halde ızdıraptı şimdi paşam bi yaşında ve yanımda uyuyo inş sağ sağlim doğum olurda unutursun

Ah canim benim gececek merak etme.ilk hamileligim de ben de boyleydim.mutfaga girdigim anda banyoya kosardim.istifar ederdim.disardaki kokular da bulandirirdi beni.pazarda sebzelere bakamazdim..midem alt ust olurdu.hicbisey yiyemezdim.16.haftada bicak gibi kesildi.sonra da yemege badladim onunu alamadim)az kalmis sabret

Aminn cnm inşallah allahım sanada bebegini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Geciyor canim zamanla,senin bulundugun donem tam zamanlari.bir de bebek ac kalmiyor senin depolardan besleniyor ama sen boyle yememeye devam edersen sende hastalik basgosterebilir.kalsiyum eksikligi,kansizlik,sac dokulmesi gibi...
ya cnm zorluyorum ama yok yiyemiyorum olmuyo bakalim iki hafta daha gecsinde inşallah gecer

Bende oöyle bi yemek istiyorumki kilo umrumda olmaz 55le hamile kadim suan 52yim

5 ay boyunca yiyecekten tut parfüm deterjan hatta insanlardan bile tiksinmiş biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum...
bebeğinin beslenmesinde hiç bir sorun olmuyor merak etme..
bende hiç bişey yiyemedim 5 ay.. zeytin ve ekmekle beslendim sadece.. bebek anne kanından besleniyor derler..
şu sıra yemek yapmaktan uzak dur...zamanla geçiyor merak etme..

2 3hafta daha sık dişini. Çok az kişide son aya kadar olur mide bulantısı.
Ben 15.haftadayım geçen hafta büyük oranda azaldı. Hala arada bir fena yokluyor ama istifra etmiyorum.

Sonra iştahın bir açılacak ki sorma.
Beslenemiyorsan doktoruna sor multivitamin alman gerekebilir.

Ayrıca ayva mideyi çok rahatlatıyor. Hem lifli de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…