- 23 Kasım 2015
- 312
- 109
- 18
- 38
- Konu Sahibi maviruyadyg
-
aminn cnm inşallahbebek aç kalmaz merak etme ... geçicek biraz daha zamanın var demekki ...
Mrblar 14 haftalik hamileyimama hamileligimin tadini cikaramadim agzimin tadiyok midem bulaniyor her gun istifar ediyorum hersey ve herkes kokuyo cami aciyorum ew havalansin diye disaridaki koku daha beter geliyo ve sadece peynir yogurt ve ekmek yiyebiliyorum yemek asla yiyemiyorum ewde kokabilecek hersey yasak mutfak'a adim atamiyorum su saat oldu hic bisey yemedim. Insallah gecer 14 haftaya yeni girdim bazilarinin sonuna kadar boyleymis cok fena bebegimde ac kaliyo ama yinede herseye raziyim yeterki bebegim iyi saglikli olsun...
Ben 42. Haftada doğum yaptım doğuma girmeden önce sabah bulantı kusma yaşayıp hastaneye gittim kilo almamıştım 5 kg falan almıştım çok değil yani hayattan soğutuyo o bulantı bende hiçbişey yiyemiyodum tansiyonum düşük geziyodum ve 8. Aya kadar çalıştım o halde ızdıraptı şimdi paşam bi yaşında ve yanımda uyuyo inş sağ sağlim doğum olurda unutursunInşallah gecer bazilarinin doguma kadar sürüyormus inşallah öyle olmaz baslarda midemin bulanmasi falan hosuma gidiyodu çünkü tedavi oldum tup bebek falan yaptırdım tutmadi derken 5 yil gecti kendiliginden oldu midem bulansin hamileligi dadiyim falan al sana bulanti soldum coktum koku olayi olmasa oda olunca fena ama bayagi boyle hamilelik geciren varmis bebeslerimiz sagolsun
Aminn cnm inşallah allahım sanada bebegini sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBen 42. Haftada doğum yaptım doğuma girmeden önce sabah bulantı kusma yaşayıp hastaneye gittim kilo almamıştım 5 kg falan almıştım çok değil yani hayattan soğutuyo o bulantı bende hiçbişey yiyemiyodum tansiyonum düşük geziyodum ve 8. Aya kadar çalıştım o halde ızdıraptı şimdi paşam bi yaşında ve yanımda uyuyo inş sağ sağlim doğum olurda unutursun
ya cnm zorluyorum ama yok yiyemiyorum olmuyo bakalim iki hafta daha gecsinde inşallah gecerGeciyor canim zamanla,senin bulundugun donem tam zamanlari.bir de bebek ac kalmiyor senin depolardan besleniyor ama sen boyle yememeye devam edersen sende hastalik basgosterebilir.kalsiyum eksikligi,kansizlik,sac dokulmesi gibi...
Bende oöyle bi yemek istiyorumki kilo umrumda olmaz 55le hamile kadim suan 52yimAh canim benim gececek merak etme.ilk hamileligim de ben de boyleydim.mutfaga girdigim anda banyoya kosardim.istifar ederdim.disardaki kokular da bulandirirdi beni.pazarda sebzelere bakamazdim..midem alt ust olurdu.hicbisey yiyemezdim.16.haftada bicak gibi kesildi.sonra da yemege badladim onunu alamadim)az kalmis sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?