hamileligimden bisey anlamadim.

Ya bide arkadaslar cevremde akrabalarimda suanda hamile olanlar var maşallah cookk rahatlar yiyip icip geziyorlar benide cagiriyorlar bende solmuş vaziyette yatıyorum herkesin bir olmuyo demekki

Hamileliğim boyunca tek bir koku hassasiyetim, tek bir gün mide bulantım yada kusmam olmadı. Geçen gün arkadaşıma "ayy hamile olduğum günleri özledim, öyle karnımda pıt pıt ne güzeldi" dedim. Bunca yaşıma geldim, hamileliğini özleyen tek seni duydum, dedi. :) Her bünye çok farklı, hatta ilk çocuk ve ikinci çocukta bile değişiyormuş yaşananlar. Hamileliğim boyunca yemekte yaptım, temizlikte yaptım, çalışmaya da devam ettim. Doğumdan 1 gece önce mutfak camımı siliyordum unuttum bunu silmeyi,diye.

Siz herşeye rağmen bu günlerin tadını çıkartın, inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Hamilelikte yaşanan sıkıntılar öyle yada böyle geçici oluyor, biraz sabır eminim geçecektir.

cnm birak yemek yapmayi ewd
Ay maşallah ne güzel. Arti amin cnm

yıllardır çocuk özlemi çekiyorum yapmadıgım tedavi görmedigim eziyet kalmadı hayırlısıyla olsunda bu tarz şikayetlerede razıyım

Bende hamileyken kaçıncı haftaya kadar tam bilmiyorum ama midem çok bulandı
Sadece peynir ekmek, patates, mercimek çorbası ile yaşadım 1-2 ay herhalde
Buzdolabının açıldığını diğer odadan bile anlıyordum kokusundan Şimdi kokluyorum nasıl alıyordum ben o kokuyu diyorum
Geçiyor zamanla :)

bacim seni cok iyi anliyorum.Bnde gecen sene bu zamanlar senin gibiydim.Inan du bile icemiyodum.Beslenmiyodum resmen.Ve evimdeki herseyden kusuyodum midem buleniyodu.Evimi biraktim annmde kaldim bir sure.Dogumda bile kustum gecmedi 9 ay.Ama sabir et bebegin saglikli olsun diyede cok dua et.Gecer ins bu hunler.Cocugunuda kucagina alirsin ins

Bebeginiz yeter ki sağlıklı olsun
Bulantı da geçer kokular da
Sağlıkla kucaginiza alın inşallah

Canim genelde kiz cocugu sahibi olacaklarin sikayetleri cok fazla oluyo diyolar mide bulantisi kusma falan.tabi istisnalar olabilir.benim ilk hamileligim cok rahatti mide bulantisi falan hicbisey olmadi.aserme disinda.bu arada oglum var.suan da iyi gibiyim insallah hep boyle devam eder.senin sikayetlerin de en kisa zamanda azalir insallah.

Bence yiyebileceğin gıdalardan sık sık az az yersen çok bulanmaz...bende rabbime çok şükürler olsun ki hiç midem bulanmadı bulantı yaşamadım...rabbim cümlemizinkini sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum 26 yaşında evli ve 1 çocuk annesiyim bunu utanarak soruyorum eşimin kuzeni anal yolla ilişkiye girmiş adeti 14ünde olurken bu ay 12 sinde olmuş adeti normal gelirken bir ara kesilir gibi leke leke olmuş ama sonra tekrar normal adet gibi devam etmiş hamilelik riski nedir ? bu durum normalmidir ? boşalma olmamış..

Sadece koku mide bulantin olduğu icin sukret 10 haftadir dusuk riski yuzunden yataga cakili kaldim sadece tuvalete gitmek ve yemek yemek disinda yatiyorum bide bu acidan bak olaya hamileligin tadini mukafatini alinca cikaririz insallah

Gececek yavas yavas bulantilariniz.
Ayrica cogu anne adayi bu haftalarda benzer sorunlar yasiyor.
Benim 16.haftamda azalmisti bulantilarim.Cok zor ama biraz sabredin.Gecicek ve keyfini cikarmak icin daha zamaniniz var.

Seni o kadar iyi anliyorum ki. 16.haftaya kadar bende senin gibiydim, esimin parfüm kokusuna bile tahammulum yoktu. Ne yesem kendimi lavobada buluyordum. Sonra 1günde o bulantilar bitti. Sanki hic bulunamamış gibi hissettim o zaman. Asıl hamileligini en güzel hissetcegin zaman gelecek minik içinde kıpır kipir ettigi zaman:) biraz daha sabır bende hic gecmicek saniyordum. Bu arada bebek sendeki depodan besleniyor merak etme:)

Herkesin yaşadığı şeyleri yaşıyorsun canım bu kadar dert etme az daha sabret. Benimde 4. Aya kadar berbat geçmişti sonrasında azalarak kayboluyo bütün mide bulantıları filan. ben göbeğim olmasa hamile olduğuma inanmıcam diyordum hep :) tek sıkıntım hamilelik reflüsüydü. Doğuma girerken bile sanki yemek borusu parçalanıyormuş gibiydi. Doğumdan bi çıktım o da bitti şükür. Hamilelik böyle canım 1 gün iyiysen 3 gün kötüsün.

Hamileliğin tadı çıkarılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum Sonu güzel bir yere gidiyor ama bence çok ürkütücü bir şey

Benimde oyleydi.. Ay bu yuzden 2.yi istemiyorum bazen. Cubuk kraker leblebi ye. Iyi geliyo onlar

Insallah tez zamanda geçer
Bunlar tatli rahatsizliklar
Yavrunuz sagsalim dogsun hepsi unutulur Insallah

Daha bunun bel agrisi sirt agrisi dogumu gece uykusuzlugu var canim. Bunlar ne ki? Ohooooo....

Ayyy canlarim verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim hepinize. Simdide karin agrim var bisey yiyemedigim icin buyuk abdeste iki bazen uc gunde bi çıkıyorum ondan olabilirmi cok şiddetli degil ama ara ara ağrıyor carsamba dr gidicem inşallah meleğim bebegim iyidir.

Bir en kendi hamileligimi anımsadım aynı şeyler o yaşadım ve berbat bir hamilelik geçirdim.kusma ağız tadi yok herşey kokar ah cnm benim 16 haftada geçti ama yine kusuyordim arada.boşver bebegin sağlıklı olsun yeter meraketme ac kalmıyor kanından besleniyor kan ilacı kullan mutlaka.meyve ye bol bol geçer bulantilar meraketme.Benim kızım 11 aylik oldu ben emzirirken hala emziriyorum acayip iştah in açık herşey eskisi gibi geçecek bebisine mutlu günler seni bekler insallah sabır li ol.allah kucagina almayı nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…