- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi askolottammm
5 aylıkken söylemiş eltimmm3 aylık olana kadar söylememek istemenizi anlarım ama sonrası biraz garip
Kendi ailenize ne zaman söyleyeceksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylıkken söylemiş eltimmm3 aylık olana kadar söylememek istemenizi anlarım ama sonrası biraz garip
Kendi ailenize ne zaman söyleyeceksiniz
sebep neydi de söyleemednzbenim 3 aylık oldu kaynanamlara söyledim 5 aylık olana kadarda eltımlere söyledim tabı tavır aldılar sanki önceden bilseler ne olacak![]()
kaynanam istemıyordu 3 cocuklu eltimden istiyor o istemiyor çok umrumuzdada o yüzden canımız söylemek istemedi eltime gelincede iletişimimiz çok olmadığı için söyleyemediksebep neydi de söyleemednz
Doğurunca söyleyin benceHepinize günooo arkadaşlar ben bir aylık hamileyim şuan bzde yeni öğrendik cünkü bnde adet düzensizliği vardı neyse dün eşime söyledim kendi aileme söylemedim dün eltim çaya gelmişti bayadır görüşmüuorduk onda sordu ona da yok dedim cünkü onunda çocuğu yok bilsin istemedim şimdide eşim tutturmuş aileme de söyleyelim hayır dedim onlara söyleme onlar 4 5 aylık olana kadar bilmesinler zaten uzaktayz görmez etmezler ne var bunda eşim bana trip atıyor yanliş mıyım onlar bilmesinler sonra söylerz zaten
İstediğiniz kadar saklayın. Ben ilk hamileliğimde bunu düşünememiştim, çevremde de hamile kimsem yoktu, o heyecanla söylemiştim herkese. Sonra düşük yaşadım, bi de millete tekrar bu kaybı söylemem gerekmiştiHepinize günooo arkadaşlar ben bir aylık hamileyim şuan bzde yeni öğrendik cünkü bnde adet düzensizliği vardı neyse dün eşime söyledim kendi aileme söylemedim dün eltim çaya gelmişti bayadır görüşmüuorduk onda sordu ona da yok dedim cünkü onunda çocuğu yok bilsin istemedim şimdide eşim tutturmuş aileme de söyleyelim hayır dedim onlara söyleme onlar 4 5 aylık olana kadar bilmesinler zaten uzaktayz görmez etmezler ne var bunda eşim bana trip atıyor yanliş mıyım onlar bilmesinler sonra söylerz zaten
Bi bebek doğurdum erken doğduğu için ziyaretçi almadım eve enfeksiyon riskinden dolayı vs. Bende aynen öyle dedim sanki şehzade mi doğurduk bu ne ya iki göz iki kulak bebek yani niye abartıyor insanlar anlamıyorum her hafta aradılar meraktan. Yani evet millet bebemize meraklı mlsf kiMillet bebenize mi merakli ki amannn yer gök bebe. Bebek icin uğraşmak zorunda kalanların da, uzuntuleri kendine!
Sanki bana şesade doğuracak:)
Ben henüz üreyemedm eltim yptı böyleIlk üreyen kişi siz misiniz ?
Yaaa ahahahahhah bununla dalga geçmeyin yaShhshshss lütfen ama yüzüne kocaman emojide koyulmalı![]()
Konu sahibinin eltisi??benim 3 aylık oldu kaynanamlara söyledim 5 aylık olana kadarda eltımlere söyledim tabı tavır aldılar sanki önceden bilseler ne olacak![]()
size ne oluyor? hanfendinin eli kolu yokmu cevap yazsın kaldıki cok güzel cevplamış ayrıca sen dert etme başkası adına cevap vermeyi bilecek kadar üstün zekam var
İyi lige çık o haldeOrtayı sen açmışsın kanka ben de golü attım hayırlı olsun![]()
Bana bunu yapan eltimGünooo şekerim de hamileliği fazla mı abartıyoruz biraz şimdi söylesen ne olacak sanki merak etme herkesin gözü bebende değil 9 aylık hamileyim 5 haftalıkken öğrendim hemen söyledim annemlere kaynanamlara eltime arkadaşlarıma bişi olmuyo merak etme ama bu kötü düşünceler sonucu bebene bişi olur mu onu bilemem
Bu anlattığımı eltim bana yaptıValla 5 ay sonra bana hamileliğini söyleyecek abla kardeş, görümce,elti yani aileden olan herhangi biriyle birdaha görüşmem ben. Bence çok ayıp. Ailemden biri için bence maksimum saklama seviyesi kalp atışını duyana kadardır o da 2 aylık oluyor. Ben kalp atışını da beklemedim valla keseyi gördüm söyledim hemen 6.haftaydı sanırım. Kalp atışını duyunca söyleyin mutlu olsun insanlar
Ben cevabimla yine eltinj savunmuş oluyorumBu anlattığımı eltim bana yaptı