Hamileliğimi öğrendim ve terkediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunların hepsi onda var sanmıştım. Çabalar mı bilmem ama her geçen gün kararımı haklı çıkarıyor. Kendini aile olmaya ikna etmeye çalışıyorsa şayet, ben vazgeçmeye başladım bile. Ben ne zaman ondan şikayet etsem bana hep benden daha iyisini bulamazsın derdi. Belki ağlayarak çaresizce kapıya dayanıp çocuğuma babalık yap dememi bekliyordur yere göge sığdıramadığı egosuyla. Şimdilik gerekli adımları sessizce atıyorum. Çok yakında gerçekleri gözüne sokarım. Narsist bünyesi terk ettiği kadının ona muhtaç olmaması karşısında sarsılacaktır.

Amin. Tek duam yalnız ölmesi.

Sırf bebek istemediği icin sizden ayrılmaya kalkan adam yarın barışalım dese ne olacak o meşhur gururunuz buna okey mi diyecek (ki çok saçma buldum bu tavrını) böyle bir adamla hiç bir bağım kalmamasını isterim beni böyle bir zamanda yarı yolda bırakandan herşey beklerim çünkü

Evet hic okey diyesi yok zaten. Ama ailemin arkadaşlarımın acele etme sakin ol demesi soru işareti uyandırıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum neyi kaçırıyorum diye

Bu adama nasil bir daha guveneceksin?

Bu adama nasil bir daha guveneceksin?
Bilmiyorum. Bence imkansız oldu bu evlilik artık. Ama atladığım birşey var mı geriye dönüp baktığımda keske dememeye çalışıyorum. Bakın, kendisi hayatına olduğu gibi hatta daha iyi bir noktadan devam edecek. Bense tekrar aile evine döneceğim iş arayacağım kenardaki paramı avukata harcayacağım sıfıra döneceğim. Bu korkutucu birşey. İnsan ister istemez önünü arkasını çok düşünüyor

Bu adam sana döner ama ne zaman biliyor musun ? Sen tüm bu süreci atlatıp yeni ve mutlu bir hayata başladığın da karşına dikilip çok pişmanım,seni unutamadım,herseye yeniden baslayalim diyecek. Klasik ama gerçek bir tespit var kadınlar süreçte erkekler sonuçta üzülür.
Gençliğini, hayat ışığını söndürmus, sömürmus. Küllerinden doğ.

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Kürtajdan sonra bile böyle aşağılık bir hareket yapabilir. Güçlü olmaya çalışıyorum.Bu yüzdendir ki attığım atacağım her adımı sorguluyorum. İnsallah daha güçlü başlarım yeniden

:)

Amin. Tek duam yalnız ölmesi.
Zaten öyle görünüyor. Bu tipi kim çeker ömür boyunca. Gurur yapmayın, alabileceğiniz ne varsa alın.
Gurur yaparsanız ne kadar gururlu bir kadın demeyecek, ne kadar aptal bir kadın diyecek.
Günümüzde bu tip şeyler prim yapar olmuş. Onur, haysiyet, gurur bu tip insanlar tarafından anlaşılmayan ve dudak bükülen bir şey artık. Ne yazık ki, ne yazık ki...

Sanırım senin kesin kürtaj olacağını düşünüyor, zarf attın mı hiç tam tersi doğuracam vs diyip. Bence bu adamdan ne köy olur ne kasaba hiçbir halt olmaz.

Yaa o kısmı kacirmisim. Ama zor sahip olunan bir bebek birdaha sans olmayalbr.sahsen ben olsam maddi durumumda idare etse dogururum kendi ailemin destegide onemli tabi. Ama en basindan sözleşme isteyen bi adamla neden yaaaa neden

Öyle bir şey yok, burası bir forum. Herkes herkese yazabilir. Babanızın abinizin tecavüzü sonucu hamile kalsanız doğurur musunuz? Aynı kişiler kızınızı hamile bıraksalar doğur kızım der misiniz? Çok uç örnek demeyin memlekette bol var bu tip erkeklerden. Sizin çözümünüz doğsun, ya çöp konteynere atarız ya birine veririz ya da abimizin babamızın bebeğini büyütürüz mü olur? Her kadın sevgilisinden kocasından hamile kalmıyor. Sperm demek baba demek değil. Çocuk kendi kanatlarıyla uçana kadar arkasında yanında destek olana baba denir.

Başa gelmeyince atıp tutmak kolay değil mi, göbek bağı kesilmeden çöpe atılmış kaç bebeği alıp baktınız? İnsan türü milyonlarca yıldır hamile kalıyor doğum veya düşük yapıyor. Üreme kapasitesi olan erkek ve dişi düzenli çiftleşirse gebelik olur. Çiftleşmeye rağmen gebelik olmuyorsa ona da çare buluyor modern tıp. Buna da mucize diyip histeri geçirmeyin.

Son düzenleme:
ben belki anne tarafım ağır bastığından dolayı çocuğu adamla bir bağ vs. olarak göremiyorum. açıkçası karar almanızda iyi ya da kötü etkili de olmak istemiyorum çünkü hangisinin iyi olacağını kimse bilemez ama ben 5 haftalık hamileyken kalp atışlarını duydum. bu konuda düşüncelerim çok farklı o yüzden. mantıklı düşünüp eksileri artıları yazıp sakince karar vermenizde fayda var.

Her ne yapıyorsa dangalagin biri oldugu her bakimdan aşikar. Böyle orta yaşı geckin manipulatif çıtır avında tipler asıl dogru duzgun birini bulamaz. Kirk yılın başı genc bi begenen oldu diye havalanmis da havalanmis. Sana kendini ozguvensiz hissettirmese nasil cikacak tepene.

Konuşman lazim çünkü eninde sonunda konusacaksiniz. Ve seni yonlendirmesine izin verme o vakit. Belki de bu akillari o bes para etmez arkadasi verdi. Yola gelmiosa getir abi nasilsa hamile de kaldi bi yere gidemez falan demiştir. Blof yapıyor olabilir. Mühim degil bu seni bu hale düşürdükten sonra ama bence mesaj at, bebegi aldırıyorum istediğin gibi için rahat olsun, minvalinde. Tamam falan yazar muhtemelen. Yazılı kanıtın olsun.

anne baba abla başka kimsesi yok. Arkadaşları falan var tabi ama bir evlat bir yeğen yok.
Hakkım olan herşeyi almayı planlıyorum

Sanırım senin kesin kürtaj olacağını düşünüyor, zarf attın mı hiç tam tersi doğuracam vs diyip. Bence bu adamdan ne köy olur ne kasaba hiçbir halt olmaz.
Hayır herhangi bir sey yazmadım bu konuda. Bir mesajla benden ayrılan derdi kıyafetleri olan bir adama bu konuda birsey danışmak istemiyorum. Zarf atabileceğim ya da blöf yapabileceğim bir konu da değil bu. Beni böyle ortada bıraktı.

Bugün 2 avukatla görüşeceğim nasıl iletişim kurmam gerektiği ile ilgili. Çünkü korkunç derecede manipüle ediyor ki ben de yutuyorum bunu, ayrıca sinsi biri, doğru adımları doğru cümleleri bulacaktır. Amacım bu süreçleri hiç muhattap olmadan avukat iletişimiyle yürütmek. Zaten kürtaja imza atacak ve öğrenecek. Onun istediği gibi mağduru oynamayacağım, ama onun beklemediği gibi hakkım olan her seyi alacağım ve onun korktuğu benimse çok sevdiğim kendime güvenen girdiği ortamda parlayan çalışan gezen eski ben olup ondan daha iyisini bulacağım.

Aferin çok iyi düşünmüşsün avukatla ilerlemen en güzeli, ve dik duruşun için de bravo hep boyle ol bunu bozma. Ne olursa olsun insanlar icin, kimse ayagi tokezlemeden ilerliyor degil. Su an buyuk haksizliga ugruyorsun evet ama kendine cok aciyip da önünü gorememezlik etme. Bu da geçecek neticede. Bir sey olmuyorsa daha iyisi olacaktir. Sürdürülebilir degildi zaten kendinden vazgeçtiğin bir hayat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…