Kızlar selam,
2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğimi de görümceme eşim telefonda söyledi. "Hala mı oluyorum ben." diye sevinç çığlıkları atmış, sevinmiş. Ama bana ne telefon açtı, ne bir tebrik etti. İkide bir eşimi arayıp; "Napıyorsunuz, doktora gidiyor musunuz? Bebek nasıl?" diye soruyor, ama bana ne bir selam ne bir tebrik. Bozulduğumu eşime belli ettim. Benimkinin gereksiz, yersiz bir düşünce olduğunu söylüyor, kardeşine laf söyletmiyor. "Yüz yüze görüştüğünüzde söyler, o anı bekliyordur." diyor da bana saçma geliyor. Bu arada normalde görümcemle bir sorunum yok, aramız iyiydi normalde. Yanlış anlaşılmasın diye yakın çevremden kimseye de soramıyorum. Sizce normal mi? Benim beklentim mi saçma acaba?
Ya işte çok saçma geliyo bana. Bu beklentilere girmek sonra da hayal kırıklıgı yaşamak. Bir dur! Çocuk bi doğsun. O zaman tebrik eder..ayrıca hamile tebriği nedir? kk aydınlatsın beni piliiis.
çok güzel hamile kalmışsın canım tebrikler gibi bişey mi?
ayrıca hamile tebriği nedir? kk aydınlatsın beni piliiis.
çok güzel hamile kalmışsın canım tebrikler gibi bişey mi?
Ya ben de böyle dayanamyıp hemen söylemek istiyorum ama 3 ay bekleyin falan diyorlar söylemek için.
İnsanlar da genellikle kardeşleri ile daha çok muhatap oluyorlar. Arayıp bir tebrik etmesi gerekirdi ama eğer bir sorununuz yoksa düşünememiştir belki. Ya da abisini arayıp onun aracılığı ile de selam söylüyorsa yeter diye düşünüyordur. Kötü niyetle yaptığını düşünmüyorsanız üzerinde fazla durmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?