Hamileliğimi tebrik etmeyen görümcem

bence de takılma en azından bır araması gerekırdı ama yapmıyorsa sende takma mutluluguna gölge düşürme... onun tebrıgıyle farklı mı olacak salla :) tebrıkler bu arada :)

Biz görüşmüyoruz ne o aradı tebrik etti ne de o ameliyat oldu ben aradım geçmiş olsuna.

Ya en iyisi takmamak galiba canım. Boşver. Belki bizim beklentimiz fazladır. Biz çocuğumuza odaklanalım. İnşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz.

Gereksiz bir beklenti. Görümce tebrik etse ne etmese ne?
Sen hamileliğine odaklan keyfini çıkar.
O kadar önem veriyorsan yüzyüze gelince 'abin doğurmayacak ben doğuracağım görümcecim' dersin.

Ahaha haftasonu görüşcez Vakit bulursam bu ayarda bir şey derim belki şakayla karışık tabiki

Tamamen ailenin iç dinamigiyle ilgili bir konu canim. Mesela gorumcenin de ozel bir olayi oldugunda aranmayi bekleyen biriyse onun da seni aramasi 'gerekirdi'. Ama cok ince dusunceli bir aile degilse, kendilerinin de bu tarz beklentileri yoksa aramamasi normal

Amin çok teşekkürler.

Çok düşünceli bir aile değiller sanırım. KV arıyor soruyor sağolsun. Gerçi o da korkutmadan başka bir şey yapmıyor. Yok kanama olursa şunu yap, yok bunu yap. Gereksiz stres kendisi

Bırakın hamileliği ne doğumumda ne de ev aldığımız için eltim ve kaynım bir hayırlı olsun demediler. Ne bana ne de eşime üstelik. Ona rağmen biz onları hem hamilelik haberini alınca hem de doğum için aradık. Biz kendimize yakışanı yaptık, onlar da. Açıkçası önemsemiyorum ben böyle şeyleri. Gerçekten sevinen kutlayan sevdiklerim varken onları düşünüp kederlenmek çok sığ geliyor.

Çok düşünceli bir aile değiller sanırım. KV arıyor soruyor sağolsun. Gerçi o da korkutmadan başka bir şey yapmıyor. Yok kanama olursa şunu yap, yok bunu yap. Gereksiz stres kendisi
Allah tamamina erdirsin bosver, he de geç, doktora gidiyorum zaten de...

Bende 13 haftalık hamileyim kaynanam ve görümcem beni de tebrik etmemiştir hiç. Eşim senin eşin gibi telefonda söyledi görümceme aa hala mı oluyorum falan demiş güya, sonrası büyük bir hiç. Ne aradı ne sordu. Hatta bir araya geldiğimizde konuşmadı bile. Seninki yine eşine soruyormuş, benim görümce ne beni ne eşimi hiç aramaz bile.

Yerinde bir beklenti. Hele aranız iyiyken.
Yüzyüze görüşmeyi beklemek ne demek, saçma. Hangi çağdayız?
Mesajı var, neti var, telefonu var..
Ya düşüncesiz ya da kasıtlı yapıyor

Boşver canım, aynen herkes kendine yakışanı yapar. Ama ben ileride o hamile kalırsa falan direk arayıp, tebrik edicem. Napalım, bizim biraz farkımız olsun.

Cümleye güldüm...

Ya ama söylediğin ona gelmiyor mu
Gerçekten böyle şeyleri düşünme hamileliğinin tadını çıkar. Bir başkasının sizin adınıza havai fişek patlatmasına gerek yok çünkü milleti çok da alakadar eden bir şey yok aslını istersen. Sizin evinize geliyor sizin hayatınız değişiyor. Üçüncü kişileri çok alakadar etmez.
Bana da arkadaşım "inanamıyoruuuaaamm" diye abartılı tepki vermişti, lan neyine inanamıyordun düzenli seks hayatımız var korunmuyoruz da elbet olacaktı deyiverdim. (Beni hamilelik etkilemedi hala öküzüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…