Kızlar selam,
2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğimi de görümceme eşim telefonda söyledi. "Hala mı oluyorum ben." diye sevinç çığlıkları atmış, sevinmiş. Ama bana ne telefon açtı, ne bir tebrik etti. İkide bir eşimi arayıp; "Napıyorsunuz, doktora gidiyor musunuz? Bebek nasıl?" diye soruyor, ama bana ne bir selam ne bir tebrik. Bozulduğumu eşime belli ettim. Benimkinin gereksiz, yersiz bir düşünce olduğunu söylüyor, kardeşine laf söyletmiyor. "Yüz yüze görüştüğünüzde söyler, o anı bekliyordur." diyor da bana saçma geliyor. Bu arada normalde görümcemle bir sorunum yok, aramız iyiydi normalde. Yanlış anlaşılmasın diye yakın çevremden kimseye de soramıyorum. Sizce normal mi? Benim beklentim mi saçma acaba?
Benim de eltim hala tebrik etmedi. Çok takmamak lazım,yüzyüze konuştuğunuzda tebrik eder zaten.
Kayınvalidemin ilk hamileliğimi öğrendiğinde de bunda da tepkisi aynı oldu. Ben sevinir hayırlı olsun der diye beklerken "Aman kimseye söyleme,3-4 ay geçsin sonra söyle" dedi. Önceden kırılmıştım şimdiyse komiğime gidiyor,ilk verilecek tepki mi bu şimdi
Gereksiz bir beklenti. Görümce tebrik etse ne etmese ne?
Sen hamileliğine odaklan keyfini çıkar.
O kadar önem veriyorsan yüzyüze gelince 'abin doğurmayacak ben doğuracağım görümcecim' dersin.
Amin inş.Ya en iyisi takmamak galiba canım. Boşver. Belki bizim beklentimiz fazladır. Biz çocuğumuza odaklanalım.İnşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz.
Yüzyüze gelince ne yapacak..
Bekleyin ama umursamayın..
Çok mu lazım onun hayırlı olsun demesi..
Hamileliğinizin tadını çıkarın..
Allah sağlıkla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Tamamen ailenin iç dinamigiyle ilgili bir konu canim. Mesela gorumcenin de ozel bir olayi oldugunda aranmayi bekleyen biriyse onun da seni aramasi 'gerekirdi'. Ama cok ince dusunceli bir aile degilse, kendilerinin de bu tarz beklentileri yoksa aramamasi normal
Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler demek gerekiyor ya yoksa eksik kalıyor sevinilmiyor.
Çok teşekkürlerbence de takılma en azından bır araması gerekırdı ama yapmıyorsa sende takma mutluluguna gölge düşürme... onun tebrıgıyle farklı mı olacak salla :) tebrıkler bu arada :)
Allah tamamina erdirsin bosver, he de geç, doktora gidiyorum zaten de...Çok düşünceli bir aile değiller sanırım. KV arıyor soruyor sağolsun. Gerçi o da korkutmadan başka bir şey yapmıyor. Yok kanama olursa şunu yap, yok bunu yap. Gereksiz stres kendisi
Kızlar selam,
2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğimi de görümceme eşim telefonda söyledi. "Hala mı oluyorum ben." diye sevinç çığlıkları atmış, sevinmiş. Ama bana ne telefon açtı, ne bir tebrik etti. İkide bir eşimi arayıp; "Napıyorsunuz, doktora gidiyor musunuz? Bebek nasıl?" diye soruyor, ama bana ne bir selam ne bir tebrik. Bozulduğumu eşime belli ettim. Benimkinin gereksiz, yersiz bir düşünce olduğunu söylüyor, kardeşine laf söyletmiyor. "Yüz yüze görüştüğünüzde söyler, o anı bekliyordur." diyor da bana saçma geliyor. Bu arada normalde görümcemle bir sorunum yok, aramız iyiydi normalde. Yanlış anlaşılmasın diye yakın çevremden kimseye de soramıyorum. Sizce normal mi? Benim beklentim mi saçma acaba?
Bırakın hamileliği ne doğumumda ne de ev aldığımız için eltim ve kaynım bir hayırlı olsun demediler. Ne bana ne de eşime üstelik. Ona rağmen biz onları hem hamilelik haberini alınca hem de doğum için aradık. Biz kendimize yakışanı yaptık, onlar da. Açıkçası önemsemiyorum ben böyle şeyleri. Gerçekten sevinen kutlayan sevdiklerim varken onları düşünüp kederlenmek çok sığ geliyor.
hala işte yaaa
çokta takma kafana
salla gitsin
Cümleye güldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?