Hamileliğimi tebrik etmeyen görümcem

Tebrikler canım. Kaç yaşında görümcen belki düşünemedi cahilliğine ver kötü niyet yoktur bence. Bazı insanlar böyle basit şeyleri aramak tebrik gibi akıl edemiyorlar
 
İşte kız sevinmiş daha ne yapsın?ufacık şeylerden kendinizi mutsuz etmeyin
 
Benim kvde aynisini yapti arayipda oglunuda tebrik etmedi. On gun sonra esim aradiginda dusuk olur diye aramadim oglum dedi. Beterin beteri var.
 
Bahaneye bak yüzyüze gelinceymiş fesatlar tabikide adam yerine koymuyomuş gibi davranıyo sinir oluyorum böyle tiplere çocuk doğuncads ilk öğretmeye çalıştığı kelime anneden önce hala olur !! Konu sahibi sana tavsiyem eşinin yanında normal davran başbaşayken adam yerine koyma
 
Galibaçok kolay yönden hamile kaldın böyle birşeyi sıkıntı yapıp dert ettiğine göre..allah sana hemen evlat verdi demekki..şuan o kadar zor hamile kalmak isteyen insanlar varki senin derdin dağda pire misali ..of of yaşında eminim küçüktür senin.
 
Ya önceden annelerimizi tebrik mi ediyorlardı . Sevinmiş işte aklına gelmemiştir. Doğum olunca tebrik eder yada karnınız belli olmaya başlayınca ne biliyim belki hiçbir değişiklik olmadığı için karnınızda yaşam stilinizde o da tebril etmemiştir belki biraz hamile olduğunuz belli olunca eder bilemedim
 
Bana da bu tarz aşırı sevgi gösterileri yapmacık ve samimiyetsiz geliyor, tamamen ego tatmini olarak görüyorum. Görümcem bırakın aramayı çığlık atsa niye neden ki bu tepki derim. Dünya'da her bir saniyede 4.3 , her gün 350.000 bebek doğuyor, o kadar abartacak birşey yok. Yeni moda ülkenin veliaht prensini doğurur gibi tebrik beklemeler bence hoş olmuyor. Sevginin de samimi olanı güzel, gösteriş için olanı değil. Çocuk sizin, sizin sevinmeniz yeterli.
Bir de herkes farklıdır, herkesten bir örnek davranış beklemeyin, herkes mıç mıç olacak diye bir kural yok, bazı insanlar daha mesafeli, sakin bir ilişkiyi tercih eder. Bu yeğenini sevmeyeceği anlamına gelmez.
 

Allah herkese hayırlısıyla bir evlat versin. Dediğiniz doğru olabilir. Gereksiz yere dert ettiğimi fark ettim. Yaşım 27, pek ufak sayılmaz aslında. Allah herkesin gönlüne göre versin.
 

valla itiraf edeyim, acaba benim görümcem misiniz diye bir iki geçmiş mesajınıza baktım da değilmişsiniz Doğru, belki de biz hassas davranıyoruz, belki hiç bir art niyet yoktur.
 
Kızlar bütün yazdıklarınızı teker teker okudum. Biraz gereksiz hassasiyet yaptığımı fark ettim. Haftasonu da görüşünce konuşuruz, konu tatlıya bağlanır. Şuanda bebeğe ve kendi huzuruma odaklanmam belki daha iyi olur. Ufak şeyleri takmamak lazım dediğiniz gibi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…