Hamileliğimi tebrik etmeyen görümcem

28 Yaşında. Yok ya şu andan itibaren aramam artık haftasonu görüşünce söyler, ben de teşekkür eder geçerim.

Ahahah! Doğru.. "Hala."

Oysa "teyzesi" öyle mi?

teyze başka hala daha başka birşey , ne yaparsan ya o çocuga kardeşinin degil senin çocugun gözüyle bakıyor , o yüzdende gereksiz görüyor ,kardeşinin gözünü boyuyor o da zaten ablasına laf söyletmiyor , oda ona yetiyor,

gerçekten salla gitsin ,gördüğün yerde istersen laf sok gitsin

Ahahah.. Doğru ya rahat olmak lazım biraz. Neyse önemli olan bizim mutlu olmamız ve sorunsuz bir hamilelik geçirmemiz. İnsan çevresini çok dinleyip çok düşününce mutsuz oluyor. Biraz vurdumduymaz olmak lazım sanırım.

Gerçekten öyle bir bakış açısı var galiba. Gerçi ben de bir "hala" adayıyım, hepsi aynı olmaz ama teyze ile hala farklı işte dediğin gibi...

Sallıyorum gitsin o zaman, değmez

Donuklar işte, ne yapsan ne desen boş. Elden birşey gelmez. En iyisi takmamak. Sen de bebeğine odaklan boşver.

kız Allah seni napmasın ben doğurdum ne hastaneye gelen ne de kapımı iten ne de arayan oldu, güya eşimin ailesiyle sülalesiyle aynı şehirdeyiz kızım 15 aylık artık bu doğunca toptan gelirler diyeceğim ama nerdeeeee odun sülalesi

Tabikide tebrik etmeli ... nasil unutmustur aklina gelmemistir yaa ... abisini yada erkek kardesini aramak aklina geliyor ya .. hamilelik bu belki bulantin var belki duygusal bir cokustesin ... akli basinda olan bi insan seni aramasi gerektigini bilir ... hee aramiosada sen onun yerini bundan sonra ona gore belirlersin .

Ahahah, Neler varmış Ya cidden bunlar nasıl bu kadar soğuk olabiliyor. Yukarıda birinin dediği gibi belki erkek ailesi bebeği kadının ailesi kadar sahiplenmiyor. Belki direk senin bebeğin olarak görüyorlar. Boşver ama belki senin için daha iyidir. Gelip huzursuzluk çıkaramalarından iyidir belki de kafanı dinle sen de. Belki şanslı bile olabilirsin canım Yerinde olmak isteyen kadın vardır eminim.

yaa canım elde neler var, şanslı mıyım zannetmiyorum bunun gibi bir sürü saçma şey... Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, düşündükçe kendimi çok değersiz hissediyorum öyle yetişmemişiz büyümemişiz sende takma kafaya, canın sıkıldıkça yaz bende buram buram odunluk kokan hikayelerimden anlatırım şükrün artar

Canım ya takma kafana boşver. Herkese hak ettiği değeri vericeksin. Ocak anneleri sayfasının sıkı takipçisiyim zaten, (her ne kadar şubat annesi olacağımı öğrensem de) oradan da konuşur, dertleşiriz. Cidden ben de anne evinde hiç görmediğim, o kadar da olmaz dediğim şeylerle bu ailede karşılaşınca bana da arada çok tuhaf geliyor. Ama her şeyi olduğu gibi kabul etmek gerek sanırım. Çocuklarımız için de kendi ailemiz ve huzurumuz için de elden gelen en iyi şey bu sanırım.

bence hıc kafaya takma
tadını cıkar bosver :)
kotu dusunme dusuncesızlık etmıstır hıc bısey mutluluguna engel olmasın

haklısın canım takmamak lazım tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış herşeyi olduğu gibi kabul etmek de ayrı meziyet başarabilirim inşallah diğer topikte görüşürüz o zaman

boşver bugünlerinin tadını çıkar:)

Bosverrr hic takma kafana arkadasim, benim de gorumcem hic beni aramaz kardesinden haber alir, ama derdim mi? Umurumda degil, bizim de aramiz iyidir normalde ama bende artik aramayi kestim. Eger olur da sorarsa solicem neden aramadigimi ama takmaya gerek yok, sen tadini cikar hamileliginin.

Aynı görümceden bende de var işte canım :) Sen de boşver takma, sen de aynen kendi hamileliğin tadını çıkar. En iyisi düşünmemek belki de.

Aynı görümceden bende de var işte canım :) Sen de boşver takma, sen de aynen kendi hamileliğin tadını çıkar. En iyisi düşünmemek belki de.

Aynen canim, ben de takmiyorum, kendinin de kucuk bebegi var. Kardesine yollar fotolarini, onu arar falan haber alir. Umurumda olmaz, kendisi baska bir sehirde zaten. Dedim esime de buraya geldigi zaman bende yabanci gibi davranirim bu kadar basit yani :)

kardeş kardeşi tebrik etmese anlarımda görümce tebrik etse ne tebrik etmese ne?
çok fazla abartmışsınız gereksiz beklenti bence
sonuçta sevinmiş abisini aradığında soruyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…