görümceniz kaç yaşında ?Ya da yoğun iş temposu var mı ?Ya da bunun için alınacağınızı düşünememiş olabilir mi ?
empati yapayım diyorum fakat ben öğrendiklerinde direkt hastanede abimlerin yanındaydım ahsfha. Ama sizin anlattığınız gibi bir durum olsa heralde yengemi arar tebrik ederdim. Ya da bir ihtimal beni arayıp söylemesini de bekleyebilirdim. Bence zorlaştırıp içinizde büyütmek yerine , siz arayın ve ilk defa haber veriyormuş gibi yapın , sonra da abin sana söylemiş ama sen beni aramayınca ben bi arayayım dedim falan diyerek laf da sokuşturabilirsiniz. Tebrik ederim , sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak dileğiyle
Ahahah! Doğru.. "Hala."
Oysa "teyzesi" öyle mi?
Ya ama söylediğin ona gelmiyor mu
Gerçekten böyle şeyleri düşünme hamileliğinin tadını çıkar. Bir başkasının sizin adınıza havai fişek patlatmasına gerek yok çünkü milleti çok da alakadar eden bir şey yok aslını istersen. Sizin evinize geliyor sizin hayatınız değişiyor. Üçüncü kişileri çok alakadar etmez.
Bana da arkadaşım "inanamıyoruuuaaamm" diye abartılı tepki vermişti, lan neyine inanamıyordun düzenli seks hayatımız var korunmuyoruz da elbet olacaktı deyiverdim. (Beni hamilelik etkilemedi hala öküzüm)
teyze başka hala daha başka birşey , ne yaparsan ya o çocuga kardeşinin degil senin çocugun gözüyle bakıyor , o yüzdende gereksiz görüyor ,kardeşinin gözünü boyuyor o da zaten ablasına laf söyletmiyor , oda ona yetiyor,
gerçekten salla gitsin ,gördüğün yerde istersen laf sok gitsin
Gerçekten öyle bir bakış açısı var galiba. Gerçi ben de bir "hala" adayıyım, hepsi aynı olmaz ama teyze ile hala farklı işte dediğin gibi...
Sallıyorum gitsin o zaman, değmez
Bende 13 haftalık hamileyim kaynanam ve görümcem beni de tebrik etmemiştir hiç. Eşim senin eşin gibi telefonda söyledi görümceme aa hala mı oluyorum falan demiş güya, sonrası büyük bir hiç. Ne aradı ne sordu. Hatta bir araya geldiğimizde konuşmadı bile. Seninki yine eşine soruyormuş, benim görümce ne beni ne eşimi hiç aramaz bile.
kız Allah seni napmasınben doğurdum ne hastaneye gelen ne de kapımı iten ne de arayan oldu, güya eşimin ailesiyle sülalesiyle aynı şehirdeyiz kızım 15 aylık artık bu doğunca toptan gelirler diyeceğim ama nerdeeeee odun sülalesi
Ahahah, Neler varmışYa cidden bunlar nasıl bu kadar soğuk olabiliyor. Yukarıda birinin dediği gibi belki erkek ailesi bebeği kadının ailesi kadar sahiplenmiyor. Belki direk senin bebeğin olarak görüyorlar. Boşver ama belki senin için daha iyidir. Gelip huzursuzluk çıkaramalarından iyidir belki de kafanı dinle sen de. Belki şanslı bile olabilirsin canım Yerinde olmak isteyen kadın vardır eminim.
yaa canım elde neler var, şanslı mıyım zannetmiyorum bunun gibi bir sürü saçma şey... Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, düşündükçe kendimi çok değersiz hissediyorum öyle yetişmemişiz büyümemişizsende takma kafaya, canın sıkıldıkça yaz bende buram buram odunluk kokan hikayelerimden anlatırım şükrün artar
Canım ya takma kafana boşver. Herkese hak ettiği değeri vericeksin. Ocak anneleri sayfasının sıkı takipçisiyim zaten, (her ne kadar şubat annesi olacağımı öğrensem de) oradan da konuşur, dertleşiriz. Cidden ben de anne evinde hiç görmediğim, o kadar da olmaz dediğim şeylerle bu ailede karşılaşınca bana da arada çok tuhaf geliyor. Ama her şeyi olduğu gibi kabul etmek gerek sanırım. Çocuklarımız için de kendi ailemiz ve huzurumuz için de elden gelen en iyi şey bu sanırım.
boşver bugünlerinin tadını çıkar:)Kızlar selam,
2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğimi de görümceme eşim telefonda söyledi. "Hala mı oluyorum ben." diye sevinç çığlıkları atmış, sevinmiş. Ama bana ne telefon açtı, ne bir tebrik etti. İkide bir eşimi arayıp; "Napıyorsunuz, doktora gidiyor musunuz? Bebek nasıl?" diye soruyor, ama bana ne bir selam ne bir tebrik. Bozulduğumu eşime belli ettim. Benimkinin gereksiz, yersiz bir düşünce olduğunu söylüyor, kardeşine laf söyletmiyor. "Yüz yüze görüştüğünüzde söyler, o anı bekliyordur." diyor da bana saçma geliyor. Bu arada normalde görümcemle bir sorunum yok, aramız iyiydi normalde. Yanlış anlaşılmasın diye yakın çevremden kimseye de soramıyorum. Sizce normal mi? Benim beklentim mi saçma acaba?
Bosverrr hic takma kafana arkadasim, benim de gorumcem hic beni aramaz kardesinden haber alir, ama derdim mi? Umurumda degil, bizim de aramiz iyidir normalde ama bende artik aramayi kestim. Eger olur da sorarsa solicem neden aramadigimi ama takmaya gerek yok, sen tadini cikar hamileliginin.
Aynı görümceden bende de var işte canım :) Sen de boşver takma, sen de aynen kendi hamileliğin tadını çıkar. En iyisi düşünmemek belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?