Hamileliğimin son zamanları zehir !!!!!

evinde kal.

Annen çok istiyorsa gelip sende kalsın yemeğini yapar temizliğini yapar bebek bakmazsa bile . Hem gönlü kırılmaz hemde evinde kalmış olursun

Salak gibi uzulurse diye dusunuyorum ama milleti kirmamak icinde kendimi esimi bebegi yormak istemiyorum

artık senin öncelikli ailen kocan sen çocuğun. annen bu durumda seni kendi evinden düzeninden ayırmak yerine kendisi gelmeliydi madem babanla da ayrılar. hani bazen babalar göndermiyorlar yanlarından öyle bir durum da yok.
madem allah nasip ederse normal doğum olacak o zaman kimseye ihtiyacın olmaz zaten hemen ayaklanıyorsun. eşin de yanında işleri o yapar sana bi bebeğe bakmak kalır.
bence kendi evinde kalmalısın.

kardesim normal dogum yapti makata kadar kesigi vardi dogumdan 1 saat sonra ayaktaydi kesiklerde o bolgenin damar yapisindan dolayi cok kolay iyilesti bu kadar abartacak bir sey yok evinizde kalin

Yazdıgınız diyalogda kötü bir sey göremedim

Anneniz yanınızda olursa bebege degil size bakar zaten
Yemek yapar ev işi yapar

Kocam bunları zaten yapar diyorsanız gitmeyin

Aynen esim yapar . hayir kizdigim o degil arakadaslar kiskanma falan diyorlar ama yok oyle bisey hamileligim boyunca aramadi etmedi oyle ilgili olmadi dusuk riskinden hastanede yattim gelmedi. Calisiyor bide evdede olmayacak ona kiziyorum

Tesekkur ederim mantikli yorumunuz icin <3

Sizi büyüten doğuran kim ben anlamadım anneniz neden bilmesin alt değiştirmeyi falan çok mu yaşlı ? Valla biz dogumdan sonra eve gectik 1 hafta kayinvalidem 1 hafta annem durdu sira sira 40imiz cikana kadar. Bence anneniz size gelsin oyle teklif edin kabul etmiyorsa bizim de bi duzenimiz var gelemeyiz rahat edemeyiz annecim dersiniz

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Lakin daha anne olmadan, bilmem kaç senelik bir anneyi bu kadar yermeyin
Bebek kadar sizin içinde endişeleniyordur, anneanne olacak onun da heyecanı var tabi
Doğumdan sonra ki süreçte ilk günler yardıma ihtiyacınız olabilir, kuzen bebeği büyütmekle aynı şey değil bu, ağrınız sızınız olabilir, dikişiniz olabilir, herkes doğumdan sonra pıt diye ayakta gezemeyebiliyor.
Her şeyi geçtim biraz büyüklere anlayış lütfen, bizim rahatımız, bizim ailemiz, benimmmm bebeğim durumundan çıkın naçizane tavsiyem, bin kere de anne olsanız o kadın da sizin anneniz, biraz anlayışlı olmanız bir şey kaybettirmez aksine duasını alırsınız.

Kız 19 yaşında ne ara bebek bakımında bu kadar tecrübe kazandın :) Maşallah yani, ben hiç beceremem bebeği kucağıma verirler irrete durur, anaç değilim heral
:))) köy yerinde olunca ogreniliyor hemen mecbur bana birakiyorlardi 10 yasimdan beri

Aynen esim yapar . hayir kizdigim o degil arakadaslar kiskanma falan diyorlar ama yok oyle bisey hamileligim boyunca aramadi etmedi oyle ilgili olmadi dusuk riskinden hastanede yattim gelmedi. Calisiyor bide evdede olmayacak ona kiziyorum

baktım demek için biraz da yani..
Benim annemde gel bende kal dedi gitmedim bana geldi 3. Gün gitti
Sen bana gelsen bakardım 40 gün dedi
Laf olsun diye birazda

Gitmeyin canım o zaman bebegin eşyası düzeni bu evde sen gel buraya diyin
Gelmiyorsa da israr etmeyin
Ama eşinize de söyleyin sana güvenip anneme gitmiyorum bana destek ol diye
Sonradan erkekler yan çiziyor genelde

Bebek gormeye gormeye unutmus bi ara denedi kuzenimde yapamadi yengemi cagirdi. Ayrica ben ananemin elinde buyudum o islere ananrm bakmis baya bi.

Oyle ama agri sizimda esimde olacak yanimda .o yeter. Dusuk tiskim oldugunda 3 gun hastanede kaldim bi kere bile ugramadi pek umrunda degilim

Tamam esimle gelir gelmez konusurum. :)) tesekkur ederim anladiginiz icin gercekten bebek falan tutamiyor kendide diyor seni nasil yaptim diye bana ananem bakti hep . dusuk riskim oldu 3 gun hastanede yattim gelip durmadi etmedi. Zaten calisiyor israrla beni cagarmasina kiziyorum

Anneniz kötü bi şey söylememiş, ben anneyim seninle bir değilim demeniz hoş olmamış, ne bu gereksiz laf dalaşı?
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin, kimse zorlayamaz sizi.
Hormonlar, hormonlar...

anneniz sizin eve gelsin istiyorsa? hastaneye daha yakiniz vs diyin. kendi evinizde daha cok rahat edersiniz

hormonlarin ustune israri beni kizdiriyor zaten calisan kadin evdede olmayacak ne diye diretiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…