Gelmiyor e istiyosan kendin gel degilmi ben o halimle yollarda hirpalanmak istemiyorumAnneniz size yakın oturuyorsa o gelsin bir kaç gün. Ben olsam öyle isterdim
evinde kal.Arkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..
Dogumum eylulun 10nda bekleniyor. Normal dogum ilk bebegim olucak. Daha once kuzenlerimi yegenlermi ben buyuttum. Yenidogan bebegi basima atip tarlaya gidiyordu yengelerim :)). Her seyini biliyorum allaha sukur elim yatkin. Allah razi olsun onlarin sayesinde bilgiliyim.
Sorun su. Esimin annesi zaten gelemez onceki konumda bilen bilir cocugu aldir falan demisti anlasamayiz esimde istemiyor ben asla kabul etmem.
Annem dogumdan sonra 1 hafta bende kal diyor ama icim hic rahat degil. Ben daha dogurmadan depresyona girdim en ufak bir mudahalede lafta sinirlerim zipliyor. Annem ne kadar karismam etmem desede guvenemiyorum canimi sikar diye. Tek basina yasiyor babamla ayrildilar. Esim zaten izinli olucak dogumumdan sonraki 1 hafta evimize gelelim dedi. Hastaneyede cok yakin kendi evimiz kararsiz kaldim.
Belki yanlis anlayan olur ama gecen napiyosun diye aradi bebek bekliyoruz ne yapalim dedim gulerek e bizde bekliyoruz canim dedi senle ben birmiyiz annecim ben anneyim dedim sakasina e bende ananeyin ne zaman geliyosunuz bilmem ne diretmeye basladi. Gitsek esimde rahat edemicek bende bisey dese biliyorum deliricem. Aramiz acilcak. Zaten yenidogan bebegi kucagina bile alamaz annem korkar alt degistirmeyi falan da bilmiyor bosu bosuna gitmesemmi hem busari hastaneye yakin allah korusun bisey olsa 5 dakka. Surekli gittigim bildigim hastane annemin evinden 1 saat nerdeyse. Asisi olucak bunun kontrolu ugrasamam gibime geliyor. Sizcr ne yapmaliyim???
Salak gibi uzulurse diye dusunuyorum ama milleti kirmamak icinde kendimi esimi bebegi yormak istemiyorum
Yazdıgınız diyalogda kötü bir sey göremedim
Anneniz yanınızda olursa bebege degil size bakar zaten
Yemek yapar ev işi yapar
Kocam bunları zaten yapar diyorsanız gitmeyin
Tesekkur ederim mantikli yorumunuz icin <3artık senin öncelikli ailen kocan sen çocuğun. annen bu durumda seni kendi evinden düzeninden ayırmak yerine kendisi gelmeliydi madem babanla da ayrılar. hani bazen babalar göndermiyorlar yanlarından öyle bir durum da yok.
madem allah nasip ederse normal doğum olacak o zaman kimseye ihtiyacın olmaz zaten hemen ayaklanıyorsun. eşin de yanında işleri o yapar sana bi bebeğe bakmak kalır.
bence kendi evinde kalmalısın.
Arkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..
Dogumum eylulun 10nda bekleniyor. Normal dogum ilk bebegim olucak. Daha once kuzenlerimi yegenlermi ben buyuttum. Yenidogan bebegi basima atip tarlaya gidiyordu yengelerim :)). Her seyini biliyorum allaha sukur elim yatkin. Allah razi olsun onlarin sayesinde bilgiliyim.
Sorun su. Esimin annesi zaten gelemez onceki konumda bilen bilir cocugu aldir falan demisti anlasamayiz esimde istemiyor ben asla kabul etmem.
Annem dogumdan sonra 1 hafta bende kal diyor ama icim hic rahat degil. Ben daha dogurmadan depresyona girdim en ufak bir mudahalede lafta sinirlerim zipliyor. Annem ne kadar karismam etmem desede guvenemiyorum canimi sikar diye. Tek basina yasiyor babamla ayrildilar. Esim zaten izinli olucak dogumumdan sonraki 1 hafta evimize gelelim dedi. Hastaneyede cok yakin kendi evimiz kararsiz kaldim.
Belki yanlis anlayan olur ama gecen napiyosun diye aradi bebek bekliyoruz ne yapalim dedim gulerek e bizde bekliyoruz canim dedi senle ben birmiyiz annecim ben anneyim dedim sakasina e bende ananeyin ne zaman geliyosunuz bilmem ne diretmeye basladi. Gitsek esimde rahat edemicek bende bisey dese biliyorum deliricem. Aramiz acilcak. Zaten yenidogan bebegi kucagina bile alamaz annem korkar alt degistirmeyi falan da bilmiyor bosu bosuna gitmesemmi hem busari hastaneye yakin allah korusun bisey olsa 5 dakka. Surekli gittigim bildigim hastane annemin evinden 1 saat nerdeyse. Asisi olucak bunun kontrolu ugrasamam gibime geliyor. Sizcr ne yapmaliyim???
:))) köy yerinde olunca ogreniliyor hemen mecbur bana birakiyorlardi 10 yasimdan beriKız 19 yaşında ne ara bebek bakımında bu kadar tecrübe kazandın :) Maşallah yani, ben hiç beceremem bebeği kucağıma verirler irrete durur, anaç değilim heral
Aynen esim yapar . hayir kizdigim o degil arakadaslar kiskanma falan diyorlar ama yok oyle bisey hamileligim boyunca aramadi etmedi oyle ilgili olmadi dusuk riskinden hastanede yattim gelmedi. Calisiyor bide evdede olmayacak ona kiziyorum
Bebek gormeye gormeye unutmus bi ara denedi kuzenimde yapamadi yengemi cagirdi. Ayrica ben ananemin elinde buyudum o islere ananrm bakmis baya bi.Sizi büyüten doğuran kim ben anlamadım anneniz neden bilmesin alt değiştirmeyi falan çok mu yaşlı ? Valla biz dogumdan sonra eve gectik 1 hafta kayinvalidem 1 hafta annem durdu sira sira 40imiz cikana kadar. Bence anneniz size gelsin oyle teklif edin kabul etmiyorsa bizim de bi duzenimiz var gelemeyiz rahat edemeyiz annecim dersiniz
Oyle ama agri sizimda esimde olacak yanimda .o yeter. Dusuk tiskim oldugunda 3 gun hastanede kaldim bi kere bile ugramadi pek umrunda degilimSağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Lakin daha anne olmadan, bilmem kaç senelik bir anneyi bu kadar yermeyin
Bebek kadar sizin içinde endişeleniyordur, anneanne olacak onun da heyecanı var tabi
Doğumdan sonra ki süreçte ilk günler yardıma ihtiyacınız olabilir, kuzen bebeği büyütmekle aynı şey değil bu, ağrınız sızınız olabilir, dikişiniz olabilir, herkes doğumdan sonra pıt diye ayakta gezemeyebiliyor.
Her şeyi geçtim biraz büyüklere anlayış lütfen, bizim rahatımız, bizim ailemiz, benimmmm bebeğim durumundan çıkın naçizane tavsiyem, bin kere de anne olsanız o kadın da sizin anneniz, biraz anlayışlı olmanız bir şey kaybettirmez aksine duasını alırsınız.
Anladım o zaman ev işlerine yarayabilir bebeğe de siz bakarsınızBebek gormeye gormeye unutmus bi ara denedi kuzenimde yapamadi yengemi cagirdi. Ayrica ben ananemin elinde buyudum o islere ananrm bakmis baya bi.
Tamam esimle gelir gelmez konusurum. :)) tesekkur ederim anladiginiz icin gercekten bebek falan tutamiyor kendide diyor seni nasil yaptim diye bana ananem bakti hep . dusuk riskim oldu 3 gun hastanede yattim gelip durmadi etmedi. Zaten calisiyor israrla beni cagarmasina kiziyorumbaktım demek için biraz da yani..
Benim annemde gel bende kal dedi gitmedim bana geldi 3. Gün gitti
Sen bana gelsen bakardım 40 gün dedi
Laf olsun diye birazda
Gitmeyin canım o zaman bebegin eşyası düzeni bu evde sen gel buraya diyin
Gelmiyorsa da israr etmeyin
Ama eşinize de söyleyin sana güvenip anneme gitmiyorum bana destek ol diye
Sonradan erkekler yan çiziyor genelde
Calisicakta evdede durmayacak oyleAnladım o zaman ev işlerine yarayabilir bebeğe de siz bakarsınız
anneniz sizin eve gelsin istiyorsa? hastaneye daha yakiniz vs diyin. kendi evinizde daha cok rahat edersinizArkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?