Hamileliğimin son zamanları zehir !!!!!

Anneniz yahu
biz de beklıyoruz deyınce senle ben bırmıyız annecım demenız cok gereksız olmus

nerde rahat edeceksenız orda kalın

annenız gelsın madem

anneniz sizin eve gelsin istiyorsa? hastaneye daha yakiniz vs diyin. kendi evinizde daha cok rahat edersiniz
Aynen oyle herseyi burda esimde burda daha rahat eder benin gibi onuda dusunmem gerek skntili hamilelik gecirdigim icin yanimda olan tek oydu her seyde. 9 ay benle hamile gibiydi sagolsun

Anneniz yahu
biz de beklıyoruz deyınce senle ben bırmıyız annecım demenız cok gereksız olmus

nerde rahat edeceksenız orda kalın

annenız gelsın madem
Neden gereksiz olmus. Dusuk tehlikesi yasadigimd 3 gun hastanede yattigimda agla ya aglaya cagirdigimda tatile gitmek icin gelmeyen kendsi. Benle bir olabilirmi duygulari.

Direk anneyi kiskanmaktan bilmem ne suclayanlar oluyor hadi o lafina kizdiysam bile. Aglaya agglaya cagirdigim zaman gelmeyen tatilr giden ben hastanede perisan olurken umursamayan biriyle ben bir olabilirmiyim . annem tabiki seviyorum kendisini uzmeyide istemem ama beni hic dusunmeyip dusunmeyip son zamanlarda gel diye diretmesine kiziyorum ustelik calisiyor evdede olmayacak

Aynen oyle herseyi burda esimde burda daha rahat eder benin gibi onuda dusunmem gerek skntili hamilelik gecirdigim icin yanimda olan tek oydu her seyde. 9 ay benle hamile gibiydi sagolsun
Masallah mutlulugunuz daim olsun esin sen ve bebek oncelikli butun esyalari hastaneyi vs annenlere tasiyamazsin ki. allah korusun acil birsey olsa hastaneme doktoruma yakin olmak istiyorum annecim gel bizde kal de bence. gelirse ala gelmezse kendi bilir ama bence dayanamaz gelir torun bu

zaten çalışacaksa size faydası olmayacaksa sizin orada olmanızın bir mantığı yok. kalın evinizde keyfinize bakın.

Sanmam bi kere dediydim mirin kirina basladi bile. Bide o var yani besik falan tasi et can yani bizimkide. Gelemez hemde calisiyor zaten evdede degil

zaten çalışacaksa size faydası olmayacaksa sizin orada olmanızın bir mantığı yok. kalın evinizde keyfinize bakın.
Bende oyle dusunuyorum . genede fikir almak istedim :))) tesekkur ederim. Zaten gelende eve yemeye bize bakmaya gelmezmi yardima e ben kendi evimde olmayacaksam neye yardim edicek.? Evdede olmayacak

Sanmam bi kere dediydim mirin kirina basladi bile. Bide o var yani besik falan tasi et can yani bizimkide. Gelemez hemde calisiyor zaten evdede degil
evde degilse calisiyorsa nasil olacak ki senle bebekle ilgilenemedikten sonra yemek vs yardim etmek de zor olur onun icin calisiyorken. sen evinde kaal ilk gunlerinizi cekirdek aile guzel guzel gecirin

Anneniz bişey dememiş ki sanırım siz biraz hassassınız şu dönemde.
Peki annenize sizde olmayı teklif etseniz . Biz im burada hastane çok yakın sen zaten 1 kişisin sen bize gelsen evi temizlesek bebeğimize evi hazırlasak deseniz olmaz mı?
Kendi evinizde olun hastane yakınsa.Bi de ne olursa olsun evinde daha rahat ediyor insan . Annenizde yalnızmış madem yanınıza gelsin sizde kalsın Bi dönem olmaz mı ?

evde degilse calisiyorsa nasil olacak ki senle bebekle ilgilenemedikten sonra yemek vs yardim etmek de zor olur onun icin calisiyorken. sen evinde kaal ilk gunlerinizi cekirdek aile guzel guzel gecirin
Tesekkur ederim bencede ya en iyisi bu olucak

Bende cok isterdim ama calisiyor zaten kendileri gelemez. Diretmesine kiziyorum . cok skntili gecti hamileligim o yuzden bu kadar hassas ve sinirliyim galiba

Evinizde kalırsanız bebeğinizin kontrolunun sizde olacağını hissedeceğinizden evinizde kalın.

Annen kötü birşey dememiş oda heycanlı bekliyor ama siz annenizle pek yakin değilsiniz sanirim bu hoşunuza gitmiyor... ev tabiki rahat olur annenizi istiyorsanız o yanıniza 1 hafta gelsin ama anladığım siz kimseyi istemiyorsunuz ben annemi istedim şükür geldi 1 ay kaldi.o kadar yardımı oldu ki cocuga bakmak değil mesele yemek yapıyor destek oluyor... bebek uyuduğunda yatip uyumani sağlıyor , uyumasan yemek vs işler yapılacak..herneyse istiyorsanız onun gelmesini teklif edin

Annemle cok yakinizdir hatta arkadas gibidir bana onceden gerci babamla bosandiktan sonra degisti pek alakali degil bana karsi . ama calisiyor kendisi evdede olmayacak ne diye gel diye diretiyor ona kiziyorum. Ordada yanliz olcam burdada

Nolmus yani biz de bebek bekliyoruz dediyse? Annenize neden bu kadar bilenmişsiniz anlamadım yazık kadına. Torunu o bebek, kendi canı olan kızının ilk bebeği, beklemesi de bakımına yardım etmek istemesi de çok normal. Kimileri de var ki annem ilgilenmiyor istemiyor diye üzülüyor siz bulmuş bunuyosunuz.
Tamam evinizde kalmak istiyorsanız evinizde kalın da annenize bu kadar sinirlenecek bi durum yok ortada.

Kimseyi istememe degil durum zaten bjrda kimsem yok annem kaynanam disinda. Kaynanamla konusmuyorum. Annemde beni bunaltiyor. Hasta olmasaydi ananem gelicekti memleketten

Anneme bilendigim falan yok calisiyo kadin beni evine getirip ne yapicak?? Soruyu dogru okuyun ben o diyologu oylesine paylastim sanki sorunum oymus gibi ona yogunlasmayin! Yardimi dokunamicak calistigi icin ama hala o rve gitmem icin diretiyor

Bende cok isterdim ama calisiyor zaten kendileri gelemez. Diretmesine kiziyorum . cok skntili gecti hamileligim o yuzden bu kadar hassas ve sinirliyim galiba
Anne desteği sadece bebekte değil diğer işlerde oluyor . Uyku uyumanı gerekecek yemek yapmak temizlik çamaşır çok yıkanacak bunlardan dolayıdır. Çalışıyorsa ve eşiniz yardımcı olacaksa evinizde kalmanız en iyisi tabi.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim . Ayrıca anneniz de anneanne olacağı için çok heyecanlıdır ve kızısınız yanınızda olmak istiyordur . Onu da hoşgörün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…