• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğimin son zamanları zehir !!!!!

Birde asil heycanli olan benim dogumuma cok kaldi. Ama annem heycanimi gereksiz gorup konusuyor o yuzden biraz tersliyorum.

Hayir gelme ihtimali yok calistigi icin calismasada gelecegini sanmam ben gitmezsem. Bebek bekliyorum derken ben onu sakasina dedim kendiside bunu farketti güldü zaten. Abartilacak bisey yok bu konusmada.
Son ayinda baska neye odakli olabilirsinki tabiki doguma bundada degisik bir sey goremiyorum ben.

Birde asil heycanli olan benim dogumuma cok kaldi. Ama annem heycanimi gereksiz gorup konusuyor o yuzden biraz tersliyorum.

Hayir gelme ihtimali yok calistigi icin calismasada gelecegini sanmam ben gitmezsem. Bebek bekliyorum derken ben onu sakasina dedim kendiside bunu farketti güldü zaten. Abartilacak bisey yok bu konusmada.

Calistigi detayini ben atlamisim. Tabi ki gitmeyin o zaman ya ne gerek var kadin gunduz ise gidecek siz yine yalniz... kendi duzeninizde yalniz kalin en azindan.

Peki su bebek bekleme meselesi madem sakaydi, annenizle sakalasmanizi gulusup eglenmenizi mi bize sikayet ettiniz "bakin biz annemle sakalasiyoruz, bu yuzden zehir oldu son zamanlarim" mi diyorsunuz yani? Ne alaka ne anlatmak istediniz orda ben anlamadim.

10 eylul dendi diye tam o gun olacak diye bir sey yok normal dogum sanci ne zaman gelirse haliyle bende heycanli ve korkuluyum. Oylede denilebilir otobus bekler gibi bebegi bekliyorum!

Arkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..

Dogumum eylulun 10nda bekleniyor. Normal dogum ilk bebegim olucak. Daha once kuzenlerimi yegenlermi ben buyuttum. Yenidogan bebegi basima atip tarlaya gidiyordu yengelerim :)). Her seyini biliyorum allaha sukur elim yatkin. Allah razi olsun onlarin sayesinde bilgiliyim.

Sorun su. Esimin annesi zaten gelemez onceki konumda bilen bilir cocugu aldir falan demisti anlasamayiz esimde istemiyor ben asla kabul etmem.
Annem dogumdan sonra 1 hafta bende kal diyor ama icim hic rahat degil. Ben daha dogurmadan depresyona girdim en ufak bir mudahalede lafta sinirlerim zipliyor. Annem ne kadar karismam etmem desede guvenemiyorum canimi sikar diye. Tek basina yasiyor babamla ayrildilar. Esim zaten izinli olucak dogumumdan sonraki 1 hafta evimize gelelim dedi. Hastaneyede cok yakin kendi evimiz kararsiz kaldim.

Belki yanlis anlayan olur ama gecen napiyosun diye aradi bebek bekliyoruz ne yapalim dedim gulerek e bizde bekliyoruz canim dedi senle ben birmiyiz annecim ben anneyim dedim sakasina e bende ananeyin ne zaman geliyosunuz bilmem ne diretmeye basladi. Gitsek esimde rahat edemicek bende bisey dese biliyorum deliricem. Aramiz acilcak. Zaten yenidogan bebegi kucagina bile alamaz annem korkar alt degistirmeyi falan da bilmiyor bosu bosuna gitmesemmi hem busari hastaneye yakin allah korusun bisey olsa 5 dakka. Surekli gittigim bildigim hastane annemin evinden 1 saat nerdeyse. Asisi olucak bunun kontrolu ugrasamam gibime geliyor. Sizcr ne yapmaliyim???
Ben burda bir evladım olsun die tırım tırım tırmanıyorum, ameliyat oldum ölümden döndüm, şimdi tüp bebek serüveni başlayacak. Allahınızı severseniz bunları büyütmeyin. Eşinizle karar vermişsiniz zaten evde olmak için, annenizede sen gel biz evde olacağız de bu kadar kısa ve net. Bebeğine odaklan boş ver dışarıdakileri takma kafana.

Neden gereksiz olmus. Dusuk tehlikesi yasadigimd 3 gun hastanede yattigimda agla ya aglaya cagirdigimda tatile gitmek icin gelmeyen kendsi. Benle bir olabilirmi duygulari.
Ben nereden bilebilirim ağlaya ağlaya cagırdıgınızı???

Calistigi detayini ben atlamisim. Tabi ki gitmeyin o zaman ya ne gerek var kadin gunduz ise gidecek siz yine yalniz... kendi duzeninizde yalniz kalin en azindan.

Peki su bebek bekleme meselesi madem sakaydi, annenizle sakalasmanizi gulusup eglenmenizi mi bize sikayet ettiniz "bakin biz annemle sakalasiyoruz, bu yuzden zehir oldu son zamanlarim" mi diyorsunuz yani? Ne alaka ne anlatmak istediniz orda ben anlamadim.
O konusmayi oylesine yazdim asil sorun o degil dikkatli okuyun derim. Son ayim bunu dusunmekten zehir oldu evime gelmek varken oraya gitmem icin diretiyor gunde 5 kere gel diye cagiriyor. Evde yanliz kalip ne yapayim. Soyluyorum yani soyledim 1 2 kere umrunda bile degil. Bende en son kirmak zorunda kalicam diye korkuyorum bu yuzden zehir oldu surekli bunu dusunmekten :(

Son ayinda baska neye odakli olabilirsinki tabiki doguma bundada degisik bir sey goremiyorum ben.

Soylemek istedigim suydu;
"Karnim acikti ama dur ben bekleyeyim"
"Tuvaletim geldi ama bebek bekliyorum gidemem" seklinde oturmus beklemiyorsaniz o soruya bebek bekliyorum yaniti vermeniz cok tuhaf.
Yani mesela kpss calisan insana napiyorsun diyince atanma bekliyorum mu der? Iyiyim der moralsizim der ders calismaktan bunaldim atanmaya calisiyorum da diyebilir. Ama direkt atanma bekliyorum dese tuhaf olmaz mi? Iste bu da aynisi.

Annene gelmesini teklif et belli ki hevesli o da kıyamam gerekçelerini anlat bir orta yol bulursunuz illa ki

Ben nereden bilebilirim ağlaya ağlaya cagırdıgınızı???
E o zaman suclar gibi yorumlar yapmayin. Cok dusunse o gun gelirdi simdi israrla diretiyor gel diye simdide dusunmuyor benim rahatligimi. En son kirmak zorunda kalicam hic kirmak istemiyorum o yuzden size danistim.

Soylemek istedigim suydu;
"Karnim acikti ama dur ben bekleyeyim"
"Tuvaletim geldi ama bebek bekliyorum gidemem" seklinde oturmus beklemiyorsaniz o soruya bebek bekliyorum yaniti vermeniz cok tuhaf.
Yani mesela kpss calisan insana napiyorsun diyince atanma bekliyorum mu der? Iyiyim der moralsizim der ders calismaktan bunaldim atanmaya calisiyorum da diyebilir. Ama direkt atanma bekliyorum dese tuhaf olmaz mi? Iste bu da aynisi.
:D direk demedim zaten yemek yedigimi soyledim ayaklarimin acidigini soyledim dert yakindim sonra uzulmesin diye sakasina onu dedim :)) tam anlatamadim kusura bakmayin :))

Ben burda bir evladım olsun die tırım tırım tırmanıyorum, ameliyat oldum ölümden döndüm, şimdi tüp bebek serüveni başlayacak. Allahınızı severseniz bunları büyütmeyin. Eşinizle karar vermişsiniz zaten evde olmak için, annenizede sen gel biz evde olacağız de bu kadar kısa ve net. Bebeğine odaklan boş ver dışarıdakileri takma kafana.
İster istemez diretonce takildi kafama hayir demeyi bilemiyorum galiba :(

:KK70: direk demedim zaten yemek yedigimi soyledim ayaklarimin acidigini soyledim dert yakindim sonra uzulmesin diye sakasina onu dedim :)) tam anlatamadim kusura bakmayin :))

E biz de muneccim degiliz.
Anne sikayet edilen konuda once bir konusma geciyor.
Sonra o sakaydi oylesine yazdim deniyor.
Sonra oyle dedim ama boyle boyle diyip sonra onu dedim deniyor.
Bastan konuyu duzgunce anlatsaydiniz biz de ona gore yorum yapsaydik daha guzel olmaz miydi?
Belki bir fikir olurdu. Simdi ne desek "o oyle degil boyle" "o zaten o degil ben bu anlamda dedim"

Ya isinize geldigi gibi lafi ceviriyorsunuz, ya da hamilelikten cok etkilenmissiniz duygulariniz hisleriniz hormonlariniz fena halde.
Hayirli dogumlar dilerim.

Seni annenin düşünmemesi bence sinirlendirmiş. Annene kırıldığın yerleri anlat.
Demin aradim izinli bu gun arkadaslariyla oturuyormus ararim dedi sonra kapatti her zamanki gibi aramayacak. Konusamiyorumda bir turlu.

Bastan konuyu duzgunce anlatsaydiniz biz de ona gore yorum yapsaydik daha guzel olmaz miydi?
Belki bir fikir olurdu. Simdi ne desek "o oyle degil boyle" "o zaten o degil ben bu anlamda dedim"

Ya isinize geldigi gibi lafi ceviriyorsunuz, ya da hamilelikten cok etkilenmissiniz duygulariniz hisleriniz hormonlariniz fena halde.
Tesekkur ederim.

Kendi evinizde kalın.
Annenize de zaten eşinizin 1 hafta izni olduğunu ve onu da evde geçirmek istediğini söyleyin.
Acil bir şey olursa kendi evinizden hastaneye gitmenin daha rahat olacağını belirtin.
Anlayış gösterecektir heralde.

Kendi evinizde kalın.
Annenize de zaten eşinizin 1 hafta izni olduğunu ve onu da evde geçirmek istediğini söyleyin.
Acil bir şey olursa kendi evinizden hastaneye gitmenin daha rahat olacağını belirtin.
Anlayış gösterecektir heralde.

İnsallah gosterir bi kac kere dedim laf arasinda ama umursamayip gitmem konusunda diretiyor en son papaz olucaz :(

Çok haklısınız, ben cok sakin hamilelerde görüyorum cok fevri gözü nerdeyse dönmüş hamile. Arkadasim dogum yapti melek gibi, görümcem bana ne hakaretler sonra binbir özürlür. Doğa da tek hamile biz değiliz. Sonda olmayacağız. Sinirlenilebilir ama insan mutlaka sakinlesiyor kararlar dogru alinabilir. Büyütmemek gerek.
Ben bir evlat die burda inanın neler neler yapıyorum. Doktorlar doğumda ölüm riskimin olduğunu dahi söylüyorlar. Ama ben her yolu deniyorum. Birazda tevekkül içinde olalım olaylar nasıl gelişirse gelissin evlatdim sagliklo olsun deyin ona odaklanin.

Back
X