• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğimin son zamanları zehir !!!!!

Çivi çivyi söker hiç arama annen aramadan. arada açma telefnu bakalm ozmn napıcak en son açarsın evmde daha rahat edıcem gelmek istrsen gel istgn kadar bzde kal dersn olur bter.
Demin aradim acmadi bende bidaha aramicam kendi arasin

Valla ben bi düşük yaptım annem almış iki abimide gelmis bana ben orda kivraniyorum. 3 haftalık düşük yaptim ama cok zorlandim. Sonra bi ameliyat oldum dogustan bazi sorunlar varmış karnim acilinca doktorlar görebilirdi anca inanılmaz yani doktorlar soka giriyor kanama durmuyor ameliyat yapan doktorlar çıkıp hocalarına devrediyorlar ameliyatımı geldi bana bakti ama ben asla zorlamadim sunu yap bunu yap die. Sonra tekrar ameliyat olmam gerekiyordu aman o kadın bir şeytanti. Sana anlatamam. Neyse konusmuyorum artik. Daha oncede esime kapi kapatmaklar felan. İkinci operasyonu doktorlar yapmadı ölüm riskim çok yüksek ilk tup bebegi boyle deneyelim dediler ( yazarken sinirlerim bozuluyo agliyorum) aradim dedim boyle boyle olum riski var ameliyatimi yapmiyor eger tup bebek tutmazsa ölüm riskini göze alıp ameliyat olucam esimin spermleri çok sorunlu aslinda esimin spermleri bu kadar sorunlu olmasa dogal yollarda kalirim hamile. Annem bana bir sürü söylendi birde telefonu kapadi yüzüme. Esim geldi aldi beni durakta bekliyordum. Arabaya bindim bir ağladım ben hayatımda icim yana yana bi çocuğum olsun die bide annem bana resmen üvey evlat muamelesi yapınca ağladım. Eşim dediki bu günü yaz bi kenara ve sakın unutma. Ben ne anneler görüyorum kızıyla çırpınıyor. Tup bebek transferinde kızının yanında, yada kiz dogum yapacak die kizinin yanina gidip cirpinan anneler. Arkadasim sen esimle ver omuz omuza anne manne hikaye. Yuvana bak evladina bak.

Allah yardim etsin gercekten cok uzuldum. :((( her anne bir olmuyor benim annemde hic yanimda olmadi sakat dediler ilk agladim onca annemi aradim azarlardi agliyorum diye kapatti telefonu senn gibi simdi doguma yakin ilgili gibi oluyor nasil oluyorsa bisey olsa ulasamayacagim. Diretiyor. Esim benimde hep destekcimdi ondan baskada kimse umrumda degil. Anneden anneye gercekten fark var. :((( allah sana da hayirli mutlu saglikli omurler nasip etsin :) kotu bir sey diyince direk kotu evlat olunuyor. Ama anne ne yaparsa annedir. Heves etmis neymis heves etse ilk bastada ederdi yalvartana kadar gelirdi kirk kere :(

Doğumdan sonra evde kal.. gelen gelsin ama baştan konuş işine bulaşmasınlar.. Doğum hassas bi olay bi bakıyorsun herkes onu demiş birbirine girmiş olan yeni anneye oluyor benden sana yaşanmış hayat dersi al bebeğini kocanı git evine gelende çok kalmasın ısrar etme yeni hayatınıza beraber alışın.. sonra başın ağrımasın canım..

:(/ aynen oyle zehir oldu diyorum ya simdiden agriyor. Bi an once onlem almam lazim

Kıyamam yaa çok üzüldüm yaşadıklarına Allahım inşallah sagsalim hayrlı bı evlat nasip eder sana... Bu arada çip bebek yöntemi var duymusmuydunuz?
Çip bebek doktora sordum artık gerek yok canlı spermi bulup yumurtayi delip icine birakiyoruz dedi. Ama benim esimin spermlerinin %98 nin morfolojisi bozuk ve ileri hareketliliği düşük. Yoksa ben yumurtluyorum. Benim sadece bu tüpüm bagirsagima yapisik kapali alınamıyor ve karin zarlarim birbirine girikmiş. Mesela ben sezeryan yapamam ol riski çok yüksek olurmus. Rahmin karin zarina yapışık ayirdilar ama tekrar yapısıyormus. Allah istesin yeter ki ağaç kovuğundan cocum yapar. Senin duan kabul olur bana dua et. Psikolojim bitti, aksam uykularim kesinlikle yok, kafamda sac kalmadı. Üzülmekle oluyo ama bu konu akımdan çıkmıyor. Katıla katıla ağlıyorum.

ben kendi evimde kalacağım. annem en fazla 2 gün kalır o da gelen gidenle ilgilensin diye. Bende kardeşime baktığım için (aramızda 21 yaş var :D ) bebeğimle ilgilenebilirm diye düşünüyorum. madem çocuk bakımından anlıyorsun en mantıklısı kendi evinde kalmak

ben kendi evimde kalacağım. annem en fazla 2 gün kalır o da gelen gidenle ilgilensin diye. Bende kardeşime baktığım için (aramızda 21 yaş var :KK70: ) bebeğimle ilgilenebilirm diye düşünüyorum. madem çocuk bakımından anlıyorsun en mantıklısı kendi evinde kalmak

:D kuzen yegen bir olmaz diyorlar ama elon cocugu daha zor huyunu suyunu bilmiyosun oyle buyukte degil 10 gunluk bebek ya tarlaya giderlerdi analari kendine gelince mecbur zor bisey degil oyle o konuda korkum yok. Tabiki aglayip zirlayacak yeri gelcek gazi uykusu sorun olcak ama millete agiz burun bukmeye huzursuz olmaya deymez yani sirf bunlar icin herkez 5. Cocuktan baslamiyor dogurmaya :))

Olmadi dr izin vermiyor seyahate felan deyiverin ve gitmeyin neden anneniz gelmiyorda siz gidiyorsunuz.
Bende bilmiyorum direttikce diretti. Normal olan kendisinin gelmesi aslinda. Calisiyorda yanimdada olmayacak neden o ev?. Ayrica gitsem esiminde sinirini bozar esim bebegi almaya kalksa karisir esime pek huzur vermez :(

evinde kal konu sahibi DE anlamadığım annem yeni doğandan korkar eline alamaz nasıl bir kafa senin altını kim değiştirmiş bebekken komşu teyzeler mi :kahve:
Benim annem de korkar, kardeşim ve beni büyütmüş ama benim doğurduğum 2.500 gram kızımı günlerce kucağına alamadı. Olabilir yani.

Canim bak anneni kirma yazik tek basina ve annenin dedikleilri benİM garibime gotmedi benimde eylulde dogumum var ins ama benm annem de tek ama ben onu kirmaya dayananmm ille farkli sozu olur alt degistrmez ne demek seni de o buyuttu 1 gecede olsa gonlunu al derim .. Yazik ya olgioenmeseydi .. Corap alma demia sana kizmissin ama annem bana besik aldirmadi kizim dogsun aliriz dedi kaynanamda bir sey olursa gorup gorup uzulursun dediler .. Sakin olmalisin hayirli olsun bebegin

Canim bak anneni kirma yazik tek basina ve annenin dedikleilri benİM garibime gotmedi benimde eylulde dogumum var ins ama benm annem de tek ama ben onu kirmaya dayananmm ille farkli sozu olur alt degistrmez ne demek seni de o buyuttu 1 gecede olsa gonlunu al derim .. Yazik ya olgioenmeseydi .. Corap alma demia sana kizmissin ama annem bana besik aldirmadi kizim dogsun aliriz dedi kaynanamda bir sey olursa gorup gorup uzulursun dediler .. Sakin olmalisin hayirli olsun bebegin
Tesekkur ederim sizinde allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla al kucagina :)) annem babamdan ayrildi ayrilali cok cok degisti onca sey yasadim hamilelikte hastanede yattim bi kere bile gelmedi yalvardim. Esimde kirildi ona. Simdi ilgiliymis gibi gorunuyor amandegil. İki gunluk tanidigi kadinlarla adamlarla arkadasim deyip 3 saatlik yerlere gidiyor ama bi dolmusa atlayip hastaneye yanima gelemiyo hastanede refakatci lazimdi kadin lazim ama jinekoloji oldugu icin erkek alinmiyor yetim gibi birakti beni gelmedi 3 gun esim hastane kapisinda yatti kalkti. :(( gercekten

Corap mevzusuda soyle hamile oldugumu ogrenmistim bebek magzasindan gecerken bu gunun anisina diye aldim onca laf etti guzel bir dille degil ama azarlar gibi

Corap mevzusuda soyle hamile oldugumu ogrenmistim bebek magzasindan gecerken bu gunun anisina diye aldim onca laf etti guzel bir dille degil ama azarlar gibi
Az kaldi diye eksiklerini aldik agiz burun bukuyor e alinmayackmi neden karisiyorsun akil var mantik var bende kizmaya basladim

Tesekkur ederim sizinde allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla al kucagina :)) annem babamdan ayrildi ayrilali cok cok degisti onca sey yasadim hamilelikte hastanede yattim bi kere bile gelmedi yalvardim. Esimde kirildi ona. Simdi ilgiliymis gibi gorunuyor amandegil. İki gunluk tanidigi kadinlarla adamlarla arkadasim deyip 3 saatlik yerlere gidiyor ama bi dolmusa atlayip hastaneye yanima gelemiyo hastanede refakatci lazimdi kadin lazim ama jinekoloji oldugu icin erkek alinmiyor yetim gibi birakti beni gelmedi 3 gun esim hastane kapisinda yatti kalkti. :KK43:( gercekten
ona bi sans ver ne de olsa anne hakki var sende anne oluyirsun bak .. Bana bi ablam demistiki babam cok.huysuz benim yanina gitmek istemezdim .. Dediki bana cokmucokolduk aen.huysuz olursan cocuklarinda aenin mi yanina gelmesin ? Uzuldim onlaea sans verdim sende ver bende cok destek gormedim ama annemiz onlar bizim . Amin canim saol.bu arada esinin yatmasi lazim zaten yani ben oyle dusunuyorum artik o senle ilgilenmeli

Back
X