• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğimin son zamanları zehir !!!!!

Hastane evine yaknmıs evinde kalmalısın hem bebegın duzeni falan evnzde hazrdr beşik vb. Annen geliosa glir gelmiosa eşinle beraber halledersnz atla deve degil..

Seni annenin düşünmemesi bence sinirlendirmiş. Annene kırıldığın yerleri anlat.
Senin annen benim annem gibi o anne hic bir yaraya merhem olmaz. Ben görüşmüyorum. Eşinle ver kafa kafaya her şey daha güzel olur emin ol. Allah bi avazda kurtarsın.

Çok haklısınız, ben cok sakin hamilelerde görüyorum cok fevri gözü nerdeyse dönmüş hamile. Arkadasim dogum yapti melek gibi, görümcem bana ne hakaretler sonra binbir özürlür. Doğa da tek hamile biz değiliz. Sonda olmayacağız. Sinirlenilebilir ama insan mutlaka sakinlesiyor kararlar dogru alinabilir. Büyütmemek gerek.
Ben bir evlat die burda inanın neler neler yapıyorum. Doktorlar doğumda ölüm riskimin olduğunu dahi söylüyorlar. Ama ben her yolu deniyorum. Birazda tevekkül içinde olalım olaylar nasıl gelişirse gelissin evlatdim sagliklo olsun deyin ona odaklanin.

Benim kizdigim konu annemin israrla diretip beni cildirtmasi. Daha yazmadigim seylerde var mesela bebegimin ilk kiyafetini hamile oldugumu ogrendigimde aldim oda corapti yani cok sirindi oylesine aldim ona bilr binbir sey dedi yok daha var dogmasina ne olcagi belli olmaz niye aldin ben sonra alirdim. E ne olmus begenmisim almisim onca lafa ne gerek var. Birikti bende bu tavirlari. Biseyi diretmesi.

Hamileligim boyunca sakindim herkeze karsi ama bi kac gundur annem gercekten canimi skiyor.
Benimde bebegime dediler sakat olabilir soyle olur boyle olur cok zor zamanlar yasadim yanimda olmadi . kendi kendime esimle ustesinden geldim. Simdi cok dusunuyormus gibi diretmesine kiziyorum. Cok dusunuyosanda sen gel hastaneye her yere yakin bura haksizmiyim?

Senin annen benim annem gibi o anne hic bir yaraya merhem olmaz. Ben görüşmüyorum. Eşinle ver kafa kafaya her şey daha güzel olur emin ol. Allah bi avazda kurtarsın.
Cok tesekkur ederim. Tamam annem ama anne olarak beni dusunmesi gerekmezmi. Her dedigimin ustune cikmasi gel diye diretmesi gercekten bunaltti beni

Yeğene,kuzene bakmak kendi bebeğine bakmaya benzemez,inşallah 3 ay sonra "anne yetiiiiiş deliriyorum galiba ben"diye aramazsınız annenizi.

Zaten banada anlayisli birileri lazimdi :) :) :)
Bnm de iki aylık bi kızım var ilk bebegm inan annelik iç güdüsü herbiseyi tek basına yapıosun yemegını temzlgnı bile oyuzdn bosver takma hiç bseyi sagsalim kucagına al gerısı glr zaten boyle karnında gormuoken konusmak kolay olur bı gordümü koşa koşa glrler sana m. Etme sen çıkma evnden çocguda kndnde harab etme yollarda aşısıydı sarılgydı kontroluydu evne daha yakn bunlar..

Bnm de iki aylık bi kızım var ilk bebegm inan annelik iç güdüsü herbiseyi tek basına yapıosun yemegını temzlgnı bile oyuzdn bosver takma hiç bseyi sagsalim kucagına al gerısı glr zaten boyle karnında gormuoken konusmak kolay olur bı gordümü koşa koşa glrler sana m. Etme sen çıkma evnden çocguda kndnde harab etme yollarda aşısıydı sarılgydı kontroluydu evne daha yakn bunlar..
Aynen öyle keske daha oncede heves etseydi yanimda olsaydi. Simdi bile ariyorum 2 gun sonra aklina gelirsem geri donuyor. E belki bisey oldu o kadar dusundugu yok beni ama israri beni bitirdi

Bak bu enteresanmış. Ama sen gene de kırma anneni,özeniyordur torunu için. Sana gelsin,hiç olmazsa sen bebeğinle ilgilenirken yemeğini yapsa kardır(yani yapar inşallah)
İnsallah ben gitmeyecegimi soyleyecegim cagiricamda insallah gelir sanmam ama gelmesede esim yeter bana :)

Bu arada allah bagislasin anali babali buyutsun :)

Doğumdan sonra evde kal.. gelen gelsin ama baştan konuş işine bulaşmasınlar.. Doğum hassas bi olay bi bakıyorsun herkes onu demiş birbirine girmiş olan yeni anneye oluyor benden sana yaşanmış hayat dersi al bebeğini kocanı git evine gelende çok kalmasın ısrar etme yeni hayatınıza beraber alışın.. sonra başın ağrımasın canım..

Cok tesekkur ederim. Tamam annem ama anne olarak beni dusunmesi gerekmezmi. Her dedigimin ustune cikmasi gel diye diretmesi gercekten bunaltti beni
Valla ben bi düşük yaptım annem almış iki abimide gelmis bana ben orda kivraniyorum. 3 haftalık düşük yaptim ama cok zorlandim. Sonra bi ameliyat oldum dogustan bazi sorunlar varmış karnim acilinca doktorlar görebilirdi anca inanılmaz yani doktorlar soka giriyor kanama durmuyor ameliyat yapan doktorlar çıkıp hocalarına devrediyorlar ameliyatımı geldi bana bakti ama ben asla zorlamadim sunu yap bunu yap die. Sonra tekrar ameliyat olmam gerekiyordu aman o kadın bir şeytanti. Sana anlatamam. Neyse konusmuyorum artik. Daha oncede esime kapi kapatmaklar felan. İkinci operasyonu doktorlar yapmadı ölüm riskim çok yüksek ilk tup bebegi boyle deneyelim dediler ( yazarken sinirlerim bozuluyo agliyorum) aradim dedim boyle boyle olum riski var ameliyatimi yapmiyor eger tup bebek tutmazsa ölüm riskini göze alıp ameliyat olucam esimin spermleri çok sorunlu aslinda esimin spermleri bu kadar sorunlu olmasa dogal yollarda kalirim hamile. Annem bana bir sürü söylendi birde telefonu kapadi yüzüme. Esim geldi aldi beni durakta bekliyordum. Arabaya bindim bir ağladım ben hayatımda icim yana yana bi çocuğum olsun die bide annem bana resmen üvey evlat muamelesi yapınca ağladım. Eşim dediki bu günü yaz bi kenara ve sakın unutma. Ben ne anneler görüyorum kızıyla çırpınıyor. Tup bebek transferinde kızının yanında, yada kiz dogum yapacak die kizinin yanina gidip cirpinan anneler. Arkadasim sen esimle ver omuz omuza anne manne hikaye. Yuvana bak evladina bak.

Aynen öyle keske daha oncede heves etseydi yanimda olsaydi. Simdi bile ariyorum 2 gun sonra aklina gelirsem geri donuyor. E belki bisey oldu o kadar dusundugu yok beni ama israri beni bitirdi
Çivi çivyi söker hiç arama annen aramadan. arada açma telefnu bakalm ozmn napıcak en son açarsın evmde daha rahat edıcem gelmek istrsen gel istgn kadar bzde kal dersn olur bter.

Valla ben bi düşük yaptım annem almış iki abimide gelmis bana ben orda kivraniyorum. 3 haftalık düşük yaptim ama cok zorlandim. Sonra bi ameliyat oldum dogustan bazi sorunlar varmış karnim acilinca doktorlar görebilirdi anca inanılmaz yani doktorlar soka giriyor kanama durmuyor ameliyat yapan doktorlar çıkıp hocalarına devrediyorlar ameliyatımı geldi bana bakti ama ben asla zorlamadim sunu yap bunu yap die. Sonra tekrar ameliyat olmam gerekiyordu aman o kadın bir şeytanti. Sana anlatamam. Neyse konusmuyorum artik. Daha oncede esime kapi kapatmaklar felan. İkinci operasyonu doktorlar yapmadı ölüm riskim çok yüksek ilk tup bebegi boyle deneyelim dediler ( yazarken sinirlerim bozuluyo agliyorum) aradim dedim boyle boyle olum riski var ameliyatimi yapmiyor eger tup bebek tutmazsa ölüm riskini göze alıp ameliyat olucam esimin spermleri çok sorunlu aslinda esimin spermleri bu kadar sorunlu olmasa dogal yollarda kalirim hamile. Annem bana bir sürü söylendi birde telefonu kapadi yüzüme. Esim geldi aldi beni durakta bekliyordum. Arabaya bindim bir ağladım ben hayatımda icim yana yana bi çocuğum olsun die bide annem bana resmen üvey evlat muamelesi yapınca ağladım. Eşim dediki bu günü yaz bi kenara ve sakın unutma. Ben ne anneler görüyorum kızıyla çırpınıyor. Tup bebek transferinde kızının yanında, yada kiz dogum yapacak die kizinin yanina gidip cirpinan anneler. Arkadasim sen esimle ver omuz omuza anne manne hikaye. Yuvana bak evladina bak.
Kıyamam yaa çok üzüldüm yaşadıklarına Allahım inşallah sagsalim hayrlı bı evlat nasip eder sana... Bu arada çip bebek yöntemi var duymusmuydunuz?

Back
X