Hamileliğin bakarmısınız ?

İyi anlıyorum o kdr mutlu oluyoki onsan eşine baktıkca gülesi vs geliyo ben saklayamamlştım eöer olursa bunu saklycambelko yarn test yaparm ama daha erken adete son 6
Vallahi bende aynı sürekli gülüp duruyorum eşim noldu diyor hiç aklıma bişey geldi deyip geçiyorm

Yeni uyandım ve testi yaptım ikisinde de de hayalet çizgi var resimde çok belli olmuyor ama dikkatli bakınca görünüyor daha yeni olduğu için mi böyle acaba

Eklentiler

• IMG_20211126_054521.webp
    51 KB · Görüntüleme: 73
Adetime 6 gün daha 5 dk olu olmadı

Eklentiler

• 16378966609026855894053114887946.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 70
Kuzu günaydn bunda göremedm malesef yaa
Bende anlamadım akşamkinde görülüyor sabahkinde görülmüyor yok mu ki canlı şekilde baktığımda çok silik bir şekilde görülüyor

Eklentiler

• IMG_20211126_095017_1.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20211126_094957.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 60
Kuzu bende bu gün erken gebelik testi yaptm predictor silik cktı şimdi comfort ve kaset test yaptm yokk
Benim testte comfort dört tane yaptım dördü de silik çıktı başka marka da yok ama comfortla yaptığım oncekilerde belirtilerin yoktu yine testtede çıkmamıştı şuanda hepsinde silik çıktı

Acaba kaset testte yapınca daha mı belli olur bende hep erken gebelik testi vardı
Benimki erken gebelik testiydi silik çıkmıştı onlar daha hassas oluyor belki sizin kullandığınız testle ilgilidir bilemiyorum( normal test yapmıştım 5 gün önce negatifti) adet gününüzü bekleyin derim zor biliyorum ama en kesin sonuç ben bu şekilde çok erken öğrendim 3.5 haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…