- 7 Eylül 2021
- 463
- 147
- 53
- Konu Sahibi Mylovebaby
-
Vallahi bende aynı sürekli gülüp duruyorum eşim noldu diyor hiç aklıma bişey geldi deyip geçiyormİyi anlıyorum o kdr mutlu oluyoki onsan eşine baktıkca gülesi vs geliyo ben saklayamamlştım eöer olursa bunu saklycambelko yarn test yaparm ama daha erken adete son 6
Bence erken çünkü ben de 6 gün varken yaptığımda çıkmamıştıİyi anlıyorum o kdr mutlu oluyoki onsan eşine baktıkca gülesi vs geliyo ben saklayamamlştım eöer olursa bunu saklycambelko yarn test yaparm ama daha erken adete son 6
Offf beklemesi zor yarn kendimi evden dışarı atmam lazm pazar yapsam bari dmiBence erken çünkü ben de 6 gün varken yaptığımda çıkmamıştı
Aynen ozaman yap bakalım ne çıkacak inşallah istediğin olur canımOfff beklemesi zor yarn kendimi evden dışarı atmam lazm pazar yapsam bari dmi
Testi tekrarladınız mıAynen ozaman yap bakalım ne çıkacak inşallah istediğin olur canım
Biraz önce tekrarladım hayalet çizgi var ikisinde de resimde attım daha adetime 3-4 gün var erken olduğu için mi silik çıkıyor? SizceTesti tekrarladınız mı
Kuzu günaydn bunda göremedm malesef yaaBiraz önce tekrarladım hayalet çizgi var ikisinde de resimde attım daha adetime 3-4 gün var erken olduğu için mi silik çıkıyor? Sizce
Merhaba , ben ilkinde de göremedim belki dediğiniz gibi telefondan belli olmuyordurBiraz önce tekrarladım hayalet çizgi var ikisinde de resimde attım daha adetime 3-4 gün var erken olduğu için mi silik çıkıyor? Sizce
Bende anlamadım akşamkinde görülüyor sabahkinde görülmüyor yok mu ki canlı şekilde baktığımda çok silik bir şekilde görülüyorKuzu günaydn bunda göremedm malesef yaa
Acaba kaset testte yapınca daha mı belli olur bende hep erken gebelik testi vardıMerhaba , ben ilkinde de göremedim belki dediğiniz gibi telefondan belli olmuyordur
Kuzu bende bu gün erken gebelik testi yaptm predictor silik cktı şimdi comfort ve kaset test yaptm yokkBende anlamadım akşamkinde görülüyor sabahkinde görülmüyor yok mu ki canlı şekilde baktığımda çok silik bir şekilde görülüyor
Benim testte comfort dört tane yaptım dördü de silik çıktı başka marka da yok ama comfortla yaptığım oncekilerde belirtilerin yoktu yine testtede çıkmamıştı şuanda hepsinde silik çıktıKuzu bende bu gün erken gebelik testi yaptm predictor silik cktı şimdi comfort ve kaset test yaptm yokk
Bir az daha beklemek en iyisi galbaBenim testte comfort dört tane yaptım dördü de silik çıktı başka marka da yok ama comfortla yaptığım oncekilerde belirtilerin yoktu yine testtede çıkmamıştı şuanda hepsinde silik çıktı
Herhalde bende nasıl heveslenmistim ya inşallah gerçekten vardırBir az daha beklemek en iyisi galba
Umarım kuzum haber et ama banada bende edcemHerhalde bende nasıl heveslenmistim ya inşallah gerçekten vardır
Tamam kuzum haberlesirizUmarım kuzum haber et ama banada bende edcem
Benimki erken gebelik testiydi silik çıkmıştı onlar daha hassas oluyor belki sizin kullandığınız testle ilgilidir bilemiyorum( normal test yapmıştım 5 gün önce negatifti) adet gününüzü bekleyin derim zor biliyorum ama en kesin sonuç ben bu şekilde çok erken öğrendim 3.5 haftalıktıAcaba kaset testte yapınca daha mı belli olur bende hep erken gebelik testi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?