- 7 Eylül 2021
- 463
- 147
- 53
- Konu Sahibi Mylovebaby
-
Erken gebelik testine göre çok çok silik bir şekilde görünüyor ama işte sizlerin görmesi için daha koyu olması gerekiyor ama benim testlerin resimde görünmeyecek kadar silik çıktı ama bugün normal kaset teste yaptım çıkmadı yinede dediğiniz gibi adet gününü beklemek daha iyi zaten bugün bitti 2 gün kaldıBenimki erken gebelik testiydi silik çıkmıştı onlar daha hassas oluyor belki sizin kullandığınız testle ilgilidir bilemiyorum( normal test yapmıştım 5 gün önce negatifti) adet gününüzü bekleyin derim zor biliyorum ama en kesin sonuç ben bu şekilde çok erken öğrendim 3.5 haftalıktı
Sizin erken gebelik testinde resimde görünüyor muydu ikinci çizgiBenimki erken gebelik testiydi silik çıkmıştı onlar daha hassas oluyor belki sizin kullandığınız testle ilgilidir bilemiyorum( normal test yapmıştım 5 gün önce negatifti) adet gününüzü bekleyin derim zor biliyorum ama en kesin sonuç ben bu şekilde çok erken öğrendim 3.5 haftalıktı
Canim bende göremedim ama ins vardır rabbim gönlünüze gore versinYeni uyandım ve testi yaptım ikisinde de de hayalet çizgi var resimde çok belli olmuyor ama dikkatli bakınca görünüyor daha yeni olduğu için mi böyle acaba
Canim göze carpiyo ikinci çizgi tekrar test yaptınız miAdetime 6 gün daha 5 dk olu olmadı
Tabii ki çok barizdi , maviydi benimkinin çizgileriSizin erken gebelik testinde resimde görünüyor muydu ikinci çizgi
Merhaba şimdi yapıcamCanim göze carpiyo ikinci çizgi tekrar test yaptınız mi
Sabah ilk orta akım idrarla yapın. Bu saatte yaptığınız sonuç dogru çıkmaz. Ama ilk akım değil, özellikle orta akım olması lazim.Merhaba şimdi yapıcam
Yaptn mi cnmMerhaba şimdi yapıcam
Sbh yaptm yine ince cozgi vardı bidaha yaptm başka markaYaptn mi cnm
Adete kac gün
Pek kuruma çizgisi gibi durmuyor ama kan verin bence.Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım silik çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı
Yani kuruma çizgisi mıdır ikisideİkinciye biraz fazla idrar damlatmışsınız ama üsttekinde de silik çizgi var. En garantisi kan
ben kaset testle 4 gün öncesinde ögrendim hergun koyulasti.garanti oluyor yoksa silikte cikmiyor.ovulosyonda denemistim onda daha velirgin cikmistiAcaba kaset testte yapınca daha mı belli olur bende hep erken gebelik testi vardı
bence hamilesiniz hayirli olsun insAllah kuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyorMerhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım silik çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı
Hadi inşallah canım bende öyle düşünüyorumbence hamilesiniz hayirli olsun insAllah kuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyor
Kuruma çizgisi diye bişi yok canım merak etme 500 test yapan biri olarak varsa silikte olsa çıkıyor yoksa o tek çizgiden sonrası bembeyaz oluyo eğer test bozuk değilse ve bebetime marka değilseHadi inşallah canım bende öyle düşünüyorum
Bebetime markası değildiKuruma çizgisi diye bişi yok canım merak etme 500 test yapan biri olarak varsa silikte olsa çıkıyor yoksa o tek çizgiden sonrası bembeyaz oluyo eğer test bozuk değilse ve bebetime marka değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?