Hamileliğin bakarmısınız ?

Erken gebelik testine göre çok çok silik bir şekilde görünüyor ama işte sizlerin görmesi için daha koyu olması gerekiyor ama benim testlerin resimde görünmeyecek kadar silik çıktı ama bugün normal kaset teste yaptım çıkmadı yinede dediğiniz gibi adet gününü beklemek daha iyi zaten bugün bitti 2 gün kaldı

Sizin erken gebelik testinde resimde görünüyor muydu ikinci çizgi

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım silik çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 56
Pek kuruma çizgisi gibi durmuyor ama kan verin bence.

İkinciye biraz fazla idrar damlatmışsınız ama üsttekinde de silik çizgi var. En garantisi kan

bence hamilesiniz hayirli olsun insAllah kuruma çizgisi bu kadar pembe olmuyor

Kuruma çizgisi diye bişi yok canım merak etme 500 test yapan biri olarak varsa silikte olsa çıkıyor yoksa o tek çizgiden sonrası bembeyaz oluyo eğer test bozuk değilse ve bebetime marka değilse
Bebetime markası değildi aynı bende öyleyim 500 test yapmisimdir ve hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim ilk defa böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…