Hamileliğin başında ilişki riskli mi? Tatile gitmek sorun oluşturur mu?

25. Haftam tatile denk geliyordu. önceden satın almıştık. Doktora baya öncesinde sormuştum. Gidebilirsin ama çok yürüyüş yapma ve güneşte uzun süre kalma demişti. Bir de uzun süre arabada gideceksen iki saatte bir yürüyüş molaları ver demişti. Havuz zaten yok. Tabi ki 21. Haftada aniden riskli gebelik sınıfına girdiğim için tatili iptal ettik

Teşekkür ederim Doğum yaptınız mı

Biz ilk 3 ay kendimiz ilişki düşünmedik daha önce kaybımız olduğu için. Tatil de komşu şehirde deniz için sordum. Havuz riskli o yüzden sormadım bile. Pembe lekelenmem vardı ona rağmen gidebilirsin demişti denize. Yolum 1,5 saat + 45 dk şeklinde iki araçla gittiğim bi yerdi. Denize sabah ve akşam üzeri yarimsar saat girdim ve çıkar çıkmaz kaldığım yere dönüp duş aldım kuru şeyler giyindim. Islak mayo ile beklemek enfeksiyon riski yaratmasın diye. Güneşlenmedim elbette. Şükür bi sorun yaşamadım. Ama bazı kişilere Dr u ilk 3 ay önermemiş riskli gebelik olmadığı halde. Benim Dr um sağlıksız gebelikte ne yaparsak yapalım engel olamayız kafasında biri olduğu için bu şekilde onay vermiş de olabilir bilmiyorum. Dr unuza sorun ve içiniz rahat ediyor mu ona da bakın

Bende de çok az Pembe leke vardı bugün gittim tatile gitmeden önce gidebilirsin ama dikkat et kendine yorma dedi teşekkür ederim çok sağolun

Bende de çok az Pembe leke vardı bugün gittim tatile gitmeden önce gidebilirsin ama dikkat et kendine yorma dedi teşekkür ederim çok sağolun
Ben önceden kaybım olup üstüne lekelenme ile düşük riski yaşayınca evde kalıp daha çok kafamda kurmak istemedim Dr da onay verince. Ama dikkat ettim. Disarda yerken salata vb çiğ şeyler yemedim, iyi pişmiş ve riskli olmayan şeyler yemeye çalıştım. Apartta kaldığımız için çoğu zaman kendimiz yaptık. Bu tarz şeylere dikkat edin. Öğlen saatlerinde çıkmayın, diğer saatlerde de şapka olmadan gezmeyin çünkü güneş çarparsa o baş ağrısı çekilmez. İlaç kullanamıyoruz malum. İyi tatiller

Çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…