Merhaba, 5 hafta 5 günlük hamileyim :) Neler hissediyorsunuz? Benim 2-3 gündür gün içerisinde ara ara bulantılarım var.Bu arada tam 5 haftalıkken ilk kontrolümde kesem göründü, 6+3'te 2.randevum var. Ne dersiniz kalp atışını duyar mıyım,bebeği görür myümü?
Canım ben 7+3 günlük hamileyim 6+6 günlük ken sadece keseyi görebildik bebegı göre bilmek için ve kalp atışını dinlemek için 4 hafta sonra gel dedi gerçi kişi den kişi ye değişir ama çok umutlanma görmek için benim sadece agrim var bulantim hic yok allaha cok sukur cok rahatim bu arada hayırlı olsun
Kızlar dün kahverengi akıntı geldi bugün doktora gittik düşük tehlikesi var dedi kalp atışını duyamayiz daha küçük 1 hafta sonra tekrar gel dedi progesteron ve proluton iğne yazdı çok kötü yum
ben folbiol progestan coraspin100mg clexan0.4 kullaniyorum dusuklerden dolayi. simdi 8+3um. adet sancim var yasayan varmi anormal bi durummu arkdslar sizce?
hira64 bende kullanıyorum clexane insan ilk zamanlar zorlanıyor ama alışıyor sanki değilmi
hsnyo benim kullandığm ilaçlarda folic1 - gyoma ferro sandol- clexane - progestan umarım yenileri eklemez artık
Merhaba kizlar..ben de 10+3 gunluk hamileyim...6. Haftada kalp atisini duyduk.doktorum bana hemen elevit ve ferrum yazdi.daha once folidoce kullaniyordum ama elevit te 0.8 mg folik asit oldugu icin digerini icmiyorum artik.kontrolum 2 hafta sonra.dunden beri cok bel ve kasik agrim ayrica koyu sari akintim var...endiseleniyorum.