merhaba bence bunu bı kadın hastlaıklrı dr danıs derım. ayrıcada bı beta hcg kan testı yaptır testte cıkmazsa eger dra ona gore gıt sor. ayrıca sunu cok rahat dıyebılırım korunmayı bıraktıktan bir kaç ay sonra baslayan duzenlıslıkler yumurtalıkların gebe kalmaya hazırlandıgının belırtısıdır.merhaba arkadaşlar ben 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum 2 aydır adet düzensizliğim oluyo eğer normal zamanda adet görürsem 18 kasım olması lazım ama 20 lik diş prombelemim çıktı cerrrahi operasyonla çektirmem gerekiyor bu pazar bir belirtim yok hamile olduğuma dair eğer hamileysem 4-5 günlük falandır ama adet günüme daha olduğu için bilmiyorum sizce diş çektirmemin bir zararı olur mu? hamile kaldığkmda 4-5 haftadan sonra zararlıymışş ve 9 ay boyunca hiç çekitremem yardımcı olursanız sevinirim
son aet tarıhının ılk gunu ne zamndı ?canım henüz doktorum yok 8 ay önce gitmiştim dün gidicektim ama yetişemedim pazar gunu diş randevum var doktora da randevu olmadığı için bugün gidemem araya hafta sonu giriyo en iyisi ben pazar günü sabah idarar testi yapayım negatifse çektireyim dişimi 8 aydır korunmuyoruz 2 aydır düzensizliğim var ama dişimide çektirmm lazım bi an önce ilerrde hiç çektiremem
18 ekim
Canim cok gecmis olsun ben bir an once tedavi gereken dislerinden tedavi olmani oneririm.biz 3.5 senedir bebek istiyorduk asilama yaptirmadan once 20lik disimi cektireyim dedim iltihap vardi antibiyotik agri kesici kullandim doktora gittik yogun dediler 22 aralik a randevu verdiler.ben ondan 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendim :) rontgen falanda cektirmistim insallah bisey olmaz bebegime.darisi isteyen herkese olsun insallah.18 ekim
anladım canım çok teşekkür ederim mantıklı geldi akşam bi özel hastane gidip kan testi yaptırıcamsen aksam kapsamlı bı devlet hastanesıne gıt acile ve drumunu anlat beta hcg testı yaptırmak ıstıyorum de adetım de 3 gun gecıktı dişim çok kötü de dr çekicekmiş bu tahlili istedi benden de biraz abart durumu tahlıl sonucunda eger hamıleysen kan tahlılınde suan cıkar ben 14 ekımde olmustum 4 gun once tahlıl yaptıgımda bellı oldu kanda ıdrar testınde cıkmamıtı ama bılgın olsun .
ama kırmadan içemiyorum canım benBursa elevitle ilgili konu acilmiati.içinde domuz katkisi var diye.bi arastirin
yaptrdın mı tahlılı ?anladım canım çok teşekkür ederim mantıklı geldi akşam bi özel hastane gidip kan testi yaptırıcam
evet canım yaptırdımmm ve pozitif çıktıı :) idrar testi yaptım oda poziitif çıktı diş çekimim iptal hiç ummadığım anda bir ihtimal üzerine öğrendimm mucizemi dün doktora gittim kesinleşti hamileyim :)yaptrdın mı tahlılı ?
evet canım yaptırdımmm ve pozitif çıktıı :) idrar testi yaptım oda poziitif çıktı diş çekimim iptal hiç ummadığım anda bir ihtimal üzerine öğrendimm mucizemi dün doktora gittim kesinleşti hamileyim :)
AYYY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM ALLAH ARZI OLSUNN :) AMİN İNŞ SENİNDE :) HENÜZ GÖREMEDİK ÇOK KÜÇÜKMÜŞ 15 GÜNLÜK FALAN 10 GÜN SONRA GÖRÜCEM İNŞAyyy kiyamam coook sevindimmmm. Yasasin Rabbim kucagina almayida nasip eder. Kese falan gözüktü mü?
AYYY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM ALLAH ARZI OLSUNN :) AMİN İNŞ SENİNDE :) HENÜZ GÖREMEDİK ÇOK KÜÇÜKMÜŞ 15 GÜNLÜK FALAN 10 GÜN SONRA GÖRÜCEM İNŞ
amin canım inş benim adet günüme 1 hafta varken yaptırdım testi 64 çıkmıştı 2 gün sonra 2 katına çıktı ama daha çok küçük erken öğrenmiş oldum :)hayırlı olsun bebeğin, umarım sağlıkla kucağına alırsın.
benim son adet tarihim 19.10 di 3 gün gecince regli 512 çıkmıştı değerim dünde dr keseyi görüdğünü söyledi senin değerin kaç çıktı
Erken öğrenmek baya yipraticiymis bazen keşke biraz bekleseydim diyorumamin canım inş benim adet günüme 1 hafta varken yaptırdım testi 64 çıkmıştı 2 gün sonra 2 katına çıktı ama daha çok küçük erken öğrenmiş oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?