Bence seninki ikiz :) bak benimkide hesaplarsak 4 hafta 4 günlük tu 165.5 çıktıson adet tarihime göre hesaplarsak 4 hafta 4 günlük. benimde adet olcakmışım gibi sancılarım oluyo,ama adet sancısına göre şimdilik çok az. heralde leke gelmezse problem yokmuş,ama ebe arkadaşım ağrın varsa sürekli uzan dedi
bilmiyorumki. kaç günde bir adet oluyorsun peki?ben son üç ay 19 günde bir adet oluyordumBence seninki ikiz :) bak benimkide hesaplarsak 4 hafta 4 günlük tu 165.5 çıktı
Bnde pko var tatlım ilaç kullanmasam adet olmazdimbilmiyorumki. kaç günde bir adet oluyorsun peki?ben son üç ay 19 günde bir adet oluyordum
tebrikler. aslında değeriniz baya yüksek. belki adet sonrası atılmayan yumurtanız vardır erken hamile kalmışsınızdır. çünkü bende 15 gün spmra 8444 idi. ikiz olma ihtimali hala var. farklı yumurta ise çift kese oluyor ancak bazen tek yumurta bölünüp aynı kesenin içinde ikiz oluyormuş. kalp atışlarını gördüğünüzde durummunuz kesinleşir. hakınızda hayırlısı.Kizlar merhaba hepinizin bebekleri hayirli olsun.Rabbim tamamina erdirsin.degerlerinizi yazmissiniz benimde 6 gun geciktiginde degerim 6819 cikti.doktora gittim tek kese gorduk ikiz olma ihtimali yoktur degil mi ?
İnşallah Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin cnmMerhaba kizlar hepinizi tebrik ederim bende 6 aydir istiyorum ama hala bisey yok ama birilerinin bu mutlu haberi almasi benide cok mutlu ediyor.Insaallah saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerinizi kucaklarina alirsiniz:)
bende decavit kullanıyorum kırıp yutabiliyorum canımmerhaba kızlar size birşey soracağim.bende 13.haftalık hamileyim.doctor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?
bende decavit kullanıyorum kırıp yutabiliyorum canım
bugün ara kontrolümüz vardı.
geçen hafta başka bir doktora toxoplazma tahlili için gitmiş,kadın beni muayene etmiş ve dannn diye çok yoğun kanaman var bu haliyle bebeğin düşme ihtimali çok çokkk yüksek bu duruma hazırla kendini demişti.ve ben o günümü kendi kendime zehir etmiştim ama ertesi gün saçmalama sen kendi doktoruna güveniyorsun.sadece onun söylediklerini dikkate al ve diğerlerine kulağını tıka,çok fazla araştırma yapma olumlu şeyleri oku,moralini yüksek tut dedim.
şükürler olsun ki öyle de yapmakla iyi etmişim.öğrendik ki olumsuz konuşan doktor benim doktorumla birlikte çalışmak istmiş ve doktorum kadrosunda yer olmaması sebebiyle reddedilmiş.doktoluk bu kadar ucuz olmamalı ve herkes bu mesleği yapmamalı!!!
bugün minik meleğimizin kalp atışlarını duyduk.kese gayet düzgünmüş.kanamam devam ediyormuş ama doktorum için önemli olan kesenin düzgün olması ve kalp atışını duymamızmış.şu an her şey seyrindde devam ediyormuş.3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.
allah bekleyen herkes bu güzel haberi aldırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?