hamileligin ilk 3 ayindaki arkadaslar !!!

Bence seninki ikiz :) bak benimkide hesaplarsak 4 hafta 4 günlük tu 165.5 çıktı

bugün ara kontrolümüz vardı.
geçen hafta başka bir doktora toxoplazma tahlili için gitmiş,kadın beni muayene etmiş ve dannn diye çok yoğun kanaman var bu haliyle bebeğin düşme ihtimali çok çokkk yüksek bu duruma hazırla kendini demişti.ve ben o günümü kendi kendime zehir etmiştim ama ertesi gün saçmalama sen kendi doktoruna güveniyorsun.sadece onun söylediklerini dikkate al ve diğerlerine kulağını tıka,çok fazla araştırma yapma olumlu şeyleri oku,moralini yüksek tut dedim.
şükürler olsun ki öyle de yapmakla iyi etmişim.öğrendik ki olumsuz konuşan doktor benim doktorumla birlikte çalışmak istmiş ve doktorum kadrosunda yer olmaması sebebiyle reddedilmiş.doktoluk bu kadar ucuz olmamalı ve herkes bu mesleği yapmamalı!!!

bugün minik meleğimizin kalp atışlarını duyduk.kese gayet düzgünmüş.kanamam devam ediyormuş ama doktorum için önemli olan kesenin düzgün olması ve kalp atışını duymamızmış.şu an her şey seyrindde devam ediyormuş.3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.

allah bekleyen herkes bu güzel haberi aldırsın inşallah

MERHABA

YAZILARINIZI OKUDUM GALIBA HERKES BENDEN DAHA BILGILI
BENDE 9 AYLIK EVLIYIM 9 CU HAFTAM İKİZLERE HAMILEYIM HIC BIR BILGIM YOK DOKTORA GITTIM FOLIK ASITE BASLATTI TEKRAR GIDECEGIM SU DONEMDE EN COK NELER YAPMALIYIM SIZCE

Kızlar merhaba
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben de SATA gore 8.haftanıniiçindeyim ama acildeki dr un dediğine gore 6.haftanın içindeyim. Bundan 20 günoönce yaklaşık yani ortalama 3hafta önce sata gore 5.hafta dr un dedigine gore 3.haftamda betam 7000 çıkmıştı . simdiye kadar uuç kez dr a gittim ucu de farklı dr ayni hastane ama :) ilki kese capimi 8mm ölçtü bi hafta sonrası başka dr kesemi 20 mm ölçtü iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi haftaya ağrıdan acile gittim gece keseyi ggördü ama sen yeni hamilesin 7 değil 5haftaliksin dedi kalp atışı için 10 Gun sonra gel dedi :) su an beklemedeyim bakalım haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum duyabilecek miyim acaba çok korkuyorum inş herşey normaldir.

Merhaba bende pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu önümüzdeki çarşamba günude kalp atışları ni duymaya gideceğiz ilk hamileligim çok telaşlıyim ya bişey olursa diye sizde böyle endişeler yasiyormusunuz

Kizlar merhaba hepinizin bebekleri hayirli olsun.Rabbim tamamina erdirsin.degerlerinizi yazmissiniz benimde 6 gun geciktiginde degerim 6819 cikti.doktora gittim tek kese gorduk ikiz olma ihtimali yoktur degil mi ?

Kizlar merhaba hepinizin bebekleri hayirli olsun.Rabbim tamamina erdirsin.degerlerinizi yazmissiniz benimde 6 gun geciktiginde degerim 6819 cikti.doktora gittim tek kese gorduk ikiz olma ihtimali yoktur degil mi ?
tebrikler. aslında değeriniz baya yüksek. belki adet sonrası atılmayan yumurtanız vardır erken hamile kalmışsınızdır. çünkü bende 15 gün spmra 8444 idi. ikiz olma ihtimali hala var. farklı yumurta ise çift kese oluyor ancak bazen tek yumurta bölünüp aynı kesenin içinde ikiz oluyormuş. kalp atışlarını gördüğünüzde durummunuz kesinleşir. hakınızda hayırlısı.

Merhaba kizlar hepinizi tebrik ederim bende 6 aydir istiyorum ama hala bisey yok ama birilerinin bu mutlu haberi almasi benide cok mutlu ediyor.Insaallah saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerinizi kucaklarina alirsiniz:)

merhaba kızlar size birşey soracağim.bende 13.haftalık hamileyim.doctor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?

Merhaba kizlar hepinizi tebrik ederim bende 6 aydir istiyorum ama hala bisey yok ama birilerinin bu mutlu haberi almasi benide cok mutlu ediyor.Insaallah saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerinizi kucaklarina alirsiniz:)
İnşallah Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin cnm

Selam kizlar.bu sali hamile oldugumu ogrendim.tup bebek ilk denememizdi.transferden 9 gun sonraki degerim 188.8 .yani battan bir gun once.iki gune bir test yaptiriyorum.bugun ucuncu testte 717.3 cikti.cogu kisi ikiz olabilir diyor.cuma gunu keseyi gormeye gidecegim o zaman ogrenecegim tek mi ikiz mi.

bende decavit kullanıyorum kırıp yutabiliyorum canım

bende hap yutamama fobisi var bravo içenlere :

Bursa elevitle ilgili konu acilmiati.içinde domuz katkisi var diye.bi arastirin

merhabaa , bende hamile olduğumu öğrendim. ve aşılama ile gebe kaldım. 3 tane düşüğüm var benm bi sürü operasyon sorunlar gecırdım ve ınş Rabbim bu sefer kucağımı dolduracak mubarek gunde Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş. ende b12 eksikliği var ayda 1 dodex vurduruyorum. ayrıca az miktarda kan pıhtılaşması ( faoktor V 5) vr günde 1 tne bebe asprini içiyorum ve FOLİC PLUS folic asıt kullanıyorum gune 2 tane kullanıyrodum atık 3 tane cıkartıcaz dedi ama henüz başlamadık 3 taneye. bu folic asiti bana veren dr Devler hastanesinde kadın hastalıkları ve perinatolji bölüm başkanı en katkısızı bu demıstı. nettenn de cok arastırdım eczacılara sordum hepsı en ıyısı bu dedı.

merhaba arkadaşlar ben 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum 2 aydır adet düzensizliğim oluyo eğer normal zamanda adet görürsem 18 kasım olması lazım ama 20 lik diş prombelemim çıktı cerrrahi operasyonla çektirmem gerekiyor bu pazar bir belirtim yok hamile olduğuma dair eğer hamileysem 4-5 günlük falandır ama adet günüme daha olduğu için bilmiyorum sizce diş çektirmemin bir zararı olur mu? hamile kaldığkmda 4-5 haftadan sonra zararlıymışş ve 9 ay boyunca hiç çekitremem yardımcı olursanız sevinirim

cnmmm ya ilk yazını okudum sonra sendn bı haber okuyabılmek ıcın butun sayfaları tek tek okudum. Rabbim kucagımızı doldursun hepimizin. benm 3 tane düşüğüm war. rahim içi kanamam hiç olmadı bnm hep yogun kanamam oldugu ıcın fark ettım ve agrım da vardı. kesinlikle dr 1 tane olmalı we guvenıyorsanda baskasına gitme. ben çok sıkıntı cektım 3 gebelıgımıde kendım korunmayı bıraktgımızda kalmıstık ama daha sonrasında hamıle kalamadım ve asılma yaptırdık we sımdı hamıle oldugumu ogrendım. Rabbim kucagım ızı doldurs bu ıste psıkoojı cok onemloı sakın uzulme yanı aldırıs etme benım 3 dusugumde ozel hastaneye gtstm hemde dr esıme ve bana dırek bu kese düşüyor demıstı esım kadını douyordu bu boylemı soylenır bızım 2 tane dusgumuz var dıye yanı bu dr lar bıraz artık alısmıs oluyor onlara cok normal gelen seylere bızlere sıra dısı gelebılıyor o yuzden cok onemseme onların neyı nasıl soyledıgını. Rabbim kucaklarımızı doldursun ısteyen herkese nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…