Hamileligin ilk zamanlari kasik agrisi

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Merhaba 5.haftamdayim gun icinde ara ara olan kasik agrim var. Bazende adet agrisi oluyor ara sira. Aslinda normal doktorum bile normal dedi ama insan korkuyor yine de sizlerde oldu mu?
Ozellikle yatakta ani donersem ya da ters hareket yaparsam daha cok oluyor

ne zaman basladı kasık agrısı adet geciktikten sonramı yoksa iliskiden 15 gun sonra falan basladımı hemen

ne zaman basladı kasık agrısı adet geciktikten sonramı yoksa iliskiden 15 gun sonra falan basladımı hemen
Adete 3 gun kaladan beri var canim gun gectikce hafifliyor.
Dun doktorum cok normal 9 ay bile surebilir hatta her ay regl olman gereken zamanlarda adet agrisi bile yasabilirsin dedi. suan hersey iyi cok sukur kanama falan hic bir sey yok tabi. rahim agzimda kapaliymis dusuk riski yok dedi doktor

Benimde adetime 10-12 gün varken başlamıştı 7-8 hafta aralıklı kasık ağrılarım oldu bi sıkıntımız yok çok şükür olabiliyor ağrılar aşırı olmadığı sürece korkulacak bişey yok.

Merhaba arkadaşlar benim adetim 3 gun geçti inşallah hamileyimdir erken gebelik belirtileriniz neler oldu yazabilir mısınız

Merhaba arkadaşlar benim adetim 3 gun geçti inşallah hamileyimdir erken gebelik belirtileriniz neler oldu yazabilir mısınız

Canım benim kasık ağrım oluyodu ara ara bişey batar gibi. Hafif bel ağrısı ve sürekli halsizlik oluyodu. Daha öncesinde bu belirtileri bir arada yaşamadığım içim gebelikten şüphelenmiştim öyle çıktı. Sende hamilesindir inşallah :)

Adete 15 gün kala başladı benim 7.haftaya kadar devam etti. Ara ara sancı oluyor bazen de batma.. Normal yani olabiliyor. Rahat ol
Benimde adetime 10-12 gün varken başlamıştı 7-8 hafta aralıklı kasık ağrılarım oldu bi sıkıntımız yok çok şükür olabiliyor ağrılar aşırı olmadığı sürece korkulacak bişey yok.
Sagolunnnn rahatladim simdii :)

Canım benim kasık ağrım oluyodu ara ara bişey batar gibi. Hafif bel ağrısı ve sürekli halsizlik oluyodu. Daha öncesinde bu belirtileri bir arada yaşamadığım içim gebelikten şüphelenmiştim öyle çıktı. Sende hamilesindir inşallah :)
Ayy inşallah ya benimde kasiklarimda batma boyun ve sırt ağrısı halsizlik var adetiniz ne kadar gecikmisti

Göğüslerde adet döneminkinden daha fazla hassasiyet ve adet olucak gibi sancılandım ara ara. Bir de uyku hali vardı. Sık idrara cıkıyordum.Umarm vardır bebeğin

elam Kızlarr beenimde Bata 6 gün var sol kasıgımda ara ara batmalar oluyor arada sağdada oluyor belirti olabilirmi ki ?
Adetten sonra 8. 11. 14. 17. 20. günler ilişki oldu şimdi az durdum nefes almak için :oops::halay:

İlk gebelik belirtilerinizi yazar mısınız
Benim midem bulandı adetime 6 gün kala gün kala çok erken ama hemen anladım hamile olduğumu ve bata 4 gün kala idrarda pozitifi gördüm :) ikinci gebeliğim olunca herhalde tecrübe oldu kaçmadı bende :)) adete 4 gün kala da bel kasık sırt ağrılarım başladı bir de tansiyonum düşüyor gibi oluyor ve uyuyuveriyorum :) Sık idrara çıkmada var..

Benim midem bulandı adetime 6 gün kala gün kala çok erken ama hemen anladım hamile olduğumu ve bata 4 gün kala idrarda pozitifi gördüm :) ikinci gebeliğim olunca herhalde tecrübe oldu kaçmadı bende :)) adete 4 gün kala da bel kasık sırt ağrılarım başladı bir de tansiyonum düşüyor gibi oluyor ve uyuyuveriyorum :) Sık idrara çıkmada var..
Hımm bendede bunların çoğu var umarım güzel sonuçlar alırım teşekkür ederim ;)

Back
X