hamileliğin son ayında özel doktor vizite ücreti

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
kızlar, ben devlet hastanesinin doktorunun özel muayenehanesine gidiyorum. doğumum devlet hastenseinde olacak kısmetse...
her ay vizite ücreti 100 tl. ödüyorum. son aylarda daha sık gitmek gerekıyor ya, her kontolde mı vizite ücreti kesilir normalde, yoksa aylık mı kesilir. bu konuyu henuz doktorla konuşmadım. daha 31 haftalık hamileyım.
ama mesela, daha önceki aylarda aylık kontrole gittiğimde ultrasona giriyordum. 100 tl i o zaman verıyordum.. o kontolde tahlil-tatkik isterse, bikaç gün sonra sonuçları göstermeye gittiğimde 100 tl vizite ücreti ödemıyorum ama ultrasona da girmıyorum. 2. gidişimde sadece tahlil sonuçlarını verıyorum yani.
dediğim gibi daha konuşmadım bu konuyu, her ultrasona girişimde para mı ödemem gerekiyor. eğer öyleyse 10 günde bir çağırsa ayda 300 tl olacak bu da çok masraflı. bi de son haftalarda 3 günde 1 falan gitmek gerekır herrhalde.
sizde durum nasıl anlatır mısınız? siz nasıl ayarladınız?

ben şu anda haftada bir gidiyorum ama vizite ücretini ayda 1 vericekmişim.. genelde özel doktorlarda ayda 1 alıyorlar... değilse yanmıştık:)

Ben sıgortanın gecerlı oldugu ozel bır hastaneye gıdıyorum.muayene ucretım 30 tl. Her ay gıdıyordum sımdı sıklastı kontrollerım.On gun ıcınde yenıden muayene ya da kontrole gelırsem ucretsız.Dıger muayene gunum 10 gunu gecmısse yenıden verıyorum.zaten doktorum genelde obstetrık cızelgeme ucretsız kontroldur dıye not edıyor.

bende özel hastaneye gidiyorum 22 tl ödüyorum bakalım son aylar ne olur..
ama ilkinde 100 tl verip özel muayenahaneye gidiyordum.15 günde bir olmaya başlayınca almadı..bunlar rutin kontroller dedi..

kızlar, ben devlet hastanesinin doktorunun özel muayenehanesine gidiyorum. doğumum devlet hastenseinde olacak kısmetse...
her ay vizite ücreti 100 tl. ödüyorum. son aylarda daha sık gitmek gerekıyor ya, her kontolde mı vizite ücreti kesilir normalde, yoksa aylık mı kesilir. bu konuyu henuz doktorla konuşmadım. daha 31 haftalık hamileyım.
ama mesela, daha önceki aylarda aylık kontrole gittiğimde ultrasona giriyordum. 100 tl i o zaman verıyordum.. o kontolde tahlil-tatkik isterse, bikaç gün sonra sonuçları göstermeye gittiğimde 100 tl vizite ücreti ödemıyorum ama ultrasona da girmıyorum. 2. gidişimde sadece tahlil sonuçlarını verıyorum yani.
dediğim gibi daha konuşmadım bu konuyu, her ultrasona girişimde para mı ödemem gerekiyor. eğer öyleyse 10 günde bir çağırsa ayda 300 tl olacak bu da çok masraflı. bi de son haftalarda 3 günde 1 falan gitmek gerekır herrhalde.
sizde durum nasıl anlatır mısınız? siz nasıl ayarladınız?

bizim bir ay 100,00 TL diğer ay boş...her doktorun uygulaması farklı sanırım...ama hafta da bir de 100,00 TL verilmes yani aylık olur kesinnn

Back
X