- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bayan Esen
-
Bişey olmaz allahın izniyle canım korkma :) benim 33 hafta bitti 34 ün içindeyim o sırt ağrıları bende de çok var malesef normal yani :)Seninki ne kadarlık acaba?
Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedim ya doktor bile çağırdıysa iyidir bebek. Hatta haftasonu gittim bir sorun yok dedi çok şükür. Tek korkum sırt ağrıları bir de ayaklarda falan şişme oluyormuş. Bende şuan yok ama insan korkuyor işte yolda doğurmak istemiyorumOlmaz inşallah canım eğer hamileliğin sıkıntılı değilse. Ben 36 haftalıktım ailemin yanına geldim Sivas'tan Ankara'ya 5 buçuk saat sürdü bir kere mola verdik
Özel arabayla değil malesef otobüsle gideceğim için endişeleniyorum. Uyuyarak gidiyorum zaman çabuk geçsin diye otobüsle de zor oluyor işte. Ama İnşallah birşey olmazBenim gibi bir gebelik geciriyorsan degil otobus yolculugu,sokagin bi ucundan diger ucuna gidemezsin.
Normalse hersey bir riskin de yoksa,giderbilirsin.
Is arkadasim son 2 hafta kala dogum icin istanbul dan memleketi tokat a gitmisti arabayla.
Amin. Pek mecburi değil benimki ama yalnız kalmaktan iyidir en azından önemli birgünde yanında ailenin olması iyi olur hem bebekle hem benle ilgilenebilirlermecbur yapıyoruz yolculuk aileler uzak olunca. inş bişey olmaz.
Uçakta bebeğinizin hareketlerinde artış olmadımı? Ben 26 haftalıkken uçak yolculuğu yaptım ama bebeğim hiç olmadığı kadar hareketliydiKesinlikle hayir. Uzun süre oturur pozisyonda kalmak sakıncalı bunun İnternette açıklaması da var. Bence uçakla gidin uçağa alıyorlar zaten ben 38. Haftada binmistim
Uçakta bebeğinizin hareketlerinde artış olmadımı? Ben 26 haftalıkken uçak yolculuğu yaptım ama bebeğim hiç olmadığı kadar hareketliydi
Benim öyle şiddetli vuruyordu ki erken doğum yapıcam diye korktum. 38. Haftamda çanakkaleye gidicem bende doğum için uçaklamı yoksa otobüslemi gitsem kararsızım. Otobüs 7saat kadar sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?