Hamileliğinde saçlarını boyatanlar buraya gelsin. Küçük bir araştırma için

salirtesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
136
45
18
40
Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğinde saçlarınızı boyattıysanız ve simdi bebeginiz kucağınızdaysa sorum size olacak

Bildiğiniz gibi doktorlar bu konuda görüş farklılıgı yaşıyor.
Bazı doktorlar diyor ki buna benim eski doktorum da dahil saçlarını boyatabilirsin bir sorun yok.
Bazı doktorlar da ilk 3 ay boyatmayın sonra ki aylar ve emzirme doneminde dogal boyalar ile boyatabilirsin ( ki yeni doktorum bu sekilde soyluyor)
Ve bazı doktorlar ise kesinlikle boyatılmasın diyor.
Arastirmalarda saç boyatmanın anneye veya bebege bilinen bir zarari olmadigi goruluyor.
Sizler saclarinizi boyattiysaniz herhangi bir sorun yasadiniz mi bebeginizde veya vucudunuzda. Ve diger sorum ise hangi aylarda boyattiniz ve hangi boya ile?
Not: Saclarini boyatmamis kisiler yorum yapmazlar sadece izleyici olurlarsa sevinirim.

Ben boyatmadim yanlarımdan iyice beyazlar cikti. Ama onlari görünce bile cok mutlu oluyorum. Boyatmama sebebim aklima geliyor:anneadayı::anneadayı:

Doktorum saç diplerine gazla temas ettirmeden boya senin psikolojinde önemli dedi boyadım sanmam bişi olacağını

Ben de boyattim bana kalirsa da bir sey olmaz. ;) Ama merakim hamileliginde sacini boyatmis kisilerin sonradan herhangi bir sorun yasayip yasamadiklari.

Back
X