Hamileliğinde yapmaması gerekenleri yapanlar ve pişmanlık duyanlar..

Pişman olacağim birşey yapmadım çok şükür

Normal hayatıma devam ettim hamileliklerim ilk üç ay cok zor geçti sonrasında bir enerji patlaması yaşıyordum en son hamileliğimde kilometrelerce yürüdüm neden bilmiyorum duramıyordum :) sonuç evin icinde gece gündüz yürüyen oturmayan bir yavrum var

Evet vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.gerçekten neden bu kadar acımasızca yorum yazılır anlamam.zararlı olduğunu biliyorum ancak oyle durumlar yaşadım ki çokk uzun ve yorucu işte o an gözüm hiç bir şey görmedi..resmen bütün irademi kaybettim..

Benim 3 4 den baya fazla ve doktorunuzun mlçüsü neydi bilmem ama ne kadar gidiyosa içtim maleseff..uf

Ben normalde de çok alkol alan biri değilim aslında almasam da olurdu tabi ki ,bazen ortam oldu öyle icap etti aldım falan ama doktorum ayda 2 tane olur demişti ama o kadar bulmadı bile
Çok iciyorsan bırak bebeğe ciddi etkileri var erken doğum ,düşük doğum ,gelişim geriliği vs tek alkole bağlı değil bunlar ama alkol tetikleyici olur dikkatli olmakta fayda var

Keşke duygu durumunuzu düzeltip öyle bebek yapsaydınız.

Hamileyken bir portakal yedim bir portakal yedim bir çekmece dolusu portakali iki saatte yedim zaten olması gerekenden iki kat fazlaydı kilom,oldum kamyon o gece çok fena sistim yatamadım kalkamadım yuvarlandim olmadı amuda kalktım olmadı bir daha hamile kalırsam portakal yemem ağa bak yine aklıma geldi top gibi gezdim ortalıkta yusyavarlak,altta sadece iki ayak görünüyordu.

Acımasız olan yorumlar değil, sizsiniz.

Bende 1 kere kokorec yedim. Bir tane bira ictim. Sigarayi.omrumde hic icmedim.o acidan sorunum yok.
Ha vicdan azabi duyuyormuyum. Hayir duymuyorum. O kadardan bisey olmaz :)

Bende kola içtiğim için vicdan azabı çekiyorum burda
Alkol nedir!

Teşekkürederim gerçekten bir daha yapıcam inşaallah..ama şuan hareketleri boyu kilosu hareketleri çok şükür normal..sizce bir şey olmuşmudur.gelişimi gayet iyi doktorum fakat bunu doktoruma paylaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…