Bebeğinin minicik bedeni yeni oluşuyor. Buna bağlı tum yasami boyunca kullanacagi fiziksel ve dolaylı olarak ruhsal profili şekilleniyor ve sen bir nebze rahatlamak için zarar vereceğini bildiğin halde alkol tuketiyorsun ve sigara iciyorsun. Yazık çocuğa. ... Yazık. O minnacık savunmasız bedene verdiğin kıymet bu mu?
Nasıl olur acaba birileri bir nebze rahatlamak için şöyle ağzını burnunu kırsa, sonra bir gözünü filan oysa, elini kesse. İşte yaptıkların buna eşdeğer. Vicdanı ni mı rahatlamaya calisiyorsun? Boşuna uğraşma. Yaptığın kasıtlı zarar verme. Ceza bile alman gerekir aslında da....
Benim 3 4 den baya fazla ve doktorunuzun mlçüsü neydi bilmem ama ne kadar gidiyosa içtim maleseff..uf
Lütfen içme gerçketen...cola içiyorum
Keşke duygu durumunuzu düzeltip öyle bebek yapsaydınız.Evet vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.gerçekten neden bu kadar acımasızca yorum yazılır anlamam.zararlı olduğunu biliyorum ancak oyle durumlar yaşadım ki çokk uzun ve yorucu işte o an gözüm hiç bir şey görmedi..resmen bütün irademi kaybettim..
Acımasız olan yorumlar değil, sizsiniz.Evet vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.gerçekten neden bu kadar acımasızca yorum yazılır anlamam.zararlı olduğunu biliyorum ancak oyle durumlar yaşadım ki çokk uzun ve yorucu işte o an gözüm hiç bir şey görmedi..resmen bütün irademi kaybettim..
Sigarayı hiç bırakamadım o ayrı birde işte bundan çok vicdan yapıyorum 2 aydır belli aralıklarla içinde bulunduğum stresli insan ve yaşantıdan bir nebze rahatlamak için alkol aldım.kendimi tutamadım.şimdi çok pişmanım korkuyorum bebeğime zarar vermesinden.
Portokalın nesi var ki hamileliğe zararı filan mı var?Portakal masummus!
Teşekkürederim gerçekten bir daha yapıcam inşaallah..ama şuan hareketleri boyu kilosu hareketleri çok şükür normal..sizce bir şey olmuşmudur.gelişimi gayet iyi doktorum fakat bunu doktoruma paylaşamıyorum.Gerçeğin farkına var, bir daha böyle birşey tekrarlama diye acımasız yazdım. Konunun uzmanı olarak yazdım. Biyoloji uzerine doktoram var. Bos atip tutmuyorum. Yapma. Yavruna zarar veriyorsun. Vicdanın rahat olmasın.
Hamileliğe degilde,anneye fena zararı var bı çekmece portakal fena şişkinlik yapıyor.Portokalın nesi var ki hamileliğe zararı filan mı var?
:))) çok kaçırmışsın..Hamileliğe degilde,anneye fena zararı var bı çekmece portakal fena şişkinlik yapıyor.
Yedikten sonra anladim,bir daha tövbe ettim,sen sakın yeme bir iki tane ye.:))) çok kaçırmışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?