- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
Afiyet olsunHemde her seferinde 3 4
Neden kiBen şeker yüklemesi yaptırdığım için çok pişmanım2. Ye assslaaaaa
Eşiniz bu durumun neresinde? Kimse size bir uyarı yapmadı mı? Vallahi eğer pişmansanız daha da yapmayın şunu bebeğinize? Kuzenimin bebeği de 6 aya kadar çok normal giderken birden erken doğuma alındı.. Bebek 3 ay hastanede kaldı ama ne sıkıntılar çekti.. Annesi hamileyken sigara da içti alkol de aldı.. Herkesin hamileliği bir değil elbette ama olmayacağının garantisi yok.. Risk almaya değr mi? Allah size bir evlat nasip etmiş.. Emanet size o.. Şimdi psikolojiniz kaldırmıyor bazı şeyleri içiyorsunuz.. Bebek doğduktan sonra ki maceralı hayatınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bebek belki sabahlara kadar uyumayacak.. Gaz sancıları.. Gece uyanmaları.. Asul süreç doğduktan sonra başlıyor.. Napacaksınız? Bunaldım diyip alkol alıp bir köşede uyucak mıısnız? Allah kolaylık versin.. İnşallah toparlanıp bir kendinize gelirsiniz..Sigarayı hiç bırakamadım o ayrı birde işte bundan çok vicdan yapıyorum 2 aydır belli aralıklarla içinde bulunduğum stresli insan ve yaşantıdan bir nebze rahatlamak için alkol aldım.kendimi tutamadım.şimdi çok pişmanım korkuyorum bebeğime zarar vermesinden.
Ne yazalim istersiniz? Sigarayıda gectim, alkol diyorsunuz. Ben 7 aydır çay sürmedim agzimaEvet vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.gerçekten neden bu kadar acımasızca yorum yazılır anlamam.zararlı olduğunu biliyorum ancak oyle durumlar yaşadım ki çokk uzun ve yorucu işte o an gözüm hiç bir şey görmedi..resmen bütün irademi kaybettim..
Saolun teşekler peki şimdi kuzeninizin bebeğinin sağlık durumu nasıl iyimi....Eşiniz bu durumun neresinde? Kimse size bir uyarı yapmadı mı? Vallahi eğer pişmansanız daha da yapmayın şunu bebeğinize? Kuzenimin bebeği de 6 aya kadar çok normal giderken birden erken doğuma alındı.. Bebek 3 ay hastanede kaldı ama ne sıkıntılar çekti.. Annesi hamileyken sigara da içti alkol de aldı.. Herkesin hamileliği bir değil elbette ama olmayacağının garantisi yok.. Risk almaya değr mi? Allah size bir evlat nasip etmiş.. Emanet size o.. Şimdi psikolojiniz kaldırmıyor bazı şeyleri içiyorsunuz.. Bebek doğduktan sonra ki maceralı hayatınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bebek belki sabahlara kadar uyumayacak.. Gaz sancıları.. Gece uyanmaları.. Asul süreç doğduktan sonra başlıyor.. Napacaksınız? Bunaldım diyip alkol alıp bir köşede uyucak mıısnız? Allah kolaylık versin.. İnşallah toparlanıp bir kendinize gelirsiniz..
Ne güzelll.....Ne yazalim istersiniz? Sigarayıda gectim, alkol diyorsunuz. Ben 7 aydır çay sürmedim agzima
Hı bu arada eşimi sormuşsunuz bu durumun neresinde diye..tam ortasınsa en temel sebebimm..Saolun teşekler peki şimdi kuzeninizin bebeğinin sağlık durumu nasıl iyimi....
Pardonnnnn.....bence ilişkide bulunmussunuz
Birde maharet gibi anlatmayın yüzlerce hamile kadın okuyo nasıl bir kafa yapısı anlamak imkansız azaltmamis hattâ artırmış olmanız sizin meseleniz vicdan yapmazsınız çok normal çünkü o fikir yok ama bari burda bilinçsizce yorum yapmayın olumsuz örneğe gerek yokSigarayi hic birakmadim hatta artirdim hic pismanlik duymadim.doktorumda birakma zaten gunde 4 5 tane ic diyordu paketler gidiyordu.
Sonradan vicdan yapacagim seyleri yapmadığım icin baska sorun yok.
He alkol almadim hamile kaldigim an birakip emzirmem bitene kadar bir damla icmedim.sonrasinda efsane bir yemek arkasi parti ile yeniden basladim.
Gerçekten bebeği merak ettim nasıl şuan sağlığıSaolun teşekler peki şimdi kuzeninizin bebeğinin sağlık durumu nasıl iyimi....
Anlamadımmm....bence ilişkide bulunmussunuz
Birde maharet gibi anlatmayın yüzlerce hamile kadın okuyo nasıl bir kafa yapısı anlamak imkansız azaltmamis hattâ artırmış olmanız sizin meseleniz vicdan yapmazsınız çok normal çünkü o fikir yok ama bari burda bilinçsizce yorum yapmayın olumsuz örneğe gerek yok
İyi desem devam edecek gibi duruyorsunuz? Çok şükür bebeğimiz iyi.. Ama kötü de olabilirdi.. Eşiniz nerde sizin?Saolun teşekler peki şimdi kuzeninizin bebeğinin sağlık durumu nasıl iyimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?