Hamileliğinde yapmaması gerekenleri yapanlar ve pişmanlık duyanlar..

Teşekkürederim gerçekten bir daha yapıcam inşaallah..ama şuan hareketleri boyu kilosu hareketleri çok şükür normal..sizce bir şey olmuşmudur.gelişimi gayet iyi doktorum fakat bunu doktoruma paylaşamıyorum.
Ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettiğim için 2. Hamileligimde hiç-bir zararlı şey yapmadim. Hatta çok çok sağlıklı beslendim bebek 4 kiloya yakındı ben de toplam 10 kilo aldım. Insan kendini düşünmüyor ki her şeyi karnındaki can için yapıyorsun. Tamamen sana bağlı bir can. O yüzden inşallah yapmam ne demek. Kendine bu kadar mi güvenmiyorsun....

İlk üç ay bebek gelişiminde özellikle kritik bir dönem. Bence doktorunuzla paylaşın durumu ama artık yapacak birsey yok. Bundan sonra da dikkat edin neyi nasıl yapacağınıza. İnş. Birsey olmamıştır.

İlk 3 ay da değilim.. 5 ve 6. Ayında aldım..umarım iyidir bütün testlerde normal gözüküyor.detaylı ultrasonada girdim normal sonuçlar.birşeyler ters olsa detaylıda çıkardı dimiii...

Sigarayi hic birakmadim hatta artirdim hic pismanlik duymadim.doktorumda birakma zaten gunde 4 5 tane ic diyordu paketler gidiyordu.
Sonradan vicdan yapacagim seyleri yapmadığım icin baska sorun yok.
He alkol almadim hamile kaldigim an birakip emzirmem bitene kadar bir damla icmedim.sonrasinda efsane bir yemek arkasi parti ile yeniden basladim.

Benim 3 4 den baya fazla ve doktorunuzun mlçüsü neydi bilmem ama ne kadar gidiyosa içtim maleseff..uf

Bir can emanet size ve siz zayıfsınız. Sahip çıkamıyorsunuz o minicik bedene.

Oluyor , sorun oluyor . Doğunca olmasa bile büyüdükçe bir sürü kronik rahatsızlık meydana geliyor.
Yazıktır.

Bir iki anlarımda abartmak neden ?

Aldigin alkol ne? Sarapsa zarari yok .
Ben biraz manevi dusunup alkol almamistim.

Ne yapiyorsan yapma . Seni strese sokan insanlardan uzaklaş. Kocansa boşa, ailense terket, is yerindekilerse isi birak .cok ciddiyim kimse acliktan olmedi.yak yik ama asla bebegine milyonda bir ihtimal bile olsa zarar verecek birşey yapma.

Çok stresli bir hamilelik geçirdim, arada sigara da içtim.bebegim kalp anomalisiyle doğdu. Doktorlar genetik diyor ama ben hergün her dakika düşünüyorum. Acaba benim yüzünden mi diye.
mükemmel bir esim, mukemmel bir isim var. Maddiyatim da yerinde. ama keşke hicbiseyim olmasaydı da evladım sağlıklı olsaydı diye düşünmediğim bir an bile yok. Dunyada cehennemi yasiyorum anliyacagin. Bu dünyadaki en büyük nimet evladının sağlıklı sihatli olmasiymis. Bunu canim yana yana hergun daha iyi anlıyorum.

Anne olmayı siz seçtiniz. O günahsız yavru seçmedi sizin çocuğunuz olmayı. Biraz daha irade gösterin lütfen evladınizin hatırına... Benim pişmanlığım en fazla cips cikolata filan yemek.

Teşekkürederim gerçekten bir daha yapıcam inşaallah..ama şuan hareketleri boyu kilosu hareketleri çok şükür normal..sizce bir şey olmuşmudur.gelişimi gayet iyi doktorum fakat bunu doktoruma paylaşamıyorum.

Işte gelişimi iyi oldukça siz cesaretlenmişsiniz.
Bunun sonrası var unutmayın. Gerçekten ciddi anlamda sağlık problemleri yaşıyor böyle dikkatsiz annelerin çocukları.

Oluyor diyorsunuz sanki konuda bilginiz var gibi rica etsem ne gibi kronik sorunlar...

Bazen kendimi tutamayip kola iciyorum bazende cok yoruyorum kendimi ama mecburum malesef

Işte gelişimi iyi oldukça siz cesaretlenmişsiniz.
Bunun sonrası var unutmayın. Gerçekten ciddi anlamda sağlık problemleri yaşıyor böyle dikkatsiz annelerin çocukları.
Yapmıcam bir daha diyorummm...ne gibi ciddi sağlık problemleri lütfen.

Bende 1 sise viski ictin kalktin herhalde stresten dedim.
Hic birsey olmaz zaten o kadar musadende var.
Elbette doktoruna danis icin rahatlasin.
Bana da sigarayi artirdin bebek minik dogacak derlerdi 5 kilo doğdu.
Fakat son aylarinda maneviyatini bilemem ama o acidan icme artik.

Canım bira ama bir tane değik 3 4 tane falan

Canım bira ama bir tane değik 3 4 tane falan

Sen doktoruna danissana.bence sorun degil.
Sıkıntida olmaz.tabi biz ne desek bos bir yerde icini rahatlatacak kisi doktorun olur.
Bira yani ne kadar alkol iceriyor en extrasi bile yuzde 8 mi 12 mi ole birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…