- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
Ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettiğim için 2. Hamileligimde hiç-bir zararlı şey yapmadim. Hatta çok çok sağlıklı beslendim bebek 4 kiloya yakındı ben de toplam 10 kilo aldım. Insan kendini düşünmüyor ki her şeyi karnındaki can için yapıyorsun. Tamamen sana bağlı bir can. O yüzden inşallah yapmam ne demek. Kendine bu kadar mi güvenmiyorsun....Teşekkürederim gerçekten bir daha yapıcam inşaallah..ama şuan hareketleri boyu kilosu hareketleri çok şükür normal..sizce bir şey olmuşmudur.gelişimi gayet iyi doktorum fakat bunu doktoruma paylaşamıyorum.
Ben de mandalina yiyorum ama tabi o kadar yemedim hiç :) zaten herşeyin fazlası zarar..Yedikten sonra anladim,bir daha tövbe ettim,sen sakın yeme bir iki tane ye.
Canımsın.Ben de mandalina yiyorum ama tabi o kadar yemedim hiç :) zaten herşeyin fazlası zarar..
ama dikkate alıcam :)
İlk 3 ay da değilim.. 5 ve 6. Ayında aldım..umarım iyidir bütün testlerde normal gözüküyor.detaylı ultrasonada girdim normal sonuçlar.birşeyler ters olsa detaylıda çıkardı dimiii...İlk üç ay bebek gelişiminde özellikle kritik bir dönem. Bence doktorunuzla paylaşın durumu ama artık yapacak birsey yok. Bundan sonra da dikkat edin neyi nasıl yapacağınıza. İnş. Birsey olmamıştır.
Bende yaptırdım neden pisman oldunuz Meral ettim benim şeker yüksek çıktı diyet verdiBen şeker yüklemesi yaptırdığım için çok pişmanım2. Ye assslaaaaa
Benim 3 4 den baya fazla ve doktorunuzun mlçüsü neydi bilmem ama ne kadar gidiyosa içtim maleseff..uf
Teşekkürederim gerçekten bir daha yapıcam inşaallah..ama şuan hareketleri boyu kilosu hareketleri çok şükür normal..sizce bir şey olmuşmudur.gelişimi gayet iyi doktorum fakat bunu doktoruma paylaşamıyorum.
Oluyor diyorsunuz sanki konuda bilginiz var gibi rica etsem ne gibi kronik sorunlar...Bir can emanet size ve siz zayıfsınız. Sahip çıkamıyorsunuz o minicik bedene.
Oluyor , sorun oluyor . Doğunca olmasa bile büyüdükçe bir sürü kronik rahatsızlık meydana geliyor.
Yazıktır.
Bir iki anlarımda abartmak neden ?
Biraaaa......Aldigin alkol ne? Sarapsa zarari yok .
Ben biraz manevi dusunup alkol almamistim.
Yapmıcam bir daha diyorummm...ne gibi ciddi sağlık problemleri lütfen.Işte gelişimi iyi oldukça siz cesaretlenmişsiniz.
Bunun sonrası var unutmayın. Gerçekten ciddi anlamda sağlık problemleri yaşıyor böyle dikkatsiz annelerin çocukları.
Bende 1 sise viski ictin kalktin herhalde stresten dedim.Biraaaa......
Canım bira ama bir tane değik 3 4 tane falanBende 1 sise viski ictin kalktin herhalde stresten dedim.
Hic birsey olmaz zaten o kadar musadende var.
Elbette doktoruna danis icin rahatlasin.
Bana da sigarayi artirdin bebek minik dogacak derlerdi 5 kilo doğdu.
Fakat son aylarinda maneviyatini bilemem ama o acidan icme artik.
Hemde her seferinde 3 4Canım bira ama bir tane değik 3 4 tane falan
Canım bira ama bir tane değik 3 4 tane falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?