ne güzel maşallah canım maşallah . doya doya yaşa hamileliğini işallah . kucağına alırsan sağ salım. nasıl sevindim anlatamam nasıl . güzel allahım burdaki ve diğer isteyen herkese versin işallah. nasıl çoştum bilemessin bizde böyle veririz haberimizi işallah . idrardan anladım demişsin nasıl oluyo canım ya anlamadım.
cnm benim çok mutlu oldum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))))) darısı başımıza:)))
Kızlar tam tahmin ettiğim gibi HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM
kan değerlerimi öğrendim şimdi cumartesi günü verdiğim 27,3 çıkmış bugun verdiğimde 103 çıkmış Allaha şükürler olsun hislerim beni yanıltmadı.çok hemde çok mutluyum darısı hepinizin başına
canım benim hayırlı olsun senin adına çok sevindim....
canım benim bat 18 ekim.ama nasıl oldu bilmiyorum (huly yüzünden oldu oda erken öğrenmişti batımız aynıydı )cumartesi sabah test vardı evde yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım.çok silik belli belirsiz bi pembelik çıktı.bende inanmadım pozitif negatif kan testine gittim onlarda emin olamamışlar beta hcg detaylıya göndermişler o sonucu bugun alabildim yani cumartesi olan değerim 27,3 yani idrar testinde çıkması mucize.idrar testlerinin üstüne 25 in üzerinde gösterir yazıyor ama 50 nin üstünde gösteriyorlar genelde.birde aynı gün akşam pahalı bir test vardı onu aldım 24 tl onda hiçbirşey çıkmdı predictorün testi.eczacı çok övdü bide.ama 3 tl lik proclinic testi 5 gün önceden yani kana geçer geçmez gösterdi ona çok şaşırıyorum.bu arada darısı başınıza canım inşallah senin haberinde de sevineceğiz hep beraber
merhaba kızlar benimde adete 14 gün var ama cok göğüslerim ucları agrıyor şişti kocaman oldu kasıklarımda ağrı ara sıra kıpır kpır hareketler var şavaş var sanki içimde karnımdan belime doğru ağrı gidiyor ben adet olurken bile gögsüm acımaz normalde ilk defa böyle acıdığını gördüm koycak yer bulamıyorum sanki cok mu erken gebelik belirtisi için yoksa başka bir sorun mu var acaba
merhaba kızlar benimde adete 14 gün var ama cok göğüslerim ucları agrıyor şişti kocaman oldu kasıklarımda ağrı ara sıra kıpır kpır hareketler var şavaş var sanki içimde karnımdan belime doğru ağrı gidiyor ben adet olurken bile gögsüm acımaz normalde ilk defa böyle acıdığını gördüm koycak yer bulamıyorum sanki cok mu erken gebelik belirtisi için yoksa başka bir sorun mu var acaba
işallah bende diğer arkadaşlarda vereceğiz bu güzel haberi. benim bel ve kasık ağrım devam ediyo. kasık ağrım bacaklarımada vuruyo sendede oldumu . bide karnım şiş nedense yarın bende tekrarlarım ama bebe time diye bi marka aldım araştırdımda pek memnun kalan yok kararsız kaldım çıkıp bitana dahami alsam acaba
canım ara ara bacaklarıma ağrı vuruyordu benimde.şişlik zaten adet öncesindede olduğu için bi belirtimidir bilmiyorum.bebe time kötü benim kullandığımı bulabilirsen al pro cilinic oncomet diye var bitanede oda 3 tl onda da çıktı.başka birtane alıp yarın sabah tekrar dene.
Belinde bir ağrı var mı ? göğüslerinde bide ? Belirtilerin neler ? Tebrik ederim canımm darısı bizlerin başına. bizlerede dua et.
inşallah canım hepiniz için dua edicem.teşekkür ederim.evet canım belimde ağrı var.ara ara bugun eğilip kalkarkende ağrıyordu hatta.gögüslerimde şimdilik birşey yok hafif var ama o reglye doğruda olurdu.idrarımın koyulaşması ve kasık ağrım var bide akıntı var ama çok fazla değil.
Kızlar tam tahmin ettiğim gibi HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM
kan değerlerimi öğrendim şimdi cumartesi günü verdiğim 27,3 çıkmış bugun verdiğimde 103 çıkmış Allaha şükürler olsun hislerim beni yanıltmadı.çok hemde çok mutluyum darısı hepinizin başına
inşallah canım hepiniz için dua edicem.teşekkür ederim.evet canım belimde ağrı var.ara ara bugun eğilip kalkarkende ağrıyordu hatta.gögüslerimde şimdilik birşey yok hafif var ama o reglye doğruda olurdu.idrarımın koyulaşması ve kasık ağrım var bide akıntı var ama çok fazla değil.
inşallah canım. benim batımada az kaldı. tamda emin değilim batımın hangi gün oldguna. 17 sinide atlattım mıı ümitlenecem.Belim benimde ağırıyo göğüslerim 4 gündür ağırıyo acıo dokunamıyorum. Akıntım var mı diye vajime bile baktım aynada Beyaz akıntılar gördüm gerçektende. İnşallah yanılmam. hiç belim ağırmazdı. Aslında sadece bel ağrısı umudum
kızlaaar((((((((((8
az önce günlük pedimde hafif kahverengimsi leke gördüm .. adet oluyo muyum ne(((
inşş oturma kanamasıdır diyorum ama(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?