Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

canım benim bat 18 ekim.ama nasıl oldu bilmiyorum (huly yüzünden oldu oda erken öğrenmişti batımız aynıydı )cumartesi sabah test vardı evde yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım.çok silik belli belirsiz bi pembelik çıktı.bende inanmadım pozitif negatif kan testine gittim onlarda emin olamamışlar beta hcg detaylıya göndermişler o sonucu bugun alabildim yani cumartesi olan değerim 27,3 yani idrar testinde çıkması mucize.idrar testlerinin üstüne 25 in üzerinde gösterir yazıyor ama 50 nin üstünde gösteriyorlar genelde.birde aynı gün akşam pahalı bir test vardı onu aldım 24 tl onda hiçbirşey çıkmdı predictorün testi.eczacı çok övdü bide.ama 3 tl lik proclinic testi 5 gün önceden yani kana geçer geçmez gösterdi ona çok şaşırıyorum.bu arada darısı başınıza canım inşallah senin haberinde de sevineceğiz hep beraber

cnm benim çok mutlu oldum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))))) darısı başımıza:)))

amin canım çok teşekkür ederim bu topiği açtığım zaman şüpheli ilişkimin üstünden bir iki gün geçmişti ama hislerim ve ağrılarım beni yanıltmadı abartıyormuyum dedim ama öyle olmadığını gördüm.erkendende öğrenilebiliyormuş.herkesin aynı olmayabilir tabi ama gerçekten duyar inanmazdım benim başıma geldi.darısı hepinizin başınaaaaaa

canım benim hayırlı olsun senin adına çok sevindim....

merhaba kızlar benimde adete 14 gün var ama cok göğüslerim ucları agrıyor şişti kocaman oldu kasıklarımda ağrı ara sıra kıpır kpır hareketler var şavaş var sanki içimde karnımdan belime doğru ağrı gidiyor ben adet olurken bile gögsüm acımaz normalde ilk defa böyle acıdığını gördüm koycak yer bulamıyorum sanki cok mu erken gebelik belirtisi için yoksa başka bir sorun mu var acaba

işallah bende diğer arkadaşlarda vereceğiz bu güzel haberi. benim bel ve kasık ağrım devam ediyo. kasık ağrım bacaklarımada vuruyo sendede oldumu . bide karnım şiş nedense yarın bende tekrarlarım ama bebe time diye bi marka aldım araştırdımda pek memnun kalan yok kararsız kaldım çıkıp bitana dahami alsam acaba

........................

Son düzenleme:

döllenmeden sonra başlar canım kasık ağrısı , kıpır kıpır hareketler bendede var oluyoda ilk günlerde . istiyorsan vardır işallah senin daha beklemen lazım . beklemek zor allah sabır versin bize

canım ara ara bacaklarıma ağrı vuruyordu benimde.şişlik zaten adet öncesindede olduğu için bi belirtimidir bilmiyorum.bebe time kötü benim kullandığımı bulabilirsen al pro cilinic oncomet diye var bitanede oda 3 tl onda da çıktı.başka birtane alıp yarın sabah tekrar dene.

canım yumutlama belirtisi gibi sebinki yumurtlama zamanıda böyle oluyor.

Belinde bir ağrı var mı ? göğüslerinde bide ? Belirtilerin neler ? Tebrik ederim canımm darısı bizlerin başına. bizlerede dua et.

Belinde bir ağrı var mı ? göğüslerinde bide ? Belirtilerin neler ? Tebrik ederim canımm darısı bizlerin başına. bizlerede dua et.

inşallah canım hepiniz için dua edicem.teşekkür ederim.evet canım belimde ağrı var.ara ara bugun eğilip kalkarkende ağrıyordu hatta.gögüslerimde şimdilik birşey yok hafif var ama o reglye doğruda olurdu.idrarımın koyulaşması ve kasık ağrım var bide akıntı var ama çok fazla değil.

inşallah canım. benim batımada az kaldı. tamda emin değilim batımın hangi gün oldguna. 17 sinide atlattım mıı ümitlenecem. Belim benimde ağırıyo göğüslerim 4 gündür ağırıyo acıo dokunamıyorum. Akıntım var mı diye vajime bile baktım aynada Beyaz akıntılar gördüm gerçektende. İnşallah yanılmam. hiç belim ağırmazdı. Aslında sadece bel ağrısı umudum

tebrik ederimmmmmmmm.. çok sevninidm..... inşallah sağlıkla kucağına alırsın

bende hala değişiklik yok yaa :))) iice ümitlenmeye başladım.. yarın kan testi için gidicem bana dua ettttt :)

kızlaaar ((((((((((8

az önce günlük pedimde hafif kahverengimsi leke gördüm .. adet oluyo muyum ne (((

inşş oturma kanamasıdır diyorum ama (((

canııımmm ne kadar sevindim anlatamam yaa süperr hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğimmmmm...
kocama da söyledim dedim benimle aynı günlerde bekleyen bi arkadaş vardı hamileymişşş bugün öğrenmiş o da güldü mutlu oldu inşallah sen de hamilesindir dedi..ben de yarın yapıcam test bakalım gelmezse sabaha kadar.inşallah ben de hamileyimdir ve isteyen herkes...
ve inşallah burda birlikte hamilelik sürecimizde birbirimizin yanında oluruz tatlım
sana sorum akıntının miktarı şu günlerde nasıl yani bir kuru bir ıslak mı yoksa sürekli bir akıntı halin mi var benim bazen kuru çünkü sürekli takip ediyorum da :)

ay canım ya gerçekten aynadan baktınmı okardar çok istiyoruz ki hiç olmadık şeyler yapıyoruz . rabbim versin işallah fazla bekletmesin seni ve senin kadar isteyen herkese . akıntın olursa bunu hissetersin canım zaten yani vc de görürsün yada ıslak olduğunu hissedersin. çok fazla bi ıslaklık değil yanlış anlaşılmasın ama hissediliyo

slm kızlar.ben de adeti geçen ama hala test yapamayanlardanım.en son 11 eylülde olmuştum.26-27 günde bir oluyordum.7 ekimde olmam gerekti ama daha olmadı.Sonuç beni korkutuyor.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.acaba o yüzden gecikmiş olabilir mi diye.Antibiyotik almıştım birkaç gün falan.hsg de bir tüp tıkalı gözüküyor.olursa uçacağım havalara.bunu duyduğumda çok üzülmüştüm.nasip hayırlısı allahtan.tam 1 yıl oldu.inşallah rabbim...........inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…