bat emin değilim canım yanı düzensiz ama en kısa döngüne göre 1 gün var
belkide o yüzden silik çıkmıştır canım ya simdi yarınmı çıkacak sonuç? Ben adetime 6 gün kala test yapmaya başladım 2 gün kala net çıktı diğerleri silikti hep
yok canım bir tane kızım var rabbim bağışlarsa bu ikinci olacak inşallah .umarım testler yanıltır seni bebişin seninledir
merhaba kızlar topici okuyorum kac saatir bende bu ay korunmadım bu aykı adet gunuu heyecanla beklıyorum bat 29-30 ekım emın degılım sat 30 eyluldu 1 hafta test ıcın cok erken gordugum kadarıyla ma bende belırtıler var cok sık ıdrara cıkıyorum sonra goguslerımde ozellıkle uclarına dokununca cok acıyor arada bır basım donuyor gaz sıskınlık hat safhada sızce hamılemıyımmmmmmm
merhaba kızlar topici okuyorum kac saatir bende bu ay korunmadım bu aykı adet gunuu heyecanla beklıyorum bat 29-30 ekım emın degılım sat 30 eyluldu 1 hafta test ıcın cok erken gordugum kadarıyla ma bende belırtıler var cok sık ıdrara cıkıyorum sonra goguslerımde ozellıkle uclarına dokununca cok acıyor arada bır basım donuyor gaz sıskınlık hat safhada sızce hamılemıyımmmmmmm
canım kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi bitanem . işallahhh hamilasindir , öncedende varmıydı bu rahatsızlıklar ,
hamile olabilirsin canım bende de aynı belirtiler olmuştu, ekstra feci agrılarım vardı kasık bölgemde ve karnımda... test için 1 hafta daha bekle bence umarım hamilesindir :)
canım bende aynen öyleyim sevincimi bile tam yaşayamıyorum söyle iki üç ay geçerse belki ozaman inanıcam hamile olduğuma.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım.bende sizler gibi erkenden öğrendim.benimki süpriz oldu.ben doktora adet düzensizliği için gitmiştim son beş aydır hemen hemen hiç adet olmuyordum.2. çocuk için adetlerimin düzene girmesi düşüncesindeydim.korunmayıda 7 eylülde bırakmıştım dr muayenede bişey görmedi sana söktürücü yazcam ama önce kanda gebeliğe bakalım dedi ve orda çıktı muhtemelen 2 haftalık falandı.bu gün ise kesemizi gördük şükür.şimdi ise bebişi ve kalp atışını görmek için sabırsızlanıyorum.çünkü ilk gebeliğimde kalp atışı başlamamıştı aldılar.ikincisinde oğluşum oldu .3.sü ise düşükle sonuçlandı malesef doğal olarak şu anki henüz hamileliğime sevinemiyorum:44::44::44:
seninkide sabırsızlardan desene canım erkenden ben buradayım demiş sana.allah başışlasın kuzularımızı.slm kızlar
ben hamile oldugumu o kadar erken farkettim ki doktor da şaşırmıştı
21 agustos son sat tarıhım eylül başında birkaç kez birlikte olduk ve 1 hafta sonra işten gelir gelmez uyuyakaldım, akıntım artmaya başladı bir de yediğim yemeği çıkardım
kesin hamileyim dedim doktor bekle biraz dedi olsa bile 2,5 haftalık anca dedi tamam dedim adetime 5 gun kala ıdrar testı yaptım pozitif cıktı 4+5 gunde de karından ultrasonla kesemi gördümkeseyi de doktordan once farkettim
rabbim isteyen herkese verir inş
inşallah hamilesindir canım.burada okuduysan birçok kişi böyle erkenden yaşamış bu belirtileri.merhaba kızlar topici okuyorum kac saatir bende bu ay korunmadım bu aykı adet gunuu heyecanla beklıyorum bat 29-30 ekım emın degılım sat 30 eyluldu 1 hafta test ıcın cok erken gordugum kadarıyla ma bende belırtıler var cok sık ıdrara cıkıyorum sonra goguslerımde ozellıkle uclarına dokununca cok acıyor arada bır basım donuyor gaz sıskınlık hat safhada sızce hamılemıyımmmmmmm
çiğ tanesi senın hamılelık belırtılerın varmıydı battan once.. benım 2 gun kaldı bata ama tum belırtıler yokoldu gıttı sankı..
Nisacım bende merak ediyorum gerçekten kynanın sonucunu.bulantıların başladıysa iyidir canım genişinin kalp atışları başlamış demektir bu iyi yönünden bak.gecicek nasılsa kısa zaman sonra
inşallah canım benim onlar iyi olsunda yeterki.dün kalp atışını duyamamıştık ama inşallah dediğin gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?