Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

kızlaaaaaaarrr dün kan testi yaptırdım özel sağlık kabininde kız dedi sizin beklemenize gerek yok falan dedi ben sizi arayıp haber veririm dedim....yarım saat sonra aradı negatif dedi benmde kan degerlerimi sormak aklıma gelmedı....bu gun aradım dedim kan degerini ogrenmek ıstıyorum falan dedım beta degerimi ,bizde dedi sadece negatif yada pozitif die cıkıyo dedi idrar testi gibi dedii yani acıkcası degerlerimi ogrenemedım acaba bi yanlışlık olmasın yaaa,,,bu gun 6.gunum hala adet olmadım ltfen yardım edin bana napmalıyımm

amın canım tesekkur ederım
cok heyecanlıyım bıde uykum var yaaaa

Dün ben vermiştim bu güzel haberi bugün sen belirtilerimiz sennle tamamen aynı benm birde agzımın içinde çok kötü tadlar oluşuyor birde ara ara karnıma adet sancısı gibi kısa süreli girip çıkıyor sanırım adet dönemm bugünlerde olduğu için bu kasılmalar...

adetin 6 gün geçmişse üzmek istemem ama olsaydı yüksek bi değerle çıkardı . 6gün sonra çok rahat bişekilde idrarda bile çıkar ki kandan bahsediyorsun . işallah olur canım işallah vardır

ya yazışmak ne kadar zormuş ben birazdan çıkıyorum işten ama test yapmıcam beklicem hayırlısı inşallah hiç bişede hissetmiyorum :)

çiğtanesi seninde 19 ekimmiydi senin yazını görünce üye olup gebelik belirtilerini sormak istedim inşallah gebesindir :))

eğer yoksa boşuna hüsran yaşama diyeceğim ama bende seninkini merak ediyorum vartır canım allahın izniyle

canım bende de bel ağrısı oluyor ara ara duruyor sadece.kasık ağrısı bazen oluyor.benimde bu ay kürtajdan sonraki ilk denemem ama sanki bana da varmış gibi geliyor.ama Allah bilir tabiki.hayırlısı olsun canım.belirtilerin çokmuş.ben bel ağrısına güveniyorum bakalım.

çiğtanesi seninde 19 ekimmiydi senin yazını görünce üye olup gebelik belirtilerini sormak istedim inşallah gebesindir :))

18 ekimde olmam lazım canım.ama bazen gecikedebiliyor benim hesabıma göre 18 ekim.inşallah canım hepimiz hamileyizdir sonra gebeliğimiz boyuncada yazışırız buradan.

başka bir belirtin varmı bende yok bel ve kalçaya vuran ağrı sırtımın ortasına doğruda ağrıyo dış gebelik geçirdiğim zaman ameliyattan 5 gün önce halsizlik falan oldu oda 1 aylık falan oluyodu olsaydı bide benm oturunca daha çok ağrıyo kalkıyorum geçiyo sonra tekrar ağrıyo dün akşam çok kötü ağrıdı bu gün iyim biraz daha

canım bi pozitif negatif test var birde detaylı test var.detaylıda beta hcg ye bakılıyor.pozitif negatif test beta hcg den hızlı öğreniliyor.genelde onu yapıyotlar.sen ayrıntılı istersen söylemen lazım.

canım bi belirtimi bilmiyorum bazı arkadaşlar iddaa etmişler ama gerçekten bu sabah kipriklerim karışmıştı.ok gibidir normalde uzundurda.sabah rimel sürecektim dikkatimi çekti.rimeli sürüyorum bi türlü düzeltemedim.yani bu rivayet tabi ama hamileysem inanıcam.bugün oldu çünkü.diğer iştah açılması uyku hali gibi şeyler çok dikkate almıyorum canım ben o herzaman olabiliyor.benimde bel ağrım seninkiyle aynı.benimde oturuncada ağrıyor canım kalkıyorum sonra düzeliyor yarım saat sonra tekrar ağrıyor.ama .çok rahatsız etmiyor.1 haftadır aralıksız olunca garibime gitti.sana da çok geçmiş olsun bu arada.umarım en kısa zamanda yaşadıklarını unutturacak bir bebeğin olur.kasık ağrım ara ara ama ilkindeki gibi değil.ilkinde ara sıra batma oluyordu.umarım bu ağrılarda bebektendir.

cnm dediğim gibi kan testinde negatif cıktı ama 6.gun bu gun hala adetim gelmedi ve ilk defa bu kdr gecikiyoo

canım inşallah bebektendir o ağrılar.

cnm dediğim gibi kan testinde negatif cıktı ama 6.gun bu gun hala adetim gelmedi ve ilk defa bu kdr gecikiyoo

malesef gecikebiliyor canım.benimde birkeresinde 15 güün gecikti.doktora gittim o zaman hiç şaşmıyordu.doktor normal her kadında yılda bir iki kere bu tarz gecikmeler olabiliyor dedi.iki üç gün daha bekle.olmazsan doktora git canım yumurtalar tam büyüyüp gelişemeyince böyle adet gecikmesi yapıyor.bi muayene ol derim.

arkadaşlar benim 1 kürtaj 3 kimyasal oldu ve nihayet tekrar hamileyim hep adet günü yapardım testi önce yüksek bir değer 2 gün sonra düşerdi şimdi clexan kullanıyorum ve sat 11 eylül
06.10 yaptrıdım ilk beta hcg 18 çıktı 09.10 da tekrarladım 77 11.10 yine tekrarladım 148 sizce bu artışlar nasıl bana sanki en son artış tam ikiye katlamamış gibi geliyor. da

canım illaki ikiye katlanacak diye birşey yok beta hcg ye çok fazla takılma.kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor.artık varmı ona bakacaksınki senin artışların çok düzenli bence.bu arada çok çok geçmiş olsun.inşallah bu bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.artışlarda problem yok hamileliğinin tadını çıkar

canım birde eklemek istedim benin idrarımda koyulaşma ve tortular var.ilg gebeliğimde olmuştu böyle birşey.idrar koyulaşıyor ve kokusu keskinleşiyor.inşallah yanıltmaz beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…