amın canım tesekkur ederım
cok heyecanlıyım bıde uykum var yaaaa
fotokopısı falan da mı yok ya kesın cıkar gebelık varsa
kızlaaaaaaarrr dün kan testi yaptırdım özel sağlık kabininde kız dedi sizin beklemenize gerek yok falan dedi ben sizi arayıp haber veririm dedim....yarım saat sonra aradı negatif dedi benmde kan degerlerimi sormak aklıma gelmedı....bu gun aradım dedim kan degerini ogrenmek ıstıyorum falan dedım beta degerimi ,bizde dedi sadece negatif yada pozitif die cıkıyo dedi idrar testi gibi dedii yani acıkcası degerlerimi ogrenemedım acaba bi yanlışlık olmasın yaaa,,,bu gun 6.gunum hala adet olmadım ltfen yardım edin bana napmalıyımm
eğer yoksa boşuna hüsran yaşama diyeceğim ama bende seninkini merak ediyorum vartır canım allahın izniyle
kısmet cnm ya Allah isteyen herkese versinnnn
çiğtanesi seninde 19 ekimmiydi senin yazını görünce üye olup gebelik belirtilerini sormak istedim inşallah gebesindir :))
canım bende de bel ağrısı oluyor ara ara duruyor sadece.kasık ağrısı bazen oluyor.benimde bu ay kürtajdan sonraki ilk denemem ama sanki bana da varmış gibi geliyor.ama Allah bilir tabiki.hayırlısı olsun canım.belirtilerin çokmuş.ben bel ağrısına güveniyorum bakalım.
kızlaaaaaaarrr dün kan testi yaptırdım özel sağlık kabininde kız dedi sizin beklemenize gerek yok falan dedi ben sizi arayıp haber veririm dedim....yarım saat sonra aradı negatif dedi benmde kan degerlerimi sormak aklıma gelmedı....bu gun aradım dedim kan degerini ogrenmek ıstıyorum falan dedım beta degerimi ,bizde dedi sadece negatif yada pozitif die cıkıyo dedi idrar testi gibi dedii yani acıkcası degerlerimi ogrenemedım acaba bi yanlışlık olmasın yaaa,,,bu gun 6.gunum hala adet olmadım ltfen yardım edin bana napmalıyımm
başka bir belirtin varmı bende yok bel ve kalçaya vuran ağrı sırtımın ortasına doğruda ağrıyo dış gebelik geçirdiğim zaman ameliyattan 5 gün önce halsizlik falan oldu oda 1 aylık falan oluyodu olsaydı bide benm oturunca daha çok ağrıyo kalkıyorum geçiyo sonra tekrar ağrıyo dün akşam çok kötü ağrıdı bu gün iyim biraz daha
benimde ilk hamileliğimde göğüs ağrılarım çoktu dokunamıyordum..
adet olmama 14 gün var şimdide kasıklarım belim çok ağrıyor sanki adet olacakmısım gibi ağzımın tadı yok göğüslerimde şiş ama ilk hamileliğimdeki gibi değil :s inş hamileyizdir
cnm dediğim gibi kan testinde negatif cıktı ama 6.gun bu gun hala adetim gelmedi ve ilk defa bu kdr gecikiyoo
arkadaşlar benim 1 kürtaj 3 kimyasal oldu ve nihayet tekrar hamileyim hep adet günü yapardım testi önce yüksek bir değer 2 gün sonra düşerdi şimdi clexan kullanıyorum ve sat 11 eylül
06.10 yaptrıdım ilk beta hcg 18 çıktı 09.10 da tekrarladım 77 11.10 yine tekrarladım 148 sizce bu artışlar nasıl bana sanki en son artış tam ikiye katlamamış gibi geliyor. da
başka bir belirtin varmı bende yok bel ve kalçaya vuran ağrı sırtımın ortasına doğruda ağrıyo dış gebelik geçirdiğim zaman ameliyattan 5 gün önce halsizlik falan oldu oda 1 aylık falan oluyodu olsaydı bide benm oturunca daha çok ağrıyo kalkıyorum geçiyo sonra tekrar ağrıyo dün akşam çok kötü ağrıdı bu gün iyim biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?