dayanamadım valla tesekkur ederım canım ınsallah allah sızlerede nasıp etsın ama ıyı olmadı erken olması dr daha cok kucuk dedı aksam gıdıcem kendı dr uma
ben de kasık ağrılarımdan hissettim hamile olduğumu göğüslerimde çok ağrıyodu dokunamıyodum bile evde test yaptım silikti ama belirgindi 2 haftalımış öğrendiğimde ertesi gün beta hcg 401 çıkmıştı 6 haftallıkken karnımda ölmüş... bakalım 2 ay sora tekrardan hamile kalmak istiyorum..
normalde doktorlar bilerek regly öncesi pek bakmıyorlar canım regly ile sonlanabilir diye ama senin 6 gün olmasına ragmen degerin güzel çıkmış.6 gün sonra 1000 lerde olur değerin.hiç birşey olmaz erken öğrenmek daha güzel iyice dikkat edersin işte kendine.varmı belirtilerin bizimle paylaşsana bel ağrısı kasık ağrısı falan.
canım benımde ole olmustu dıorm ya 2 sa sonra falan cok sılık cızgı belırdı kan degerımı olctrdum dayanamayıp 33.5 cıktı
bence sende hamılesın
en basından berı belırtılerı yazıorm zaten ben ama toparlıyorum hemen
benım belırtılerım 1 hafta once basladı oncelıkle bunu hep hıssettım
bel agrısı ozellıkle bu son xzamanlarda
mide yanması gecen hafta hissettim
mide bulantısı bu hafta hissettim
sureklı acıkma hem gecen hafta hem bu hafta hıssettım
karnımın ıcınde sankı ufacık bı hareket oluodu zaman zaman
bas agrım cok oldu ılk haftalarda
su an basımda donuoooo
sımdılık bu kadar
hadi inşallah senden de güzel haberler alırız.birinin hamileliğini duyunca bile heyecanlanıyorum.inşallah bizde en kısa zamanda tadarız bu duyguyu.ben yapmaya korkuyorum bi yandan da yapmak istiyorum :18:
mrb kızlar ben yeni katıldım erken gebelik belirtileri ararken nette buraya kadar geldim 1 yıl önce dış gebelik geçirdim 4 aydır istiyoruz ama benim sağ tüpüm alındı 2 ay soldan yumurtlama oldu ama çatlamadı doktor klomen başlattı ilk ay aksi sağdan yumurladım bu ayda adetimin 16. günü doktora gittim yumurtlaman olmuş dedi ama hangi taraf bilmiyoruz ilk zamanlar sol kasığım ve belim ağrıdı şimdi belim ağrıyo sadece kalçama vuroyor ağrısı adet olmam gereken tarih 19 ekim bekliyorum bakalım acaba böyle bel ağrısı olabilir mi gebelik ama başka bir belirti yok
artık hersey mumkuncum senıde beklıorz buralara yavastan basla calısmalara
şu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmam lazım önce hullycim
ayrıca bu aralar 20 lik dişim çok ağrı yapıyo bu şekilde hamile kalmak istemiyorum
allah hayırlısını versin diyorum
senin hislerin gerçekten çok kuvvetli o yüzden ben kesin hamile oldugunu düşünüyorum aklına da kötü şeyler getirme
canım benimde bel ağrım kalçama vuruyo ama benimkide belli değil vardır işallah seninde. bekletmez meleklerimiz bizi işallah
kesın hamılesın gıt bı kan testı yaptır reglıne kac gun kaldı
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım kan testım 33.5 cıktı ve daha adetıme 6 gun var
ısrar testındede ıkıncı sılık cızgı 2 sa sonra falan cıkmıstı bende
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip eylesin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?