canım illaki ikiye katlanacak diye birşey yok beta hcg ye çok fazla takılma.kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor.artık varmı ona bakacaksınki senin artışların çok düzenli bence.bu arada çok çok geçmiş olsun.inşallah bu bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.artışlarda problem yok hamileliğinin tadını çıkar
neden böyle takıntılı hale geldiğimi ben de bilmiyorum sabahtan beri burda bakıyorum benim gibi 4 haftalık gebeliği olan midesi bulanıyo v.s diyorum bende neden yok teşekkür ederim.
neden böyle takıntılı hale geldiğimi ben de bilmiyorum sabahtan beri burda bakıyorum benim gibi 4 haftalık gebeliği olan midesi bulanıyo v.s diyorum bende neden yok teşekkür ederim.
bu arada sen ne zaman öğrendin hamileliğini bat dan öncemi sonramı.belirtyilerin nelerdi canım?
Bende hiç belirti yoktu canım ben adetim hiç sekmez gününden önce olurum ama sonra olmaz birde benim regl im diğer arkadaşlara göre dönemi daha kısa mesela 11 eylül de oldum 5 gün sürüyor bir dahaki adet tarihim 06 ekim deydi hemen yaptım çünkü doktor takip et hamile kalırsan hemen iğneye başlıcaz dedi. bende yaptım ama artık düşük değerden gözüm korktu ya bu da 18 çıkınca çok korktum doktor çok küçük şu an da dedi bilmiyorum 18 tekrar gideceğim
korkma canım.doktor takibindeysen sorun yokzaten.demesi kolay tabi o kadar kayıptan sonra.ama nasipse zaten oluyor.hayrılısıyla kucağına alırsın inşallah.söyle 4/5 ay geçse hamileliğini anlarsın iyice.bebeğine alışveriş yaparken hiçbiri aklına gelmez
çok saol canım içime su serptim allah razı olsun allah bütün isteyenlere nasip etsin
benimde ilk hamileliğimde göğüs ağrılarım çoktu dokunamıyordum..
adet olmama 14 gün var şimdide kasıklarım belim çok ağrıyor sanki adet olacakmısım gibi ağzımın tadı yok göğüslerimde şiş ama ilk hamileliğimdeki gibi değil :s inş hamileyizdir
arkadaşlar benim 1 kürtaj 3 kimyasal oldu ve nihayet tekrar hamileyim hep adet günü yapardım testi önce yüksek bir değer 2 gün sonra düşerdi şimdi clexan kullanıyorum ve sat 11 eylül
06.10 yaptrıdım ilk beta hcg 18 çıktı 09.10 da tekrarladım 77 11.10 yine tekrarladım 148 sizce bu artışlar nasıl bana sanki en son artış tam ikiye katlamamış gibi geliyor. da
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım kan testım 33.5 cıktı ve daha adetıme 6 gun var
ısrar testındede ıkıncı sılık cızgı 2 sa sonra falan cıkmıstı bende
canım inşallah bebektendir o ağrılar.
beta hcg değerlerin ii çıkmış canım....günün de geçmiş.... ama 1000lerde olması gerekmiyor mu... geç döllenme mi acaba doktoruna bir sor istersen
kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum
BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS
BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum
bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.
göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))
sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????
aynu durumdayız seninle benim 16 ekimde olmam lazım ama hala tık yok....göğüslerimde ağrıda yok... benim arada bir ağrı oluyor.. özellikle ağır kaldırınca.. geçen hamilelğimde öyle olmuştu.. ordan anladım...
bence test yap geçmiş günün çnkü.. ben buğün gidip test alıcam... bende kan pıhtılaşması var önceden öğrenmem gerkiyor...
inşş hamilesindir cnm...
kızlar batıma 5 gün var daha.ama sabah dayanamadım evde test var nasılsa diye test yaptım saat 6:40 dı tuvaletim çok gelmişti kalkıp yaptım.normalde 7 de kalkıyorum yaptım koydum kenara sonra 7 de kaltım gittim baktım açık pembe bir çizgi silik ama bazriz belli.şok oldum.varsa bile idrarda bu kadar erken görünürmü diye.sonra hemen sağlık erkezine gittim.hem detaylı hem negatif pozitif test istedim.detaylı pazartesi çıkar dediler sonra vaz geçtim pazartesi gelir yaptırırım sadece pozitif negatif test olsun dedim.bir saat sonra gittim sonucum çıkmamış hala.sonra biraz daha bekledim.sizin testiniz detaylıya gönderilmiş dediler.ben istemedim dedim.sonuş çok silik çıkmış emin olamamışlar o yüzden değerinize bakılacak dediler oda pazartesi çıkacakmış.birşey diyemiyoruz olumlu olumsuz dediler.dedim zaten regly 5 gün var olsa bile çok düşük değer vardır şimdi pazartesi alabilirsiniz sonucu dediler.ben kaldım böyle şimdi hamilemiyim değilmiyim birşey demediler.ben nasıl dayanıcam pazartesiye kadar:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?