Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

neden böyle takıntılı hale geldiğimi ben de bilmiyorum sabahtan beri burda bakıyorum benim gibi 4 haftalık gebeliği olan midesi bulanıyo v.s diyorum bende neden yok teşekkür ederim.

neden böyle takıntılı hale geldiğimi ben de bilmiyorum sabahtan beri burda bakıyorum benim gibi 4 haftalık gebeliği olan midesi bulanıyo v.s diyorum bende neden yok teşekkür ederim.

canım mide bulantıları bebeğin kalp atışı başladığı zaman başlıyor.ondan önce olanlar psikolojik bence.ona en erken 5.haftanın sonu 6 hafta gibi oluyor yani.benim ilk gebeliğimde 5. haftanın sonunda hala kalp atışı yoktu.iki gün sonra gittim kalp atışını duydum.bir iki gün sonra hafif hafif başladı bulantılar.doktorda söyledi kap atışı olmadan bulantı başlamaz dedi ki ayrıca herkesiz bulantısı olmuyor.

bu arada sen ne zaman öğrendin hamileliğini bat dan öncemi sonramı.belirtyilerin nelerdi canım?

bu arada sen ne zaman öğrendin hamileliğini bat dan öncemi sonramı.belirtyilerin nelerdi canım?

Bende hiç belirti yoktu canım ben adetim hiç sekmez gününden önce olurum ama sonra olmaz birde benim regl im diğer arkadaşlara göre dönemi daha kısa mesela 11 eylül de oldum 5 gün sürüyor bir dahaki adet tarihim 06 ekim deydi hemen yaptım çünkü doktor takip et hamile kalırsan hemen iğneye başlıcaz dedi. bende yaptım ama artık düşük değerden gözüm korktu ya bu da 18 çıkınca çok korktum doktor çok küçük şu an da dedi bilmiyorum 18 tekrar gideceğim

korkma canım.doktor takibindeysen sorun yokzaten.demesi kolay tabi o kadar kayıptan sonra.ama nasipse zaten oluyor.hayrılısıyla kucağına alırsın inşallah.söyle 4/5 ay geçse hamileliğini anlarsın iyice.bebeğine alışveriş yaparken hiçbiri aklına gelmez

çok saol canım içime su serptim allah razı olsun allah bütün isteyenlere nasip etsin

inşş canım yaa benim adetim 16 eylüldü genelde 25 26 günde adet oluyorum 28 29 çok az oluyor... eveli gün bazayı kaldırdım kasıklarım ağrıdı.. geçen hamileiliğimde de öyle olmuştu.. ağırlıktan kasık ağrısı... buğün de deli gibi yemek istiyorum iştahım açıldı.. ama göğüslerimde değişiklik yok...

hamilemiyim acaba.... adet hesaplaycısında 11 ekim yazıyodu....

beta hcg değerlerin ii çıkmış canım....günün de geçmiş.... ama 1000lerde olması gerekmiyor mu... geç döllenme mi acaba doktoruna bir sor istersen

benim adetim 16 eylüldü genelde 25 26 günde adet oluyorum 28 29 çok az oluyor... eveli gün bazayı kaldırdım kasıklarım ağrıdı.. geçen hamileiliğimde de öyle olmuştu.. ağırlıktan kasık ağrısı... buğün de deli gibi yemek istiyorum iştahım açıldı.. ama göğüslerimde değişiklik yok...

hamilemiyim acaba.... adet hesaplaycısında 11 ekim yazıyodu.... beklenen adet tarihim 16 ekim ama 30 günde bir adet gören bir insan değilim ....3 4 gün kala oluyorum

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım kan testım 33.5 cıktı ve daha adetıme 6 gun var
ısrar testındede ıkıncı sılık cızgı 2 sa sonra falan cıkmıstı bende

canim cok sevindim senin adina...tebrik ederim ..saglikla kucagina alirsin insallah

ben erken mi bilmiyorum ama regl günüme bir hafta kala göğüslerim çok hassaslaşmış ve inanılmaz acıyorlardı..ve çok damarlıydılar.regl zamanları da hassasiyet olurdu ama bu daha fazlaydı.merak edip adetime bir gün kala test yaptım..ikinci çizgi hafifti.sonra kan testi v.s..

göğüslerimde her zamankinden farklı bi hassasiyet vardı aşırı derece de ağrı ve hassaslık vardı.
bir de 1 ay öncesinde 4 gün olduğum regl 2 gün ve çok az olmuştu.

adetlerim günü gününe olur şaşmaz hiç ve ilk geciktiği gün çift çizgiyi gördüm..

kızlar ben hep 28 günde bir adet olurdum. son 3 ayda 30 günde bir oldum

BAT 16 HAZİRAN
BAT 16 TEMMUZ
BAT 16 AĞUSTOS

BAT 11 eylül Eylül ayında tam 6 gün erken adet oldum

bugünde 13 EKİM ve hala adet olmadım. 11 Ekimde 1 ay döngüsü geçti.

göğüs uçlarımda herhangi bir sızı ağrı yok. ama göğüslerimin içine ince bir sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor ve belim 2 gündür çok ağrıyor.
zaten son 1 haftadır kasıklarım adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor. adet dışında gaz sancısı gibi ağrım oluyor :)))

sizce test yaptırmalımıyım daha erken mi????

beta hcg değerlerin ii çıkmış canım....günün de geçmiş.... ama 1000lerde olması gerekmiyor mu... geç döllenme mi acaba doktoruna bir sor istersen

doktora sordum doktor bana çok erken yapmışsın testi dedi benim adetim 22 günde bir oluyo

aynu durumdayız seninle benim 16 ekimde olmam lazım ama hala tık yok....göğüslerimde ağrıda yok... benim arada bir ağrı oluyor.. özellikle ağır kaldırınca.. geçen hamilelğimde öyle olmuştu.. ordan anladım...

bence test yap geçmiş günün çnkü.. ben buğün gidip test alıcam... bende kan pıhtılaşması var önceden öğrenmem gerkiyor...

inşş hamilesindir cnm...

inşallah sende hamilesindir. hamileliğin ilk günleri ateş basması olurmuş. valla heyecandan mı bilmiyorum benim elim ayağım buz kesti :))))
her şeyin hayırlısı olsun

kızlar batıma 5 gün var daha.ama sabah dayanamadım evde test var nasılsa diye test yaptım saat 6:40 dı tuvaletim çok gelmişti kalkıp yaptım.normalde 7 de kalkıyorum yaptım koydum kenara sonra 7 de kaltım gittim baktım açık pembe bir çizgi silik ama bazriz belli.şok oldum.varsa bile idrarda bu kadar erken görünürmü diye.sonra hemen sağlık erkezine gittim.hem detaylı hem negatif pozitif test istedim.detaylı pazartesi çıkar dediler sonra vaz geçtim pazartesi gelir yaptırırım sadece pozitif negatif test olsun dedim.bir saat sonra gittim sonucum çıkmamış hala.sonra biraz daha bekledim.sizin testiniz detaylıya gönderilmiş dediler.ben istemedim dedim.sonuş çok silik çıkmış emin olamamışlar o yüzden değerinize bakılacak dediler oda pazartesi çıkacakmış.birşey diyemiyoruz olumlu olumsuz dediler.dedim zaten regly 5 gün var olsa bile çok düşük değer vardır şimdi pazartesi alabilirsiniz sonucu dediler.ben kaldım böyle şimdi hamilemiyim değilmiyim birşey demediler.ben nasıl dayanıcam pazartesiye kadar :18:

vardır o zaman canım.. benim kuznimde de öle olmuştu.. beta hcg isteseydin ya ordaki değerden anlamak zor değil aslında... yarın sabah tekrardan evde bir test yap varsa koyulaşır o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…