Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

kızlar batıma 5 gün var daha.ama sabah dayanamadım evde test var nasılsa diye test yaptım saat 6:40 dı tuvaletim çok gelmişti kalkıp yaptım.normalde 7 de kalkıyorum yaptım koydum kenara sonra 7 de kaltım gittim baktım açık pembe bir çizgi silik ama bazriz belli.şok oldum.varsa bile idrarda bu kadar erken görünürmü diye.sonra hemen sağlık erkezine gittim.hem detaylı hem negatif pozitif test istedim.detaylı pazartesi çıkar dediler sonra vaz geçtim pazartesi gelir yaptırırım sadece pozitif negatif test olsun dedim.bir saat sonra gittim sonucum çıkmamış hala.sonra biraz daha bekledim.sizin testiniz detaylıya gönderilmiş dediler.ben istemedim dedim.sonuş çok silik çıkmış emin olamamışlar o yüzden değerinize bakılacak dediler oda pazartesi çıkacakmış.birşey diyemiyoruz olumlu olumsuz dediler.dedim zaten regly 5 gün var olsa bile çok düşük değer vardır şimdi pazartesi alabilirsiniz sonucu dediler.ben kaldım böyle şimdi hamilemiyim değilmiyim birşey demediler.ben nasıl dayanıcam pazartesiye kadar :5::18::5::5::5:

inşallah hamilesindir, her şeyi iyiye yor ve hep olumlu ol bence

vardır o zaman canım.. benim kuznimde de öle olmuştu.. beta hcg isteseydin ya ordaki değerden anlamak zor değil aslında... yarın sabah tekrardan evde bir test yap varsa koyulaşır o zaten

canım detaylı dediğim beta hcg işte onu bugun cumartesi olduğu için yarım gün çalışıyorlar.sonuç o yüzden pazartesiye kalıyor.pozitif negatif bizim idrar testinin kan versiyonu.hızlı sonuş için onda beta hcg değeri belli olmuyor.öyle yapıcam galiba varsa zaten pazartesi öğrenicem.

inşallah hamilesindir, her şeyi iyiye yor ve hep olumlu ol bence

canım zaten bu topiği o yüzden açtım ben.inanlılmaz bir şekilde kuvvetli hissediyorum hamile olduğumu düşünüyorum 1 haftadır.söyle söyleyim yumurtlama günümde yanlızca 1 kere şipheli ilişkim oldu.ama bana tuttu gibi geliyor.eğer öyleyse nokta atışı yapmış olurum.

kızlar batıma 5 gün var daha.ama sabah dayanamadım evde test var nasılsa diye test yaptım saat 6:40 dı tuvaletim çok gelmişti kalkıp yaptım.normalde 7 de kalkıyorum yaptım koydum kenara sonra 7 de kaltım gittim baktım açık pembe bir çizgi silik ama bazriz belli.şok oldum.varsa bile idrarda bu kadar erken görünürmü diye.sonra hemen sağlık erkezine gittim.hem detaylı hem negatif pozitif test istedim.detaylı pazartesi çıkar dediler sonra vaz geçtim pazartesi gelir yaptırırım sadece pozitif negatif test olsun dedim.bir saat sonra gittim sonucum çıkmamış hala.sonra biraz daha bekledim.sizin testiniz detaylıya gönderilmiş dediler.ben istemedim dedim.sonuş çok silik çıkmış emin olamamışlar o yüzden değerinize bakılacak dediler oda pazartesi çıkacakmış.birşey diyemiyoruz olumlu olumsuz dediler.dedim zaten regly 5 gün var olsa bile çok düşük değer vardır şimdi pazartesi alabilirsiniz sonucu dediler.ben kaldım böyle şimdi hamilemiyim değilmiyim birşey demediler.ben nasıl dayanıcam pazartesiye kadar :5::18::5::5::5:

hayırlı olsun canım . hamilesindir işallah . ben testi tekrarladım ama malesef busefer sonradan bile çıkan çizgi olmadı . daha günüme var ama hamile değilim heralde . eğerki hamile değilsem kasık ağrısı ve lekelenmem kisti düşündürüyo doktora gideceğim sonra çalışmalara devam .

hayırlı olsun canım . hamilesindir işallah . ben testi tekrarladım ama malesef busefer sonradan bile çıkan çizgi olmadı . daha günüme var ama hamile değilim heralde . eğerki hamile değilsem kasık ağrısı ve lekelenmem kisti düşündürüyo doktora gideceğim sonra çalışmalara devam .

Canım dün akşama kadar 5/6 saat idrarımı tutup tekrar yaptım.3 farklı test aldım Britanya'nı predictör 24 tl iyi dedi eczacı. İki tanede 3 liralıklardan.predictorde birşey çıkmadı öbürlerine 5 dakika sonra çıktı açık pembe çizgiler.bugun yapmadım test yarın başlıcam artık yarın kesin belli olur. Sen testi ne zaman yaptın? Daha çok var seninde çıkmaması normal. Ben hamileysem çıkmış olması şaşırtıcı esas.lekelenmen olduğunu hatırlamıyorum nasıl oluyor lekelenmelerin. Hamile olabilirsin hiç belli olmaz

benim adetim 16 eylüldü genelde 25 26 günde adet oluyorum 28 29 çok az oluyor... eveli gün bazayı kaldırdım kasıklarım ağrıdı.. geçen hamileiliğimde de öyle olmuştu.. ağırlıktan kasık ağrısı... buğün de deli gibi yemek istiyorum iştahım açıldı.. ama göğüslerimde değişiklik yok...

hamilemiyim acaba.... adet hesaplaycısında 11 ekim yazıyodu.... beklenen adet tarihim 16 ekim ama 30 günde bir adet gören bir insan değilim ....3 4 gün kala oluyorum

Canım eğer dediğin gibiyse regly döngün testte çıkması lazım yaptınmı test ?

bende hamileliğimi çok erken anladım sürekli ateş basıyordu benı ve felaket bi baş ağrısı.göğüslerim hemen buyudu eşime bak ben hamıleyım dıyodum ınanmıyordu e ınanmaması gayet normal çunku hastanede yapılan ıdrar ve kan testınde bıle negatıf çıkıyordu.mecburen adetımı beklemek zorundaydım ama ben bılıyodum oldugunu ama benden baska kımseyı ınandıramıyordum.daha fazla dayanamayıp adet gunumde test aldım eczaneden kıpkırmızı ıkı çizgi çıkıverdi.eşim hala ınanamıyor :)

bende hamileliğimi çok erken anladım sürekli ateş basıyordu benı ve felaket bi baş ağrısı.göğüslerim hemen buyudu eşime bak ben hamıleyım dıyodum ınanmıyordu e ınanmaması gayet normal çunku hastanede yapılan ıdrar ve kan testınde bıle negatıf çıkıyordu.mecburen adetımı beklemek zorundaydım ama ben bılıyodum oldugunu ama benden baska kımseyı ınandıramıyordum.daha fazla dayanamayıp adet gunumde test aldım eczaneden kıpkırmızı ıkı çizgi çıkıverdi.eşim hala ınanamıyor :)

seninde yeniymiş canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende senin gibi hamileyim diyorum kendi kendime.bakalım ne olacak.:9:

canım bende de bel ağrısı oluyor ara ara duruyor sadece.kasık ağrısı bazen oluyor.benimde bu ay kürtajdan sonraki ilk denemem ama sanki bana da varmış gibi geliyor.ama Allah bilir tabiki.hayırlısı olsun canım.belirtilerin çokmuş.ben bel ağrısına güveniyorum bakalım.

Ya bu aay ilk defa adet günümden önce belim ağırdı. Aara ara vuruyor. benimde tuhafıma gitti. genelde adetim başladıgında belim ağırırdı. İnşallah hamişizdir. Bat 17.

Ya bu aay ilk defa adet günümden önce belim ağırdı. Aara ara vuruyor. benimde tuhafıma gitti. genelde adetim başladıgında belim ağırırdı. İnşallah hamişizdir. Bat 17.

inşallah canım.benim sol kasığımda ara ara ağrılar kendini hissettirmeye başladı iyibe.senin bata az kalmış iki gün dayan sonra test yap bence.

adetime 5 gün kala öğrendim gebeliimi hemde geç döllenmeymiş :) öğrendiğimde 2 haftalık hamileydim:)

Son düzenleme:
Back
X