• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

İnsallah vardır da buraya yazmak bana da nasip olur. Psikolojik belirtiler cok yipratiyor insani. Rabbim her isteyene nasip etsin saglikli bir evlat

Aaaaaa gerçekten mi inan çok mutlu olduumm inşallaaah vardir testi ne zaman yaptin
İnşallah sapsağlıklı bir şekilde ilerler ikimizinki de

İnşallah çok içten diliyorum gerçekten çünkü nasıl bir duygu çok iyi biliyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıyla inşallah tekrar yap haber et bende mutlaka haber vericem :halay:

İnşallah çok içten diliyorum gerçekten çünkü nasıl bir duygu çok iyi biliyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıyla inşallah tekrar yap haber et bende mutlaka haber vericem :halay:

Eylülde hamile kalmak isteyenler grubuna katılsana sende

İlk bebeğimde kasığımda batma ve hafif yanma olmuştu. Afedersiniz sürekli gaz problemim vardı. Bata 7 gün kala kanda 20.40 la öğrendim. Ama nasibi yokmuş yavrumun 8. Hafta kalbi durduğu için alındı. Bu ay yine aynı belirtiler var dün kan testi yaptım çıkmadı. Bata 9 gün var bekliyorum bakalım. Zaten olmazsa transferim var ekimde

İlk bebeğimde kasığımda batma ve hafif yanma olmuştu. Afedersiniz sürekli gaz problemim vardı. Bata 7 gün kala kanda 20.40 la öğrendim. Ama nasibi yokmuş yavrumun 8. Hafta kalbi durduğu için alındı. Bu ay yine aynı belirtiler var dün kan testi yaptım çıkmadı. Bata 9 gün var bekliyorum bakalım. Zaten olmazsa transferim var ekimde

Herşeyde vardır bi hayır canim bende yaşadım aynılarını olsun yenilerini nasip etsin Rabbim saglik olsun yeter ki

selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte :KK52:
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5
img_7282-jpg.2052739
varken çıkması acaba kimyasal gebelik mi dedirtiyor ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı :anneadayı:

Kızlar selam.. ben yeni katıldım aranıza. Epeydir de takip ediyorum. 2yildir evliyim. Bi düşük oldu 7 haftalik malesef kürtaj oldum senenin başında. Benim yumurtlama gunum adetimin bitiminden hemen sonra oluyor. bu sefer tam o dönem birlikteliğimiz oldu eşimle. Gün aşırı.
bu Ayın 4 u filan di. 8 i 9 u gibi bel agrisi kasik agrisi başladı. Dün de göğüslerimde agri başladı. Benim gibi olan biri var mi aranızda..
Bat 27 si filan. 6 7 gunum var. Iki gün önce test yaptim negatif. Erken diyeceksiniz ama dusuk le sonuçlanan gebeligimde tam 10 gun once öğrenmiştim :) sizce başka birsey midir yoksa bi ihtimal birşeyler var midir ki.. daha var zamanım çatlıyorum meraktan. Kan testi de yaptırmaktan korkuyorum yine negatif göreceğim diye. Böyle hiç değilse bi umut diyor insan.. bu arada akintimda var beyaz ve losyon kıvamında ara ara geliyor. Bazen yoğunlaşıyor bazen gunde yarım saat görüyorum bitiyor.
Şimdiden hepinize teşekkür ettim.

Back
X