- 10 Ekim 2016
- 350
- 451
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy inşallahKonuyu hortlatman iyi olmuşbende umutla bekliyorum son 3 güm bata hadi hayirlisi
![]()
Ayyyy inşallah
Benim de silikçizgi Bat a beş gün var :):):):):)Ayyyyy galibaaa hamileyimm silik ikinci çizgiyi gördüm
Aaaaaa gerçekten mi inan çok mutlu olduumm inşallaaah vardir testi ne zaman yaptinBenim de silikçizgi Bat a beş gün var :):):):):)
Bugun sabah yaptım bir daha yapacam kasıklarım da ki ağrıdan baya şüphelendim zatenAaaaaa gerçekten mi inan çok mutlu olduumm inşallaaah vardir testi ne zaman yaptin
İnşallah sapsağlıklı bir şekilde ilerler ikimizinki deBugun sabah yaptım bir daha yapacam kasıklarım da ki ağrıdan baya şüphelendim zaten
Aaaaaa gerçekten mi inan çok mutlu olduumm inşallaaah vardir testi ne zaman yaptin
İnşallah sapsağlıklı bir şekilde ilerler ikimizinki de
İnşallah çok içten diliyorum gerçekten çünkü nasıl bir duygu çok iyi biliyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıyla inşallah tekrar yap haber et bende mutlaka haber vericem![]()
Ben mi canımEylülde hamile kalmak isteyenler grubuna katılsana sende
Evet evet sen :))Ben mi canım
Canım valla okadar yere yazdım ki oraya da yazdım ama beni eklemişler heralde listeye bi daha yazayımEvet evet sen :))
İlk bebeğimde kasığımda batma ve hafif yanma olmuştu. Afedersiniz sürekli gaz problemim vardı. Bata 7 gün kala kanda 20.40 la öğrendim. Ama nasibi yokmuş yavrumun 8. Hafta kalbi durduğu için alındı. Bu ay yine aynı belirtiler var dün kan testi yaptım çıkmadı. Bata 9 gün var bekliyorum bakalım. Zaten olmazsa transferim var ekimde
Canım valla okadar yere yazdım ki oraya da yazdım ama beni eklemişler heralde listeye bi daha yazayım![]()
Canım valla okadar yere yazdım ki oraya da yazdım ama beni eklemişler heralde listeye bi daha yazayım![]()
Canım kan testine cuma günü gidecem![]()