hayırlısı canım inş hepimiz için ilk bebek minisan benim 2. denememdi mayıs 3. ayımız olacak inşallah 6 ay dolmadan gelir bebiş yoksa doktor yolu gözükecek aratmadan versin sağlıkla Rabbim isteyen herkese
yok canım 7 yaşında oğlum var ikinci olacak inşallah :)hayırlısı canım inş hepimiz için ilk bebek mi
ALLAH BAĞIŞLASIN...yok canım 7 yaşında oğlum var ikinci olacak inşallah :)
amin canım inşallah :)ALLAH BAĞIŞLASIN...
benim ilk olacak nasipse hayırlısıyla inş .
seviniriz hayırlarla en kısa zamanda umarım
Hamilemsn canm
yok canım aman ALLAH MI SÖYLETTİ acaba sana?Hamilemsn canm
Ayyy inşallah canm Allahım inşallah hepimize nasip ederyok canım aman ALLAH MI SÖYLETTİ acaba sana?
bata 8 gün var benim bakalım umutla bekliyorum
ay inşaallah canım benim beklemedeyizAyyy inşallah canm Allahım inşallah hepimize nasip eder
İnsallah canım benim de iki sene olacak olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma ignesi yapildi hayirlisi olur insallah esimde de sayı dusuklugu var ama rabbim nasip eder insallah bu ay yüzümüz gülerBİRLİKTE SEVİNELİM İNŞ ARKADAŞLAR BEN DE 2 SENEDİR İSTİYORUM HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR İNŞAALLAH AMİN..
BU AY 3. KEZ KLOMEN KULLANDIĞIM AY YA SİZİN?
hayırlısı canım ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR..İnsallah canım benim de iki sene olacak olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma ignesi yapildi hayirlisi olur insallah esimde de sayı dusuklugu var ama rabbim nasip eder insallah bu ay yüzümüz güler
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM DARISI İNŞ OLMAYANLARA DA BİZLERE DE İNŞ AMİN..Merabalarrr bende 14 +3 gunluk hamileyim cinsiyetimuzi doktorumuz erkege benzetti bakalim 3 haftaya netlesicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?