*HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER VE ŞÜPHELENENLER HADİ BURAYA*

çok istediğim aylarda bende öyle etkiler görüyordum kesin hamileyim dediğim aylar olmuştu canım belki o nedenle de olabilir

handantek benimde adet dönemimde çok bulantım olur vücuda verdiği tepkilerden biridir bu
üzülme herşeyde bi hayır vardır ALLAH yazmışsa zamanı gelince olacak sağlık olsun

uzun bi süre çocuk istedim ama olmuyodu. doktora gittim hiç bi sorun yok kafaya çok takıyorsun o yüzden olmuyor dedi. 7 -8 ay çocuk çalışmalarının üzerine pisikolojimde okadar bozulmuştuki tüm etrafımın bana neden olmuyo sorularından. hamile kaldığım ay bu ay rahatım düşünmiyeceğim. yeter kendimi yaşayacagım pisikolojim düzeldiğinde çocuk düşüneceğim dedim. ve hamile kaldığımı öğrendim. kızlar biliyorum düşünmemek zor ama düşünmeyin kendinizde belirti aramayın. gerekiyorsa bi ay sitelerden belirti araştırmayın. inşallah hepimizin boy boy sağlıklı çocukları olacak

ay canım doktor bana da kızım çocuğun olur sabırlı ol dedi 2 senedir olmuyor bizim de bebeğimiz ama nasıl düşünmeyeceğim olmuyor ki
dua et canım bizlere de

Amin inşallah...hayırlısıyla olur hepimizin :)

ay canım doktor bana da kızım çocuğun olur sabırlı ol dedi 2 senedir olmuyor bizim de bebeğimiz ama nasıl düşünmeyeceğim olmuyor ki
dua et canım bizlere de
ben internetten press- jel diye bi kayganlaştırıcı jel duymuştum. araştırdım biltkisel olduğunu öğrendim. doktorumda çok umutlanma ama kullan bi sıkıntı olmaz dedi. 2 ay boyunca doğurganlık dönemimde kullandım. hamileliğimde etkisi oldumu bilmiyorum.
jel için internetten edindiğim bilgilere göre sperm koçu diyodu. kadın ve erkek sağlıklıysa çocukları olmuyorsa bu jel hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. spermlerin tutunmasını sağlıyormuş isterseniz bi araştırın. doktorunuza sorun.

sen hangisini aldın canım özelden bana link atar mısın ben de tutunsun diye ytaktan kalkmıyorum ama ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR

hamiş haberi alanlar öğrenenleri de liste haline getirelim onları gördkçe biz de sevinir umutlanırız olmayanlar..

Slm arkadaşlar 2 oğlum var küçüğüm 12 yaşında 7 yıldır hamile kalamıyorum..her ay umutla bekliyorum..adet düzenim çok iyi gününü şaşmaz ama bu ay 26 sında olmam gerekiyordu şu an oldu olmadım. Dayanamadım dün hastanede kan testi yaptım. Sonuç..0.100 yani gebelik yok ama bende hala belirti de yok yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum.boyle durumla karşılaşan arkadaş varsa lütfen paylaşırmi..teşekkür ediyorum

Merhaba benim son adet tarihim 17 martti dusunun artik..o zamandan olmus olsa kac haftalik olacakti???neyse adet olmadim idrar ve kan testi yaptim negatif cikinca tarlusal kullandim(acaba diyorum v tarlusal catlatma ignesi gorevi mi gordu bende?)
Neyse bu arada biz tarlusal da kullaniyorum araya adet girecek bir hafta gorusemeyecegiz diye sık gorustuk o ara
Ilac bitti 10gun gevti gelen giden yok ...bir idrar testi daha yaptim bu kez pozitif oldu...ilk kan sonucumda 476 2 gun sonra 1601 e yukseldi ama hala kese yok gorunurde...insallah olacak

benim bir kez 0.36 çıkmıştı ama adet oldum yükselmedi

hayırlı olsun canım bana da dua edin

tarlusal ne ilacı canım

Merhaba herkeze! Benim bir sorum olucak. Bu ay adetim çok tuhaftı, adet miydi bilmiyorum zaten. İki gün lekelenme gibi bişey di. Belim ağrıyor, başım dönüyo, göğüsleriM dolgunlaşmaya devam ediyor falan hamilelikten şüpelendim. İki tane test yaptım negatif çıktılar. Dün tahlil yaptırdım hamilelik baktırmadım ama daha doğrusu hemşire onların yapamadığı söyledi ultrasona git dedi. Sonuçlar: kan değerleri iyiydi ama idrarda Kum çıkmış. Acaba kumdan dolayı mı testler negatif çıktı? Hamilemiyim değil miyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…