*HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER VE ŞÜPHELENENLER HADİ BURAYA*

amin canım tez zamanda hayırlısıyla seviniriz inş gülüm

test yapsana canım

İnşaaAllah aaynaa cım
benim ablam 3 hafta sonra gördü idrar testinde 2. çizgiyi...
ALLAH herşeye Kâdir.. umudumuz daim olsun

adeti 3 hafta geçince mi gördü kuzum geç döllenme olabiliyormuş

Evet canım hemde silik çıkmıştı düşün 3 hafta geçmesine rağmen 2 gün sonra tekrar yaptı tamamen çıktı 2.çizgi ve imkansız gibi görüyordu onu görünce bile inanmadı ALLAH ın hikmeti işte...
bizede burdaki bütün isteyenlerede nasip olur inşallah hayırlısıyla

ay inşaallah canım benim hayırlarla bizlere de nasip eder gülüm ya şuan adetime 3 gün var

biz de bebiş haberlerimizi en yakın zamanda hayırlısıyla veririz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş amin

ay inşaallah canım benim hayırlarla bizlere de nasip eder gülüm ya şuan adetime 3 gün var

İnşallah cicim benimde şuan 32.günüm bekliyorum hayırlısı artık herşeye hazırlıklıyım takmıyorum bazen gecikme oluyo çünkü sadece değilsem adet göreyim tez zamanda inşallah yoksa biliyosun görmeyince sıkıntı oluyo insana strese girmemeye çalışıyorum

benimde gecikme oluyor onun için kendimi tutmaya çalışıyorum off off inş müjdeleri peş peşe veririz canım ya HZ.ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip edip analı babalı büyütmek nasip etsin bizlere inş amin

amiiinnn hay ağzın bal yesin
İnşallah tez zamanda sağlıklı baltopu gibi bi bebişin olur

idrarda silikte olsa cikar cnm bence test yap hamile olabilirsin benim adete 2 gun kala silik cikmisti,merakta birakma kendini ve bizleri :)))

benim de adete 3 gün var test yapsam mı
Erken testte cikabilir elinde varsa yap, benim degerler de epey yuksekti ondan testte cikmis olabilir kanda 3.gunu 450 ydi ama benim fikrimce adet gunu idrarda gozukur, insallah hamilesindir ))

Erken testte cikabilir elinde varsa yap, benim degerler de epey yuksekti ondan testte cikmis olabilir kanda 3.gunu 450 ydi ama benim fikrimce adet gunu idrarda gozukur, insallah hamilesindir ))
erken gebelik testim yok normalde var canım o zaman birkaç gün daha bekleyeyim :)

test yapsana canım
Maalesef az önce adet oldum...yani biraz pembelik geldi peşi gelir mi bilmiyorum ama çok moralim bozuldu....Ben hamile değilsem bu baş dönmeleri sabahları olan mide bulantıları nedir acaba???Bayanlar beni aydınlatın lütfen

sen sabah idrarınla yine bi idrar testi yap bence. çünkü yerleşme kanamasıda olabilir. umutlanma çok ama içininde rahatlatmak için sabah ilk idrarınla yap bi test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…