- Konu Sahibi ceylin1912
-
?????[/QUOT gecmig olsun canım malesef yapan yok burda bence olsaydı konuşurduk ama korkma Allah'a emabem et inşallah Bir şey olmayacak
İlk bebeğin nasıl iyidir inşallahİyi akşamlar. Benim ilk hamileliğim 31+4 erken dogum olmuştu. Sebebini bulamamışlardı. Şimdi ikinci kez hamileyim geçen hafta ( 25+3de ) rahim agzı uzunlugum 22 mm çıktı. Rahim ağzı yetmezliğim varmış serklaj için haftam büyük oldugu için PESSER HALKA TAKILACAK. Aranızda bu işlem yapılan var mı ?
Çok şükür iyi şuan 4 buçuk yaşındaİlk bebeğin nasıl iyidir inşallah
Çok güzel inşallah bunuda kucagina alırsın biraz sabret ve kesinlikle yerinden kalkmadan sadece lavaboya git 4 hafta bi atlat inşallah geçer sonrası peki yapacakları işlem ne araştırdınmıÇok şükür iyi şuan 4 buçuk yaşında
Evet biraz araştırdım ama fazla bilgi yok. Rahim ağzına takıyorlarmış halkayı rahim ağzının yönünü değiştiriyolarmış bu sayede yumuşama olmuyomuş olursada normalden daha yavaş ilerliyor muşÇok güzel inşallah bunuda kucagina alırsın biraz sabret ve kesinlikle yerinden kalkmadan sadece lavaboya git 4 hafta bi atlat inşallah geçer sonrası peki yapacakları işlem ne araştırdınmı
Hayırlısı canım inşallah şifa olurEvet biraz araştırdım ama fazla bilgi yok. Rahim ağzına takıyorlarmış halkayı rahim ağzının yönünü değiştiriyolarmış bu sayede yumuşama olmuyomuş olursada normalden daha yavaş ilerliyor muş
Amin insallin kaybın varmi canim2 ocakta rahim ağzı dikişim yapıldı 15 haftalığız inşallah sorunsuz devam eder bol bol yatıyorum miniğim sağlıkla gelsin
Sakin ol çok dinlen ilac verdimiMerhabalar, ben 20 haftalık hamileyim rahim ağzı 3.2 dedi doktorum nstye bağladı kasılma yok. Ama içim içimi kemiriyor. Arada ağrım oluyor rahim bölgem sızlıyor gibi. Bi sıkıntı bitti diyorsun kafaya takacak başka birşey geliyor. İçim daralıyor kötü birşey olacak diye. Ne zor şeymis beklemek
İlk hamileliğimde malesef oldu canımAmin insallin kaybın varmi canim
İlaç vermedimi canımİlk hamileliğimde malesef oldu canım
Verdi verdi canım cirinone die bir jel kullanıyorum en başından beriİlaç vermedimi canım
Yok vermedi bugün tekrar gittik aynı duruyor 2 hafta sonra tekrar gidicem. Umarım bi sıkıntı yoktur. Yapisaldir. Doktor çok telaşlanmadiSakin ol çok dinlen ilac verdimi
Tedbirli ol çok ayaklanmaYok vermedi bugün tekrar gittik aynı duruyor 2 hafta sonra tekrar gidicem. Umarım bi sıkıntı yoktur. Yapisaldir. Doktor çok telaşlanmadi
Evet ise başlıyorum ama oturacağım bol bol. sağsalim vaktinde gelsin ınsalah hepimizin cocuklariTedbirli ol çok ayaklanma
Bebeğin için allah rahmet eylesin o bir melek ve orda bizi bekliyor. Rabbim bu gebeliğinin yolunda gitmesini nasip etsin sağlıkla kucağına al inşMerhaba canım malesef bebeğimi 15 gün önce21.hafada kaybettim dikiş atıldı bi sorun çıkmadı dikişten ama suyum geldi henüz sebebi belli değil tahliller yapılcak
Başınız sağolsun evlat acısının ne demek olduğunu iyi bilirimCennet kapılarını açacak inşallah bize o yavrulamız.. Yok canım suyum gelmedi. Rutin kontrolüme gitmiştim 24. haftamda kontrol sırasında açılmam olduğunu söyledi doktor ve hemen yatırdı. Ki herhangi bir ağrımda olmaştı o kadar açılmaya rağmen. Haftam ileri olduğu için ve açılmam fazla olduğu için dikiş atmanın da riskli olduğu söylendi ve dikiş atılmadı. 10 gün hastahanede yattım progestanlar iğneler serumlar bana mısın demedi açılma durdurulamadı. Açılamamdan dolayı bebeğim de yola girdiği için doğum başladı fakat yan geldiği için acilen sezeryana alındım.
Keşke acılmayı gördüğünde ikaç başlayıp yatak istirahati verseydi allah rahmet eylesin rabbim tekrarını yaşatmasınBenimde rahim ağzında hucrh degideği vardı kanser riskine karşılık leep oldum yani rahim ağzı biraz alındı tüp bebek yaptım ve tuttu tup Bebek doktoruma durumu soyledim ve onkoloji doktorum hamilelikte dikiş atılması gerek demistd ilettim halde atmadi gencsin gider dedi maalesef 16+2 de erken doğum oldu bebeği mi kaybettim şimdi gene tüp bebek yapacam malesef aynı doktorda görüşmeye gittim de hocam budefa dikiş aticaksiniz dimi dedim adam bana yani önermiyorum çünkü erken doğum riski var riski var falan filan anlattı iyide ben ne yapacam peki bilmiyorum bı tüp Bebeği yapalım tutsun gerisini tartisicaz yanlız doktorum 13 haftadan sonra tüm ilaçları da kesti belki ilaclarla giderdi onuda bilmiyorum tabiki sadece vitamin kullanıyordum en son gittimde biraz açılma var dedi ama Progestan fitil verdi gene bir önlem almamıştı ve eve geldim Tam 1 hafta sonra aniden suyum geldi
Başınız sağolsun allah rahmet eylesinAdamın biri götürmüş atmış. Sonra komşuları bari bir yere göm demişler. Öyle gömmüş. Ben kıyamadım otopsiye bile göndermedim. Kaç gündür mezarının yerini söylemiyorlar diye ağlıyordum. Bugün gittim. Evimize yakıninsan başına ne geleceğini bilemeden yaşıyor. 10 gün önce tekme atıyordu yavrum
Bende 6 ay sonra gebe kaldım bazen düşünğyorum rahim toparladımı erken doğururmuyum diyeDoktor 6 ay korun dedi. Zaman geçer mi acaba
Off kızlar bende inanılmaz bi miğde yanması şişkinlik var bide üstüne kabız oldum nefes bile alamıyorum zaten yarının gerginliğ var bide bunlar çıktı sinirden oturdum ağlıyorum
Sağol canım seninde başın sağolsunBebeğin için allah rahmet eylesin o bir melek ve orda bizi bekliyor. Rabbim bu gebeliğinin yolunda gitmesini nasip etsin sağlıkla kucağına al inş
Başınız sağolsun evlat acısının ne demek olduğunu iyi bilirim
Keşke acılmayı gördüğünde ikaç başlayıp yatak istirahati verseydi allah rahmet eylesin rabbim tekrarını yaşatmasın
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin
Bende 6 ay sonra gebe kaldım bazen düşünğyorum rahim toparladımı erken doğururmuyum diye
Mide yanması erkekte olur derler, sağıkla hayırlısı inş
Öncelikle bebeğimi kaybetmiş tüm annelere baş sağlığı dilşyorum nisan ayında tedaviyle olan ikiz bebeklerimi 25+4te erken suyum gelerek doğurdum. Hastaneye gittiğimde 10cm açılmış kordon ve bebek vajinaya girmiş nerdeyse yolda doğuracaktım. Hastaneye geldim 1 saat içinde doğurmuştum. Rahim ağzı dikildi ciper geliştirici ipne başlandı ama 2. Bebeğimde beklemedi oda 1 saat içinde doğdu. Biri 1 gün diğeri 14 gün yasadı çok zor günlerdi, hayattan koptum resmen. Boş boş yaşıyordum ve hafızam silinmiş unutkanlığım hat safhadaydı. Tüp bebek doktorum hazırsan tedaviye başkayalım dedi geneyim 14 haftalık. Bebekleri annemeziyaretegttiğimde doğurdum doğum hiyağtığım hastane sancım olmadan 10cm açıldığı için rahim ağzı yetmezliği dedi ve 12. Haftada dikilsin sonraki doğumunda dedi. Kendi doktoruma sordum tamamen ikiz olmasına bağladı diğer gebeliğinde rahim ağzı açılacak diye birşey yok dedi. Pzt rahim ağzım 4,5 cmdi cuma 10cm açıkla doğurdum. Şimdi yine hamileyim rhim ağzı takibiyle gececek kontroller eğer sıkıntı olursa dikecekmiş. Bende önlem olarak baştan mı dikilse diyorum. Bebeklerini kaybetmek çok acı ve diğer gebeliğimde kafayı yemek üzereyim ha bişey oldu ha olacak diye.
Rabbim bebeğini kaybeden annelere sabır versin ve en kısa zamanda normal yollardan gebe kalmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?