Hamileliğini rahim ağzı yetmezliği yüzünden zor geçirenler

Bennde zeki hocadan gizli arada mahmut hocaya gidiyordum kontrole arkadaşim önermişti.Nerdeyse her gittiğimde serklaj ameliyatindan çikiyordu özellikle o konuda çok başariliymiş.
Aaa gerçekten mi sence nasıl iyimi onami gidiyim sence zeki beni maddi olaraktan çok zorlar zaten beynimde onda tek kalma taraftari değil belki arada bende zekuye giderim bana fikir verin lulütfen aiylem de burda diyil bakanım olmicak o yüzden gerçekten çok iyi bir doktora ihtiyacım var

Off kızlar bende inanılmaz bi miğde yanması şişkinlik var bide üstüne kabız oldum nefes bile alamıyorum zaten yarının gerginliğ var bide bunlar çıktı sinirden oturdum ağlıyorum

İyi bir doktor ama yani düşüncemi söyledim hiçbirine çok güvenmemek lazim önce kendi kendinin doktoru olacaksin.Biri istediğin gibi olmadi birakip başkasina gideceksin.ben üç ayri doktora gidiyordum.Zeki,mahmut bide zeynep genç.biri bişeyi gözden kaçirsa diğeri görür dedim.

Ama oyle de insan kafası karışır ya

Ama oyle de insan kafası karışır ya
Ne yapayim güvenmiyorum ben yillarca üzüldüm tedavilerden canim çikti ama kimse bunlari yasamadan bilemez.benim için o bebeğin anlamini benim kadar anlayamaz ve önemsemez.

Kızlar merhaba doktordan çıktım 5+4 bebişim şuan sadece kesesini gördük ayın 17sinde tekrar gidicem şuan için herşey güzel dedi coraspin folik asit progestan bide her gün göbekten yapılcak bi iğne verdi serklaj olucak mı olmıycakmı napıcaz bunları 12.haftadan sonra konuşucaz ilkinde yaşadığın sorunları yaşamayadabilirsin dedi bebek biraz büyüsün rahim ağzını takipte tutucaz dedi şimdilik normal hayatına devam edicem

Hayırlı olsun inşaallah sağ salim zamanında alırsın kucağına. Bebeğine kendine ve bizede dua et lütfen

Çok sağol canım her zaman dualarımdasınız rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alcağımız bebişler nasip etsin doktora sürekli soru sordum çok gerginsin bunu yapma dedi haklı tabi ama benimde elimde değil allaha emanet

Canım çok güzel İnşallah kucağına da alicaksin Rabbimin izniyle göbekten verdiği iğne oksaparmi

A

Sağol canım darısı hepinize olsun inşallah innohep diye bi iğne ilkini yaptım bugün baya yakıyo bide progestan fitil şimdilik geceleri bitane gerekirse dozunu arttırıcaz dedi serklaj konusunu konuşmak için erken dedi kesin 12.haftada yapcaz demedi şimdi ben bunu da takıyorum belki 12.haftada iyi olcakta 14de kısalcak çok huzursuzum her seferinde olcak diye bişey yok diyo ama ben hiç ilkinde sorun yaşayıpta ikinci de süper bi hamilelik geçiren birini duymadım

12 haftaya kadar düşük diyorlar 12 haftadan sonra yada erken doğum canım merak etme sorun olmaz ilaçlar açılmayı engelleyecek zaten bi 120 gel atar bence dikişi

Çok tedirgindim doktorda farketti çok sıcak davrandı oturdu anlattı anlattı ama ben sürekli bi olumsuzum

Ben nerdeyse doktora şimdi serklaj yap diycektim sürekli sordum proloton iğne olmıcakmıyım endol kullanmıycakmıym ilaç bağımlıları gibi davrandım resmen ayın 17sinde tekrar gidicem kalp atışlarını duymak için

Düşünüyorum acaba ne günah işledim diye? Kimin kalbini kırdım diye
Mayıstan aralığa iki kayıp bir daha yaşanmicağıda kesin değil

Kıyamam canım ya acın çok taze biliyorum çok iyi anlıyorum seni ama öyle düşünme bence kaderinde bunu yaşamak varmış hepimiz yaşadık hayatta hiçbişeyin garantisi yokki

Kıyamam canım ya acın çok taze biliyorum çok iyi anlıyorum seni ama öyle düşünme bence kaderinde bunu yaşamak varmış hepimiz yaşadık hayatta hiçbişeyin garantisi yokki
Şimdi eşimin abisi bizdeydi. Önceki hamileliğim onlardan önceydi. kaybettik. Abisi eşinin doğumu için gelmiş evde bekliyor. Doğumuna 2 hafta var. İçim gidiyor gördükçe benimde eşim gelecekti Beraber bekleyecektik sancım gelince elimden tutacaktı. Allah ım sen kimselere yaşatma Allah ım. Evlenmeden önce aklıma gelmezdi böyle bir acıyı yaşayacağim off off içimde ki alev hergün dahada büyüyor

Kıyamam canım ya inanki biz şanslıyiz buna inan allah bizi seviyor sen anne oldun zaten bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var önceden doğum sancısı ni ni anlatirdilar ben hep merak ederdim nasıl acaba bu kadar acı gercekmi ya derdim bak yaşadık ben hamileyken sezeryanla olcak derdim o acıyı yasayamicam diye üzülüyordum rahim agzindaki rahatsızlıktan dolayı biz normal doğum yapamayız oyuzden sezeryanla olucaktim bak Allah onuda bana yasatti etrafımda defalarca tüp Bebek yapip tutmayan ve eslerinin sipermi 0 olanlar var çok şükür demeliyiz bence ve dua etmeliyiz Allahım tadını damağımızda biraktigin bu duygunun tamamını yaşamayı nasip et demeliyiz tabi uzulucez tabi endiselenecez ama elhamdülillah da diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…