- Konu Sahibi ceylin1912
-
Aaa gerçekten mi sence nasıl iyimi onami gidiyim sence zeki beni maddi olaraktan çok zorlar zaten beynimde onda tek kalma taraftari değil belki arada bende zekuye giderim bana fikir verin lulütfen aiylem de burda diyil bakanım olmicak o yüzden gerçekten çok iyi bir doktora ihtiyacım varBennde zeki hocadan gizli arada mahmut hocaya gidiyordum kontrole arkadaşim önermişti.Nerdeyse her gittiğimde serklaj ameliyatindan çikiyordu özellikle o konuda çok başariliymiş.
Sakin canım daha çok erken mide bulantısı yanması için kesin sitresten ve üzüntüdendirOff kızlar bende inanılmaz bi miğde yanması şişkinlik var bide üstüne kabız oldum nefes bile alamıyorum zaten yarının gerginliğ var bide bunlar çıktı sinirden oturdum ağlıyorum
Kaysi başla ve sade soda varsa icOff kızlar bende inanılmaz bi miğde yanması şişkinlik var bide üstüne kabız oldum nefes bile alamıyorum zaten yarının gerginliğ var bide bunlar çıktı sinirden oturdum ağlıyorum
İyi bir doktor ama yani düşüncemi söyledim hiçbirine çok güvenmemek lazim önce kendi kendinin doktoru olacaksin.Biri istediğin gibi olmadi birakip başkasina gideceksin.ben üç ayri doktora gidiyordum.Zeki,mahmut bide zeynep genç.biri bişeyi gözden kaçirsa diğeri görür dedim.Aaa gerçekten mi sence nasıl iyimi onami gidiyim sence zeki beni maddi olaraktan çok zorlar zaten beynimde onda tek kalma taraftari değil belki arada bende zekuye giderim bana fikir verin lulütfen aiylem de burda diyil bakanım olmicak o yüzden gerçekten çok iyi bir doktora ihtiyacım var
Ama oyle de insan kafası karışır yaİyi bir doktor ama yani düşüncemi söyledim hiçbirine çok güvenmemek lazim önce kendi kendinin doktoru olacaksin.Biri istediğin gibi olmadi birakip başkasina gideceksin.ben üç ayri doktora gidiyordum.Zeki,mahmut bide zeynep genç.biri bişeyi gözden kaçirsa diğeri görür dedim.
Ne yapayim güvenmiyorum ben yillarca üzüldüm tedavilerden canim çikti ama kimse bunlari yasamadan bilemez.benim için o bebeğin anlamini benim kadar anlayamaz ve önemsemez.Ama oyle de insan kafası karışır ya
Hayırlı olsun inşaallah sağ salim zamanında alırsın kucağına. Bebeğine kendine ve bizede dua et lütfenKızlar merhaba doktordan çıktım 5+4 bebişim şuan sadece kesesini gördük ayın 17sinde tekrar gidicem şuan için herşey güzel dedi coraspin folik asit progestan bide her gün göbekten yapılcak bi iğne verdi serklaj olucak mı olmıycakmı napıcaz bunları 12.haftadan sonra konuşucaz ilkinde yaşadığın sorunları yaşamayadabilirsin dedi bebek biraz büyüsün rahim ağzını takipte tutucaz dedi şimdilik normal hayatına devam edicem
Canım çok güzel İnşallah kucağına da alicaksin Rabbimin izniyle göbekten verdiği iğne oksaparmiKızlar merhaba doktordan çıktım 5+4 bebişim şuan sadece kesesini gördük ayın 17sinde tekrar gidicem şuan için herşey güzel dedi coraspin folik asit progestan bide her gün göbekten yapılcak bi iğne verdi serklaj olucak mı olmıycakmı napıcaz bunları 12.haftadan sonra konuşucaz ilkinde yaşadığın sorunları yaşamayadabilirsin dedi bebek biraz büyüsün rahim ağzını takipte tutucaz dedi şimdilik normal hayatına devam edicem
Ne yapayim güvenmiyorum ben yillarca üzüldüm tedavilerden canim çikti ama kimse bunlari yasamadan bilemez.benim için o bebeğin anlamini benim kadar anlayamaz ve önemsemez.[/Q aynen valla canım ben de 2 tane kaybedince çok zor şuan öyle endişeliyim ki daha tüp bebek yapmadan iyi bir doktor arıyorum zor çok zor valla anne olabilmek insanların bakışlari sözler oyle şeyler yasadim ve duydum ki kimsenin çocukları ni sevemez oldum nazar etti nazar edicek sözler ini duymaktan
12 haftaya kadar düşük diyorlar 12 haftadan sonra yada erken doğum canım merak etme sorun olmaz ilaçlar açılmayı engelleyecek zaten bi 120 gel atar bence dikişiSağol canım darısı hepinize olsun inşallah innohep diye bi iğne ilkini yaptım bugün baya yakıyo bide progestan fitil şimdilik geceleri bitane gerekirse dozunu arttırıcaz dedi serklaj konusunu konuşmak için erken dedi kesin 12.haftada yapcaz demedi şimdi ben bunu da takıyorum belki 12.haftada iyi olcakta 14de kısalcak çok huzursuzum her seferinde olcak diye bişey yok diyo ama ben hiç ilkinde sorun yaşayıpta ikinci de süper bi hamilelik geçiren birini duymadım
Şimdi eşimin abisi bizdeydi. Önceki hamileliğim onlardan önceydi.Kıyamam canım ya acın çok taze biliyorum çok iyi anlıyorum seni ama öyle düşünme bence kaderinde bunu yaşamak varmış hepimiz yaşadık hayatta hiçbişeyin garantisi yokki
Kıyamam canım ya inanki biz şanslıyiz buna inan allah bizi seviyor sen anne oldun zaten bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var önceden doğum sancısı ni ni anlatirdilar ben hep merak ederdim nasıl acaba bu kadar acı gercekmi ya derdim bak yaşadık ben hamileyken sezeryanla olcak derdim o acıyı yasayamicam diye üzülüyordum rahim agzindaki rahatsızlıktan dolayı biz normal doğum yapamayız oyuzden sezeryanla olucaktim bak Allah onuda bana yasatti etrafımda defalarca tüp Bebek yapip tutmayan ve eslerinin sipermi 0 olanlar var çok şükür demeliyiz bence ve dua etmeliyiz Allahım tadını damağımızda biraktigin bu duygunun tamamını yaşamayı nasip et demeliyiz tabi uzulucez tabi endiselenecez ama elhamdülillah da diyelimŞimdi eşimin abisi bizdeydi. Önceki hamileliğim onlardan önceydi.kaybettik. Abisi eşinin doğumu için gelmiş evde bekliyor. Doğumuna 2 hafta var. İçim gidiyor gördükçe benimde eşim gelecekti Beraber bekleyecektik sancım gelince elimden tutacaktı. Allah ım sen kimselere yaşatma Allah ım. Evlenmeden önce aklıma gelmezdi böyle bir acıyı yaşayacağim off off içimde ki alev hergün dahada büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?