- Konu Sahibi xoxzlembay
-
Hamileliğinin başında kahverengi lekelenme yaşayan arkadaşlar,
Eskiler bu erkek bebeğe işarettir derler merak ettim bir anket yapalım dedim lekelenmeniz olduysa kızınızmı var oğlunuzmu?
Hamileliğinin başında kahverengi lekelenme yaşayan arkadaşlar,
Eskiler bu erkek bebeğe işarettir derler merak ettim bir anket yapalım dedim lekelenmeniz olduysa kızınızmı var oğlunuzmu?
Canim Benimde Adetime 4 Gün Kala Lekelenmelerim Olmuştu Amam Bende Bilmiyorum Aman Sağlikli Olsun Da Kiz Erke Hiç Farketmez.bu Arada Lora Ile Ayni Hafta Da Hamile Kalmişizzzcanım Ben Hamileliğimin Basında Lekelenme Yaşadım Ama Henüz Kızmı Erkekmi Bilmiorm..bende Merak Ettim Bak Simdi Ama Benim Kahverengi Değildi Pembedi...
arkadaslar kahverengi lekelenme derken koyu kahverengi mi oldu sizlerde.benım 2 gün önce adet günümdü. nokta kadar koyu kahve lekelenme oldu.2 gündür de çok çok açık kahve rengi akıntım var.beyaz akıntıyla karısık.daha dr a gıtmedım.cogu kişide oldugunu öğrenince rahatladım biraz.
arkadaşlar bu konuyu bende çok merak ediyorum,yani yerleşme kanamasını,kaç gün sürdü,miktarı,rengi nasıldı,içinde parçalar varmıydı?bana da yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?