hamileliğinin başında kahverengi lekelenme yaşayanlar

xoxzlembay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
493
2
96
45
İstanbul
Hamileliğinin başında kahverengi lekelenme yaşayan arkadaşlar,

Eskiler bu erkek bebeğe işarettir derler merak ettim bir anket yapalım dedim lekelenmeniz olduysa kızınızmı var oğlunuzmu?

Eskiler bu erkek bebeğe işarettir derler merak ettim bir anket yapalım dedim lekelenmeniz olduysa kızınızmı var oğlunuzmu?

valla benim adet gunumde nokta kadar olmustu ama henuz cinsiyetini bilmiyorum ama bence cok sacma cunku benim ablamdada olmustu ve bir kizi oldu herseyde yuzde 50 ihtimal var cnm

canım ben hamileliğimin basında lekelenme yaşadım ama henüz kızmı erkekmi bilmiorm..bende merak ettim bak simdi ama benim kahverengi değildi pembedi...

canım Ben Hamileliğimin Basında Lekelenme Yaşadım Ama Henüz Kızmı Erkekmi Bilmiorm..bende Merak Ettim Bak Simdi Ama Benim Kahverengi Değildi Pembedi...
Canim Benimde Adetime 4 Gün Kala Lekelenmelerim Olmuştu Amam Bende Bilmiyorum Aman Sağlikli Olsun Da Kiz Erke Hiç Farketmez.bu Arada Lora Ile Ayni Hafta Da Hamile Kalmişizzz

Adetim 2 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenmem olmuştu.. Adet oluyorum sanmıştım..

Ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum ama Benim bebişim erkek
a.s.

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee
a.s.

Benimde Adetime 4 Gün Kala Olmuştu Ama Daha Cinsiyeti Belli Değil Kizimda Böyle Birşey Olmamişti Doğruluk Payi Olabilir

benimde hamileliğimin başında lekelenmeler oldu 4,5 ay boyunca sürekli kustumkızım olucak ama kızkardeşimde lekelenme olmadı hiç kusmadıda onunda kızı oludu yani bu belirtiler herkese göre değişiyo

merhaba kızlar benim ilk 3,5 ay süreyle kahverengi lekelenmelerim oldu. hatta kanamam bile oldu. ama düşük tehlikem vardı..cinsiyetide erkek allah bağışlarsa inşallah.

allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasipc etsin..

Merhaba Benim De Kahverengi Lekelenmelerim Var Ama Daha 6 Haftalik Hamileyim.inş Benim De Oğlum Olur Eğer Bu Teori Doğruysa:)

Merhaba arkadaşlar... Benim de adetime 2-3 gün kala kahverengi lkelenme oldu. Ama daha 5 haftalık hamileyim. sağlıklı olsun yeter tabi ama ben kız istiyorum.. Unutmadan bi arkadaşımın da öle olmuştu oğlu oldu...

ben kızımda hiç lekelenme yaşamadım...şuan hamileyim ve ilk ayımda üç gün lekelenmem oldu...oğlum olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar kahverengi lekelenme derken koyu kahverengi mi oldu sizlerde.benım 2 gün önce adet günümdü. nokta kadar koyu kahve lekelenme oldu.2 gündür de çok çok açık kahve rengi akıntım var.beyaz akıntıyla karısık.daha dr a gıtmedım.cogu kişide oldugunu öğrenince rahatladım biraz.

bu yerleşme lekelenmesi canım ..korkma çok normal . bu lekelenmenin olması hatta yerleşmenin sağlıklı olduğunu gösteriyo ..
erkek mi yoksa kızmı olduğuna gelince herkeste değişir bu benim ilk hamileliğimde lekelenme olmuştu .. kızım oldu .. bu sefer bakalım ne olacak . yanı pek de doğro çıktığını zannetmiyorum .halk söylentisi bence..

arkadaşlar bu konuyu bende çok merak ediyorum,yani yerleşme kanamasını,kaç gün sürdü,miktarı,rengi nasıldı,içinde parçalar varmıydı?bana da yardımcı olabilirmisiniz

arkadaşlar bu konuyu bende çok merak ediyorum,yani yerleşme kanamasını,kaç gün sürdü,miktarı,rengi nasıldı,içinde parçalar varmıydı?bana da yardımcı olabilirmisiniz

benimki sadece bir gun oldu adetten iki gun once olmustu adet olmaya basliyorum derken gelmedi nokta kadar kahverengi akintiydi benimki normal beyaz akintinin kahverengi seklindeydi cnm umarim tarif edebilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…