hamileliğinin başında kahverengi lekelenme yaşayanlar

merhaba!!arkadaslar bende yenı katıldım bu sıteye..bu ay dr kontrolunde yumurtam goruldukten sonra ılıskıye gırdık esımle 3gum sonra once pembe bır akıntı sonra bıkacgun kahve lekeler gordum sımdı tam adet gunume 2gun kala tekrar aynı kahve lekeler gelıo bugun adet gormem gerkıo ama sade lekeler var sınırlerım cok bozuldu normal adetımıde olamıorum tecrubesı olam arkadaslar yazarsa sevınırım..

Öncelikle bu siteyi kuranlara çok teşekkür ediyorum.Bir çok bilgiyi burdan öğreniyorum sizler sayesinde.Şimdi soruma geçmek istiyorum.Aslında çok kişi bu soruyu sormuş ama sonucunda hamile kalıp kalmadıkalrı yazmamış.Ben normalde 28 günde bir adet olan 32 yaşında bir bayanım.Yaklaşık 1 yıldır 2.bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz.Olmadı.Ama bu ay adetime tam 13 kala kahverengi-pembe lekeler geldi bun lekeler peçeteyi kirletecek kadardı.2-3 gün sürdü şimdi hiçbir şey gelmiyor.Adetim 25 şubatta olması lazım.Şimdi başına buna benzer birşey gelenler varsa bana yazsınlar nolur buna çok ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

insallah hamilesindir arkadasim benim de adet bitimimden yaklasik 10 gun sonra senin anlattigin gibi bi 2 gun suren akintim oldu hatta usuttum falan adet olucam sanmistim ilk pembeydi daha sonra kahveye dondu. vucudumda da degisiklikler olmustu goguslerimde adetime 1 gun kala bi ihtimal die test yaptim ve hamile oldugumu ogrendim insallah senin de oledir

ben bu kahverengi leke diyince tüğlerim diken diken oluyo ben 2 bebeğimi ilk haftalarda lekelenmeden dolayı kaybettim .kan pıhtılaşması vardı bende sakın lekelenmeyi hafife almayın mutlaka doktorunuza başvurun önlemleri önceden alın

benim adetime 2-3 gün kala lekelenmem oldu sonra adet günümün ertesi günü yine lekelenmem oldu ben tam adet günümde öğrenmiştim gebeliğimi ve doktor lekelenme olunca ilaç verdi... Bana da birkaç kişi leke geldiyse erkek'tir nişan yollamıştır dediler... Henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil belli olduğunda yazarım.

Aynen bende senin gibi çok korkuyorum lekelenmelerden.Bende 2 bebeğimi 6.haftalarında lekelenme ile başlayan kanamalarla kaybettim.Tüm araştırmalarım yapıldı bu ayın sonunda belli olacak.İlk düşükte lekelenme olunca fazla endişelenmemiştim çünkü hep duyuyordum yerleşme sırasında olur diye.Fakat 2.düşükteki lekelenmede resmen çıldırdım ama sonuç değişmedi.Siz kaçıncı haftada kaybettiniz bebeklerinizi?Allah bir daha göstermesin.Tedavisi olan bir sebep çıkmasını istiyorum.En azından tedbirimi alıp tekrar denerim ama sebep bulunamazsa hep korkacağım.

ilki 9. haftada 2.si 5. haftada kaybettim kan pıhtılaşması çıktı şuan tekrar hamile kalmayı bekliyorum coraspin ,folbiol, becozyme c forte kullanıyorum belirli günlere ayırdı doktorum hepsini hamile kalır kalmazda clexan 02 kansulandrıcı iğne kullanıcam hergün doğum yapana kadar sende kan pıhtılaşması için testleri mutlaka yaptır eğer yapılmadıysa tabi geçmi,ş olsun canım Allah bidaha aynı acıyı hiçbirimize yaşatmasın.

Kozlar dort bes gundr kahverengi akntm var kivami sutekli gelen beyaz akinti gbi test yaptm ama cikmadi hamilemiym acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…