hamileliğinin başında kahverengi lekelenme yaşayanlar

yok güzelim ya bu yersiz bir iddia bence...
cinsiyetten daha önemli bir konu var bu lekelenmeler düşük tehlikesine kadar gidiyor ben yaşadım ihmal etmeyin...
hamileliğimin ilk ayında böyle lekelenmem oldu ve dr düşük riski fazla demişti (çok şükür düşmedi)
ayrıca da söleyim benim kızım oldu canım...

arkadaşlar bu konuyu bende çok merak ediyorum,yani yerleşme kanamasını,kaç gün sürdü,miktarı,rengi nasıldı,içinde parçalar varmıydı?bana da yardımcı olabilirmisiniz
arkadaşım benim üç gün sürdü üç gün boyunca sabahları özellikle şu küçük yaprak petler var ya onlardan günde iki-üç tane batıyordu rengi kahverengi,parlak kırmızı,pembe arasıydı yanii bu üç rengi de gördüm...içinde parça falan yoktu...doktorum düşük tehliken yok muhtemelen yerleşme kanaması dedi...ilk hamileliğimde olmamıştı ama bunda oldu...

cevap veren herkese çok teşekkürler,kafamız bunca karışıkken bütün hamişler bizim zamanlarımızı hatırlıyor ve yardım ediyor,bu gerçekten çok güzel,Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş,bir gün bizede tabii...
bu arada özlembay canım başka bir başlıkta değilde,burda soru sorduğum için umarım kızmamışsındır,senin sorunu biraz genişletmiş oldum sanırım
seninde bebişin hayırlı,sağlıklı,uğurlu olsun inş...

benimde oldu hamileyken bir hafta boyunca kahverengi akıntım oldu.
doktorum yorma kendini yat dinlen bol bol dedi.
başkalarda bebeğin yerleşme lekesi diyor.

ben 4. ayımdayım 3 hafta önce 2 gün üstüste kahverengi leke görmemle soluğu doktorda aldım
bazı testler yapıldı sonuç iyiydi ama ilaç kullanıyorum ne olur ne olmaz die
ama şimdi iiyim haftaya da cinsiyetini öğrenecem erkek istiom ama hayırlısı
inşallah sağlıklı bebekler doğururuz hepimiz a.s

bayanlar benimde dün çok az bi kahve rengi akıntı geld 11 haftalık gebeyim doktorum progesten verdi onu içiyorum dinlen dedi yarın için çağırdı bakalım inşallah bi proglem yoktur

eskiler bu işi biliyor zannedersem... :) lekelenmelerim olmuştu ilk 2 ay, 4. ayımı bitirdim, oğlum olacak Allahın izniyle ....

adetime daha onbeşgün varken kahverengi lekelenmem var ama daha test falan yapmadım sizce hamile miyim?arkadaşlar

bende oğluma yeni hamileyken kahverengi lekelenmem olmuştu.sonuç erkek.şimdi yine hamileyim ve yine lekenmem var.sanırım buda erkek

ben de 7+3 günlük hamileyim arkadaşlar. geçen hafta akşam başlayıp sabah duran bir kanama geçirdim o günden beri kahverengi ama hafif bir lekelenme var. bebeklerim üçüz bir de benim ama açıkçası korktum biraz bişey olmaz değil mi:bbo:

canım benilk hamileligimdede.şuan hamileyim bu hamileligimdede üç gün lekelenme yaşadım.ikiside kız

Bu tarz halk efsaneleri bana çok eğlenceli geliyor :) Ben 14. haftamdayım cinsiyeti belli değil hamileliliğim 6. haftasında iki damla kan ve bir kaç gün lekelenme yaşadım erkek mi benimki de acaba :)

merhaba topic eski bi topik ama bende bişey sormak istiyorumm.. normalde ben doğum kontrol iğnesi kullandığım için adet olamıyorum yani iğnenin etkisi geçeli 3 ay oldu ama hala yoktu bişey adet olmadım dr gtiim ve dr bana cyclo progynova verdi normalde bu ilac çok etkili ve olmam gerekiyodu ama olmadım ve ilacın bitiminin 6. günü kahverengi lekelenmem oldu. ve bugün 9. gün hala lekelenmem var.. bide duyduğuma göre bu ilacı kullanırken hamile kalan oluyomuşş sizde daha önce böle bişey yaşadınızmı yani ilacı kullandıktan sonra hamile olduğunuzu öğrendinizmii

arkadaşlar bende 1 hafta önce 3 gün sürten kahverengi lekelenmem oldu ayrıca o 3 gün boyunca ara rara midem yandı ve bulandı acaba hamilelik varmıdır ya adet günümde geçti test de yapmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…