aynen bende süt içemiyorum peynir yoğurt yiyorum.bol bol yoğurt ve peynir tüketiyorum
Beslenme konusunda çok hevesliydim başta ama progestan kullanıyorum ve midemi mahvediyor. Hiçbir şeyi isteyerek yiyemiyorum. Aksatmadığım tek şey sabahları bir yumurta yemek. Bir de ceviz tüketmeye çalışıyorum. Sadece meyve yerken bi ferahlık hissediyorum o kadar.
Düzgün beslenmediğim için de inanılmaz derecede suçluluk duyuyorum. Sizde durumlar nasıl?
harikasınselam hanımlar .ben de çok dikkat ediyorum baştan beri .hergün 2 bardak süt 1 bardk ayran yada yoğurt 1 porsiyon peynir 1 yumurta 5 ceviz 5 fındık,haftada 2 kere balık taze sebze meyve haftada 1 mutlaka baklagil tüketiyorum .sabahları 1 kaşık tahin pekmez yada bal ..ama günde sadece 1 dilim ekmek .hiç pasta börek tatlı yok .hiçbir hazır gıdayı tüketmiyorum tabi 4 kg aldım ama olsun .Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bulantılarım geçince bende çayı içebilmiştim, sonuçta oda bir bitki günde iki kupanın zararı olmaz şifa olsun inşallah:)kızlar bi ara çaydan tiksinmiştim şimdi günde 2 kupa içiyorum şekersiz çok güzel geliyo canım istiyo acaba zararı olur mu bebeğe
ben 19 hafta doğru düzgün beslenememeiştim mahvoldum kusmaktan yemek borum yırtıldı maalesef.benim mide bulantılarım çok fazla.
her şeyden tiksiniyorum.mutfağa giremiyorum. troid düşük çıktı,yani çok çalışıyorlarmış.dahiliyeci ilaç vermedi.4.aya kadar sürebiliyor geçmezse o zaman ilaç kullanalım dedi.ne süt içebiliyorum ne bişey yiyebiliyorum.evlilik yüzüğüm elimden düşüyor artık siz düşününtabiki bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ama inşallah bir an önce biraz hafifler de ölmeyecek kadar da olsa bişeyler yiyebilirim
dr haftada iki kez balık mutlaka yemelisin artık dedi.malum üç ayı bitirdim.bu hafta 1 balık yedim çok şükür zor da olsa.innnnşalllah hafifleeeeer midem çok zor gerçekten.
balık biliniyor da,farklı bir şey yazacağım ben bilmiyordum.
dr um çökelek çok faydalı,en az süt kadar dedi,aklınızda bulunsun kızlar
su tüketimi de çok önemli,en az 10 bardak günde.
bir ara hangi vitamin-mineraller lazımmış diye baya derin araştırmalara girmiştim,çooook fazla lazım ve her şeyden lazım.o kadar yemek immmkansızzzzz.o yüzden bu almamız gereken vitamin-mineral vs çoğunu içinde bulunduran yiyecekleri araştırmıştım. fasülye,susam,badem,ceviz,semizotu içinde çooook çok çeşitli şeyler bulunduruyor.özellikle kuru fasülye!
bir deee yemeklerinizin içine az da olsa kimyon koyarsanız gaz probleminizi azaltırsınız
Sevgiler
suçluuk duymayın annenin rezervinden bebek alıyor zaten, ben 17 haftalık ikiz gebelikte 46 kg ye düştüm, hac hurması günde 4-5 tane dr um tavsiye etti gerekenleri karşılar demişti tavsiye ederimBeslenme konusunda çok hevesliydim başta ama progestan kullanıyorum ve midemi mahvediyor. Hiçbir şeyi isteyerek yiyemiyorum. Aksatmadığım tek şey sabahları bir yumurta yemek. Bir de ceviz tüketmeye çalışıyorum. Sadece meyve yerken bi ferahlık hissediyorum o kadar.
Düzgün beslenmediğim için de inanılmaz derecede suçluluk duyuyorum. Sizde durumlar nasıl?
benim mide bulantılarım çok fazla.
her şeyden tiksiniyorum.mutfağa giremiyorum. troid düşük çıktı,yani çok çalışıyorlarmış.dahiliyeci ilaç vermedi.4.aya kadar sürebiliyor geçmezse o zaman ilaç kullanalım dedi.ne süt içebiliyorum ne bişey yiyebiliyorum.evlilik yüzüğüm elimden düşüyor artık siz düşününtabiki bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ama inşallah bir an önce biraz hafifler de ölmeyecek kadar da olsa bişeyler yiyebilirim
dr haftada iki kez balık mutlaka yemelisin artık dedi.malum üç ayı bitirdim.bu hafta 1 balık yedim çok şükür zor da olsa.innnnşalllah hafifleeeeer midem çok zor gerçekten.
balık biliniyor da,farklı bir şey yazacağım ben bilmiyordum.
dr um çökelek çok faydalı,en az süt kadar dedi,aklınızda bulunsun kızlar
su tüketimi de çok önemli,en az 10 bardak günde.
bir ara hangi vitamin-mineraller lazımmış diye baya derin araştırmalara girmiştim,çooook fazla lazım ve her şeyden lazım.o kadar yemek immmkansızzzzz.o yüzden bu almamız gereken vitamin-mineral vs çoğunu içinde bulunduran yiyecekleri araştırmıştım. fasülye,susam,badem,ceviz,semizotu içinde çooook çok çeşitli şeyler bulunduruyor.özellikle kuru fasülye!
bir deee yemeklerinizin içine az da olsa kimyon koyarsanız gaz probleminizi azaltırsınız
Sevgiler
bulantılarım geçince bende çayı içebilmiştim, sonuçta oda bir bitki günde iki kupanın zararı olmaz şifa olsun inşallah:)
ayy pardon :)eğer aşırı kansızlığınız yoksa günde 2 kupa çayın hiçbir zararı yok ..affiyet olsun
eğer kansızlığınız yoksa günde 2 bardak çayın zararı yok .yalnız kahvaltıdan veya yemekten 1 saat sonra öneriyorlar ..afiyet olsunkızlar bi ara çaydan tiksinmiştim şimdi günde 2 kupa içiyorum şekersiz çok güzel geliyo canım istiyo acaba zararı olur mu bebeğe
kesinlikle bende okumuştum. hurma ve cevizin de çok faydalı olduğunu biliyorum .yalnız medine hurmasının doğumu tetikleme başlatma etkisi varmış .özellikle 7.-8. ayda çok tüketmemeliymiş .Bir kitapta portakal, brokoli ve incirin ( kuru yaş farketmez) gebelikte çok faydalı besinler olduğunu okumuştum. 2 besin daha vardı ama hatırlayamadım. Merak eden olursa araştırır, yazarım.
hurma tamam da niye medine hurması ki merak ettim . niye olduğuda kitapta yazıyor mu .cevizi midem almıyor da günde yemeğe yakın ya da akşam çıkarken midem kazınınca iki hurma yiyorum iyi oluyor. da ne hurması bilmiyorum ki .kesinlikle bende okumuştum. hurma ve cevizin de çok faydalı olduğunu biliyorum .yalnız medine hurmasının doğumu tetikleme başlatma etkisi varmış .özellikle 7.-8. ayda çok tüketmemeliymiş .
medine hurması derken küçük kuru hurmaara öyle denir .bide şeftali büyyüklüğünde taze hurma meyvesi var onu kastetmediğimi anlatmaya çalıştımhurma tamam da niye medine hurması ki merak ettim . niye olduğuda kitapta yazıyor mu .cevizi midem almıyor da günde yemeğe yakın ya da akşam çıkarken midem kazınınca iki hurma yiyorum iyi oluyor. da ne hurması bilmiyorum ki .
satan yer medine hurması diye başka yerinki ni de satabilir.
haa bi an tereddüt ettim de.medine hurması derken küçük kuru hurmaara öyle denir .bide şeftali büyyüklüğünde taze hurma meyvesi var onu kastetmediğimi anlatmaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?