hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde eşinizde böyle tepkiler varmıydı?

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
merhaba hanımlar...
evet başlıktanda anlaşıldığı üzere hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri eşim kafayı yedi...
henüz 4 gün oldu öğreneli ama eşim resmen pimpirikli bi adam oldu çıktı...
kasık ağrılarım var bebek yerleşirken olurmuş,ama gelin görünki eşim çok acayip davranıyor 9 ay böyle giderse çıldırmam yakındır...

yerden bişey almaya kalksam hooop yanımda hemen o alıyor eğilmek kalkmak yok...
çamaşır makinasını boşaltıyor kurutmaya koyuyor,bulaşık makinasını boşaltıyor,toz alıyor,evide o süpürcekmiş...
pazartesi günü eve kadın geldi ev pırıl pırıl ben bi iş yapmaya kalkarım diye yine gelsin deyip duruyor yaa diyorum hamileyim ağır hasta değil bukadar pimpiriklenmeyin...

cinsellik bitti sanırım aramızda adam korkudan yanıma yaklaşmıyor...
hele bi kalp atışını duyalım şimdi çok korkuyorum aşkım diyor kalp atışına daha haftalar var yahu...
bu durum eşimle aramı açarmı acaba diye düşünmedende edemiyorum...
uyurken öksürüyorum koşa koşa gelip uyandırıyor bişey oldu sanıyor

hadi kusmaya başla artık ben hevesleniyorum bile dedi dün sabah...
uyurken eli hep göbeğimde hadi doğsun kız olsun şöyle olsun böyle olsun,odasını yapıcakmış 2 ay sonra...
doğmamış çocuğa don biçiyosun dedim en sonunda...

hele kayınvalidem doğunca 40 gün onda kalıcakmışım bu emrivakide geldi...
kalamam deyince çocuk için mecbur kalıcaksın demezmi,neden ayoll ben emzircem uyutucam sen yarım saat yıkamak için 5 dakikalık yolu gelemeyip beni evinde tutucaksın...
ALLAH nasip ederse o günleri evimden başka yerde kalmam zaten...

şimdiden böyleyse bunlar ben 9 ay ve sonrasında kafayı yerim kızlar kesin...
nazar değmesin diye kimseye söylemiycektim bütün mahalleye esnafa baklava dağıtılmış herkes biliyor hamile olduğumu

allah sabır versın daha 35 hafta var gerıye kalan

en az ilgilenmeyen erkek kadar zormuş anladımki ilgilenen erkekte

çok can sıkıcı belkı ılerleyen gunlerde alışır duruma ve normalleşir

daha yenı olduğundan böyledır adam yıllardır bugunu beklıyormuş galiba

hayırlı olsun hamıleliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah (kızınızı)yavrunuzu

Allah hayırlı evlat etsin inş.

erkek olursa çocuğun pipisine mukayyet olun koparmasınlar :))

Ay cok tatli ya esiniz.
Hic ilgilenmeyebilirdide bence tadini cikarin.Hayirli olsun hamileliginiz.İnsAllah sag salim kucaginiza alirsiniz

çok teşekkür ederim...
bu cinsellik olayı böyle gitmez inşallah adam beni sadece bi anne olarak görücek kadın olduğumu unutacak diye çok korkuyorum
kafayı yedi adam yaa gece çalışıp gündüz yatıyor hergün para koyuyor masaya canın ne çekerse git al ihmal etme diyor...
kalkınca bi bakıyor para duuryor orda neden gidip bişey almadın canın neden bişey çekmiyo diyo

arkadaş ben daha aş ermiyorum desemde anlatamıyorum...

Allah yardımcın olsun işin zor boş ver sende bugünlerin tadını çıkart rahat rahat uzat ayağını su iste onu iste benimde eşim senin gibi elinden gelse yürütmeyecek sırtında taşıyacak beni ama zamanla alışıp ilk günkü pimpirikliği gidiyor
hayırlı olsun bebeğiniz inş. sağ salim kucağınıza da alırsınız

Allah hayırlı evlat etsin inş.

erkek olursa çocuğun pipisine mukayyet olun koparmasınlar :))

amin canım cümlemize...
koparırlar valla bunlar
ben erkek bebekleri çok seviyorum mesela eşim diyorki hayır kız olsun babaya düşkün olur beni daha çok sever

amin canım cümlemize...
koparırlar valla bunlar
ben erkek bebekleri çok seviyorum mesela eşim diyorki hayır kız olsun babaya düşkün olur beni daha çok sever

beklenilen bi bebekmiydi..yani bi zaman istediniz de olmadıysa normaldir..
zamanla alışır merak etme:)

saol canım amin...
RABBİM hepimizin bebeğini korusun inşallah
o öyle yaptıkça ben korkuyorum acaba benmi çok rahatım diyorum ama yere eğilen hamile yokmudur yahu...

beklenilen bi bebekmiydi..yani bi zaman istediniz de olmadıysa normaldir..
zamanla alışır merak etme:)

evet canım 1.5 yıldır istiyorduk denemediğimiz yol kalmamıştı aşılamaya karar verdik rahim filmi çektirdik o ay aşılamaya gerek kalmadan hamiş kaldım

hele bide karnınız çıktığında eşinizi düşünemiyorum şimdiden böyleyse son aylarda sizi yerinizden kaldırmaz :)

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

inşallah bıkaç hafta sonra doğur dıye tutturmaz

hele bide karnınız çıktığında eşinizi düşünemiyorum şimdiden böyleyse son aylarda sizi yerinizden kaldırmaz :)

karnımı dinlemeye kalktı dün akşam yokk artık dedim kafayı yicek sanırım bu gidişle
birgün yaklaşmadan duramayan adam 4 gündür elini sürmüyor bana şoklardayım valla...

Son düzenleme:
benimkide öyleydi
merak etme bi zaman sonra ilgi birazdaha azalacak rahat nefes alacaksın

e$iniz çok $eker :)
bence bunda rahatsiz olacak bi durum yok
kadin alamyin tabiki temiz eve oteki dediklerini yapabilir
arada a$ermeyi unutma:)))))))))))))
Allah bozmasin mutlulugunuz, hamileleiginizi tamamina erdirsin..

aa konu sahibi bleuymu$ :)))
kiz senin kocan zaten iyiydi daha da iyi olmu$
kiymetini bil adamin :)

hayirli olsun tebrikler cnaim ..

e$iniz çok $eker :)
bence bunda rahatsiz olacak bi durum yok
kadin alamyin tabiki temiz eve oteki dediklerini yapabilir
arada a$ermeyi unutma:)))))))))))))
Allah bozmasin mutlulugunuz, hamileleiginizi tamamina erdirsin..

saol canım ALLAH razı olsun olsun...
bu anlattıklarım madalyanın diğer tarafı mesela 2 gün önce sepetin içinde 2 3 parça çamaşır var elimde gördü kopardı yaygarayı bebek düşecek bebek düşecek diye nasıl depiniyo...
korkudan elimden attım sepeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…