allah sabır versın daha 35 hafta var gerıye kalan
en az ilgilenmeyen erkek kadar zormuş anladımki ilgilenen erkekte
çok can sıkıcı belkı ılerleyen gunlerde alışır duruma ve normalleşir
daha yenı olduğundan böyledır adam yıllardır bugunu beklıyormuş galiba
hayırlı olsun hamıleliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah (kızınızı)yavrunuzu
Allah hayırlı evlat etsin inş.
erkek olursa çocuğun pipisine mukayyet olun koparmasınlar :))
Ay cok tatli ya esiniz.
Hic ilgilenmeyebilirdide bence tadini cikarin.Hayirli olsun hamileliginiz.İnsAllah sag salim kucaginiza alirsiniz
amin canım cümlemize...
koparırlar valla bunlar
ben erkek bebekleri çok seviyorum mesela eşim diyorki hayır kız olsun babaya düşkün olur beni daha çok sever
Allah yardımcın olsun işin zor boş ver sende bugünlerin tadını çıkart rahat rahat uzat ayağını su iste onu iste benimde eşim senin gibi elinden gelse yürütmeyecek sırtında taşıyacak beni ama zamanla alışıp ilk günkü pimpirikliği gidiyor
hayırlı olsun bebeğiniz inş. sağ salim kucağınıza da alırsınız
beklenilen bi bebekmiydi..yani bi zaman istediniz de olmadıysa normaldir..
zamanla alışır merak etme:)
çok teşekkür ederim...
bu cinsellik olayı böyle gitmez inşallah adam beni sadece bi anne olarak görücek kadın olduğumu unutacak diye çok korkuyorum
kafayı yedi adam yaa gece çalışıp gündüz yatıyor hergün para koyuyor masaya canın ne çekerse git al ihmal etme diyor...
kalkınca bi bakıyor para duuryor orda neden gidip bişey almadın canın neden bişey çekmiyo diyo
arkadaş ben daha aş ermiyorum desemde anlatamıyorum...
çok teşekkür ederim...
bu cinsellik olayı böyle gitmez inşallah adam beni sadece bi anne olarak görücek kadın olduğumu unutacak diye çok korkuyorum
kafayı yedi adam yaa gece çalışıp gündüz yatıyor hergün para koyuyor masaya canın ne çekerse git al ihmal etme diyor...
kalkınca bi bakıyor para duuryor orda neden gidip bişey almadın canın neden bişey çekmiyo diyo
arkadaş ben daha aş ermiyorum desemde anlatamıyorum...
hele bide karnınız çıktığında eşinizi düşünemiyorum şimdiden böyleyse son aylarda sizi yerinizden kaldırmaz :)
benimkide öyleydi
merak etme bi zaman sonra ilgi birazdaha azalacak rahat nefes alacaksın
e$iniz çok $eker :)
bence bunda rahatsiz olacak bi durum yok
kadin alamyin tabiki temiz eve oteki dediklerini yapabilir
arada a$ermeyi unutma:)))))))))))))
Allah bozmasin mutlulugunuz, hamileleiginizi tamamina erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?