Bayağı güldüm yazdıklarınıza aman tadını çıkarın boşverin. Benimkide bazı şeylerde çok düşer üstüme ama gel görki şu sıralar takmaz modunda hemde tam ihtiyacım varken
Bizimde ilk bebeğimizde düşük oldu, sonrasında hamile kalınca tekrar ev işleri rafa kalktı, temizlikçi alıyorum, kendi yapmıyor ama işte.
Canımın istediğini yemezsem çocuğa bişi olcak sanıyor, şu olsada yesem diyorum hemen canınmı istedi bak istediyse gidip alıcam diyoArada kullanıyorum bende ne yapayım. Bazen hırsımı alıyorum böylece normalde gece vakti almaz mesela, o gün beni sinirlendirdiyse gece hooop canım evde olmayan bişiyi istiyor. Genede kıyamıyorum, bana yaptıklarının yanında bazen sürünmeyi hakediyor ama neyse seviyorum ben yinede kocamı
Ama fazlasıda dediğiniz gibi sıkıyor insanı. k.validemde böyle, elinde bişi var yiyecek mesela, sevmem yemem, illada tadına bakcakmışım, yok dilimi değdircekmişim manyak gibi ya. Geçende çiğ köfte yedircekti bana hemde etliydi yani. Hiç kafa çalışmıyor, tersleyincede annesini tersledi oluyorum yaaaaa....
"Hamileyim ama mutsuzum" konusunun ustune
bu konunun acilmasi cok ironik geldi bana...
iyi dileklerin için teşekkür ederim..
ben o konuyu görmedim konumu açarken...
ne sandın nispet falanmı yapıyorum sence ?
ilk mesajınızı okudum sadece kalan sayfalara bakmadım ama ne şeker bi baba aday:)
Heveslenmiş işte ne güzel...en büyük sıkıntınız bu olsun, ne denir ki....
bundan sonra tüm konuları inceleyip öyle konu açın..
ayakkabı bağlama bizdede oldu daha idrarda çıktğında evden çıkarken bağladı hemde kesin değilken
ayyy hamilelik sendromu benimkindede olur insanın boğası gelir o sıkıntıyla
Bu arada ben de tam 2 yıl önce bu zamanlar öğrenmiştim hamile olduğumu, Aralıkta da doğum yaptım, anneler gününden önce öğrenmek de işime gelmişti tabi
size sormıycam konu açarken...
o arkadaşa bende üzüldüm hatta konumu açtıktan sonra gördüm ve yorum yaptım...
bdv bölümünde dünya kadar konu var,konumu zaten buraya değil bdv bölümüne açtım daha sonra buraya taşındı...
yani insanların amaçlarını saptırmaktan ne zevk alıyosunuz anlamıyorum...
benim sözüm size değildi..yapılan yorumaydı:)
yani konu açarken tarama yapılsın oldu olacak demek istedim:)
şu smillerımı geri alamadım gitti:)
teşekkür ederim...
abarttığı zamanlar çok korkuyorum benide paronayak yapıcak bunlar en sonunda...
anladım özür dilerim
İşte o yanlışa düşmeyin. Yaptığı şeylere çok kafa yormayın. Normalde rahat bi insanımdır eşim pimpiriklidir. Haddinden fazla hemde.
Bu beni yıpratıyor biraz ama ben rahatlığımı bozmamaya çalışıyorum.
Bebeğimin kafa gelişimi vücuduna göre önde gidiyor. Bi sıkıntı olsa doktor söylerken hissedersin dimi, bi sıkıntı yok. Ama kafasında yazıyor acaba bişimi var, acaba hastalıkmı. Annesine anlatıyor oda aynı kafa. Neden büyükmüş neden öleymiş, bişimi varmış. Ne kadar olumsuz bakıyorlar. Detaylıya girdim, kordon boynunu 2 kere çevrelemiş dedi, zerre kötü bişi gelmedi aklıma, bizimki yazmış kafasına haftalar sonra ben bişi olacak ölecek kaybedicez sandım diyor. Her gitmemize doktora kontrol ettirdi, son randevuda doktor kızar gibi oldu, ben her hastamda bunu kontrol etseydim kimseyi normal doğurtamazdım bakmaya gerek yok dediAnnesine söyletmedim kordon olayını yoksa ben kafayı yerdim heralde
size sormıycam konu açarken...
o arkadaşa bende üzüldüm hatta konumu açtıktan sonra gördüm ve yorum yaptım...
bdv bölümünde dünya kadar konu var,konumu zaten buraya değil bdv bölümüne açtım daha sonra buraya taşındı...
yani insanların amaçlarını saptırmaktan ne zevk alıyosunuz anlamıyorum...
Bade İroni yaptı cnm, Allah tamamına erdirsin, konunuzun maalesef BDV'de kalması uygun değildi, en uygu yer bura, doya doya paylaşırsınız, zaten bu bir dert değil, komedi :)
çalışkan edim benim..
yorma kendini:))
smile açınca forum bozuluyor..böylede yanlış anlaşılma oluyo:)ne dertliyim bee:))
Çok dertlisin, gerim gerim gerildin, Ajda Pekkan gibi bir bebe doğurcan diye korkuyorumSmiley yoksa ben varım diye şeyetmiştim
offf offf seninkide bi alemmiş arkaşadaşım...
dediğin gibi yapıcam en güzeli bu zamanları rahat bi şekilde geçirmek sanırım...
Bade İroni yaptı cnm, Allah tamamına erdirsin, konunuzun maalesef BDV'de kalması uygun değildi, en uygu yer bura, doya doya paylaşırsınız, zaten bu bir dert değil, komedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?