hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde eşinizde böyle tepkiler varmıydı?

ayyy geçen gün dışarı çıktım kayınvalidemin yanına gittim işyerine bana gülerek niye geziyosun kızz demezmi haahh dedim
benimki ALLAH var şimdi normaldede gece gündüz demeden canım ne istese alır yada götürürdü artık dahada açık bu limitim

ilk mesajınızı okudum sadece kalan sayfalara bakmadım ama ne şeker bi baba aday:)

Heveslenmiş işte ne güzel...en büyük sıkıntınız bu olsun, ne denir ki....

ilk mesajınızı okudum sadece kalan sayfalara bakmadım ama ne şeker bi baba aday:)

Heveslenmiş işte ne güzel...en büyük sıkıntınız bu olsun, ne denir ki....

teşekkür ederim...
abarttığı zamanlar çok korkuyorum benide paronayak yapıcak bunlar en sonunda...

bundan sonra tüm konuları inceleyip öyle konu açın..

size sormıycam konu açarken...
o arkadaşa bende üzüldüm hatta konumu açtıktan sonra gördüm ve yorum yaptım...
bdv bölümünde dünya kadar konu var,konumu zaten buraya değil bdv bölümüne açtım daha sonra buraya taşındı...
yani insanların amaçlarını saptırmaktan ne zevk alıyosunuz anlamıyorum...

ayakkabı bağlama bizdede oldu daha idrarda çıktğında evden çıkarken bağladı hemde kesin değilken
ayyy hamilelik sendromu benimkindede olur insanın boğası gelir o sıkıntıyla

Bu arada ben de tam 2 yıl önce bu zamanlar öğrenmiştim hamile olduğumu, Aralıkta da doğum yaptım, anneler gününden önce öğrenmek de işime gelmişti tabi

benim sözüm size değildi..yapılan yorumaydı:)
yani konu açarken tarama yapılsın oldu olacak demek istedim:)
şu smillerımı geri alamadım gitti:)

teşekkür ederim...
abarttığı zamanlar çok korkuyorum benide paronayak yapıcak bunlar en sonunda...

İşte o yanlışa düşmeyin. Yaptığı şeylere çok kafa yormayın. Normalde rahat bi insanımdır eşim pimpiriklidir. Haddinden fazla hemde.
Bu beni yıpratıyor biraz ama ben rahatlığımı bozmamaya çalışıyorum.
Bebeğimin kafa gelişimi vücuduna göre önde gidiyor. Bi sıkıntı olsa doktor söylerken hissedersin dimi, bi sıkıntı yok. Ama kafasında yazıyor acaba bişimi var, acaba hastalıkmı. Annesine anlatıyor oda aynı kafa. Neden büyükmüş neden öleymiş, bişimi varmış. Ne kadar olumsuz bakıyorlar. Detaylıya girdim, kordon boynunu 2 kere çevrelemiş dedi, zerre kötü bişi gelmedi aklıma, bizimki yazmış kafasına haftalar sonra ben bişi olacak ölecek kaybedicez sandım diyor. Her gitmemize doktora kontrol ettirdi, son randevuda doktor kızar gibi oldu, ben her hastamda bunu kontrol etseydim kimseyi normal doğurtamazdım bakmaya gerek yok dedi Annesine söyletmedim kordon olayını yoksa ben kafayı yerdim heralde

offf offf seninkide bi alemmiş arkaşadaşım...
dediğin gibi yapıcam en güzeli bu zamanları rahat bi şekilde geçirmek sanırım...

Bade İroni yaptı cnm, Allah tamamına erdirsin, konunuzun maalesef BDV'de kalması uygun değildi, en uygu yer bura, doya doya paylaşırsınız, zaten bu bir dert değil, komedi :)

Bade İroni yaptı cnm, Allah tamamına erdirsin, konunuzun maalesef BDV'de kalması uygun değildi, en uygu yer bura, doya doya paylaşırsınız, zaten bu bir dert değil, komedi :)

çalışkan edim benim..
yorma kendini:))
smile açınca forum bozuluyor..böylede yanlış anlaşılma oluyo:)ne dertliyim bee:))

çalışkan edim benim..
yorma kendini:))
smile açınca forum bozuluyor..böylede yanlış anlaşılma oluyo:)ne dertliyim bee:))

Çok dertlisin, gerim gerim gerildin, Ajda Pekkan gibi bir bebe doğurcan diye korkuyorum Smiley yoksa ben varım diye şeyetmiştim

offf offf seninkide bi alemmiş arkaşadaşım...
dediğin gibi yapıcam en güzeli bu zamanları rahat bi şekilde geçirmek sanırım...

Bak işte kendinden alttakileri görki takılma öle herşeye Gerçekten biraz tadını çıkarmaya bak. Eşinde heveslenmiş işte, okadar bekledikten sonra özlemle çocuğuyla ilgili hayaller kuruyor.

Alışacaktır bir süre sonra, yada en azından sen alışırsın, kıvırırsın olayları. Farketmeyeceği şekilde halledersin işlerini el atından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…