hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde eşinizde böyle tepkiler varmıydı?

ikinizde çok tatlisiniz :))

bu konuyu sen gunluge ta$it
9 ay boyunca e$iyin naptigini yazarsin
bizde okuyup guleriz

bu arada ben ilk ayda hamile kaldim e$im hiç ustume du$medi

saol canım senin bebğinde hayırlı uğurlu olsun
bizimkisine bi doktorun el atması gerekli sanırım...

bide merak ettim sen kusunca o napicak :)
niye bu kadar merakli gormeye

ikinizde çok tatlisiniz :))

bu konuyu sen gunluge ta$it
9 ay boyunca e$iyin naptigini yazarsin
bizde okuyup guleriz

bu arada ben ilk ayda hamile kaldim e$im hiç ustume du$medi

ben yazdıkça kriz geçiririm kesin canım
sanırım bebeği çok bekleyince böyle bir yan etki yapıyor bu hamişlik kocalarda
gerçi benimkisi normaldede böyleydi ama aşkım lafı kalktı çocuğumun anası kraliçe ana falan demeye başladı gıcık oluyorum yaa...
cennet senin ayağının altındamı şimdi bebiş göbüşte falan diyo sürekli
bide hadi kus kus diye baskı yapıyo delirdin diyorum iyice delirdi yanii...

oyyy
hadi kuss denirmi yawss
o kusmada çok berbat bi$eydir
sende beni sevmiyorsun, kusuarsam kotu olurum , kotu olmami istiyorsun de
ama gerçekten kotu
mahvoluyorsun inan
miden bulaniyor hemde nasilll ,kussan bi dert kusmasan bi dert
o kadar kolaysa kkendi kussun iki^parmaga bakar bu i$$

ben o can havliyle kusarken o benim başımda hayran hayran bakarak bekler kesin ee bende ne yaparım bilmem artık...
dün şakalaşırken kafasına vurdum ben artık şakalaşırken sana vuramıycam bu çok kötü bişey diyo bana
ablamın düğünü var bu ayın 19 unda abiyenin altına babet giycekmişim heyyy ALLAH'ımmm...

abiyeye izin varmi
çocuk u$umesin

canm benım eşimde oyle. çok ustume düşüyo ustelık bız hıç beklemedık 2 ayda oldu hemen
süpürgeyı bıle kendısı yapıyo evde
cinselliğe gelınce.. ilk üç ay bızdede yaşamadı. açıkcası bende ıstemedım. sende ısrarcı olma o sureç bebeğin tutunma surecı. 3 ay gectıkten sonra bırkaç defa bırlıkte olduk ama şimdi gene tık yok. bu seferde karnın buyudu korkuyorum bırşey olur dıye dıyo bacı kardeş yatıyoruz olmaz dıyorum 7 aydan sonra yasak dıyorum yok korkuyo ...

ben 9 ay yaşadım onu allah kolaylık versin
daha ilk aydan ayakkabılarımı bağlamaya, elinde süt bardağıyla peşimde koşmaya başladı
bi de hamilelik sendromuna girdi, benimle birlikte midesi bulandı, karnı büyüdü, beli ağrıdı
doğurdum da kurtulamadım, çocuk 1.5 yaşına geldi hala lohusa muamelesi görüyorum, şerbet alıyor sütün artsın diye
ama bizimki 6. yıl bebeği tabi
bu arada bizde 9 ay cinsellik yaşanmadı, umarım bu konuda benzeşmezsiniz

abiyeye izin varmi
çocuk u$umesin

onada yok aslında haftaya abiye almaya gitcez dedim...
cevap şu oldu:yaaa aşkım senin artık abiye falan zamanın geçti sen yorulursun şimdi dene çıkar dayanamassın o yorgunluğa...
eeee dedim ablamın düğününde kotlamı gidiyim...
cevap:evet olabilir kimse kusura bakmasın ama sen hamile bir kadınsın artık mecbur değilsin abiye ve topuklu ayakkabı giymeye herkes halden anlasın demezmi

çıldırdım bağırdım çağırdım tamam tamam bağırma bebeği kastın içerde alıcam gitcez dedi

demekki bunların çoğu böyle alışıcaz yapcaz bişey yok mecbuuurrrr

ben eşinize değilde kvnize takıldım sakın onlarda kalmak gibi bir hataya düşmeyin bebeğiniz yerini odasını bilsin hem sizde rahat edemezsiniz....
hayırlısıyla doğar inş...

ne varkı bunda yanı bu bır sorun değil ki :)

benım esım ben hamıle kaldıgımda benımle cınsel bırlıktelık yasamayacagını soyluyor
ben suanda dusunemıyorum sabahlar oolmasın modundan cıkabılecegımı sanmıyorum ayrıca hamıleyken hormonlar daha hassas degılmı cınsellık olmadan olmaz :)
Hayırlısı olsun

ayakkabı bağlama bizdede oldu daha idrarda çıktğında evden çıkarken bağladı hemde kesin değilken
ayyy hamilelik sendromu benimkindede olur insanın boğası gelir o sıkıntıyla

benimde aklım almıyor yani bi erkek bi problem olmadığı sürece 9 ay boyunca karısından uzak kalmamalı...
teşekkür ederim buarada...

Bayağı güldüm yazdıklarınıza aman tadını çıkarın boşverin. Benimkide bazı şeylerde çok düşer üstüme ama gel görki şu sıralar takmaz modunda hemde tam ihtiyacım varken

Bizimde ilk bebeğimizde düşük oldu, sonrasında hamile kalınca tekrar ev işleri rafa kalktı, temizlikçi alıyorum, kendi yapmıyor ama işte.
Canımın istediğini yemezsem çocuğa bişi olcak sanıyor, şu olsada yesem diyorum hemen canınmı istedi bak istediyse gidip alıcam diyo Arada kullanıyorum bende ne yapayım. Bazen hırsımı alıyorum böylece normalde gece vakti almaz mesela, o gün beni sinirlendirdiyse gece hooop canım evde olmayan bişiyi istiyor. Genede kıyamıyorum, bana yaptıklarının yanında bazen sürünmeyi hakediyor ama neyse seviyorum ben yinede kocamı

Ama fazlasıda dediğiniz gibi sıkıyor insanı. k.validemde böyle, elinde bişi var yiyecek mesela, sevmem yemem, illada tadına bakcakmışım, yok dilimi değdircekmişim manyak gibi ya. Geçende çiğ köfte yedircekti bana hemde etliydi yani. Hiç kafa çalışmıyor, tersleyincede annesini tersledi oluyorum yaaaaa....

ben eşinize değilde kvnize takıldım sakın onlarda kalmak gibi bir hataya düşmeyin bebeğiniz yerini odasını bilsin hem sizde rahat edemezsiniz....
hayırlısıyla doğar inş...

evet yaa onu hiç anlamıyorum görümcem 7 aylık hamile onu yanına alcakmış konuyu ordan açtı bende anne x abla kalırmıki bir gece bile yatamıyor dediğimdede sende kalıcaksın mecbur falan dedi..
ben kalmam kalamam dediğimdede çocuk için mecbursun dedi bana...
nerden mecburum anlamadım gitti...
eşime söyledim sen onları kafana takma ben halledicem yollamam seni merak etme sen dedi...
gitmiycem eşimede söyledim..

şuanda çok yeni olduğu için üstüne düşmüyorum ama doğum yaklaşınca tamamen koyarım tavrımı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…