çok tatlısınız
gidiyorda canım,gece çalıştığı için gündüz evde...
eee bu heyecandan kaç gündür geç yatıyor sabah gelince akşamda geç gidiyor...
işyerindede sürekli msj popon açık yatma,çorabını çıkartma,terliğini giy,sütünü iç ceviz ye fındık yee ağrın varmı hala kusmadınmı kusunca bana msj at gelicem (işyerimiz 5 dakika)...
canın bişey istiyomu yarın git markete bişeyler al (öğrendiğimiz günden beri markete git diyo)
arkadaş gittik markete hergün napıyım ben markette yahuuu...
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin, inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz. İlk öğrendiğimizde eşimde öyleydi. Hatta çevremdeki herkes öyleydi. Sen hamilesin eğilme, onu yapma bunu yapma gibi telkinlerde bulunuyorlardı sürekli :) Ama zamanla herkes bu duruma alışıyor sanırım. Boşver tadını çıkart canım. Cinsellik konusuna gelince; erkeklerin çoğu öyle sanırım, aman bebeğe birşey olmasın diye fazla yaklaşmak istemiyorlar. Benim eşimde öyleydi o olayı da internet sayesinde çözdük eşime bir video izletmiştim, videoda uzman bir doktor hamilelikte cinselliğin hiçbir sakıncası olmadığını anlatıyordu. Ondan sonra bizimki yakınlaşmaya başladı
ikinizde çok tatlisiniz :))
bu konuyu sen gunluge ta$it
9 ay boyunca e$iyin naptigini yazarsin
bizde okuyup guleriz
bu arada ben ilk ayda hamile kaldim e$im hiç ustume du$medi
bide merak ettim sen kusunca o napicak :)
niye bu kadar merakli gormeye
Canım korkma bu derece üstüne titriyorsa yapmaz inşallah öyle kötü şeyler. accık seni özlesin bak neler oluyor
ben yazdıkça kriz geçiririm kesin canım
sanırım bebeği çok bekleyince böyle bir yan etki yapıyor bu hamişlik kocalarda
gerçi benimkisi normaldede böyleydi ama aşkım lafı kalktı çocuğumun anası kraliçe ana falan demeye başladı gıcık oluyorum yaa...
cennet senin ayağının altındamı şimdi bebiş göbüşte falan diyo sürekli
bide hadi kus kus diye baskı yapıyo delirdin diyorum iyice delirdi yanii...
oyyy
hadi kuss denirmi yawss
o kusmada çok berbat bi$eydir
sende beni sevmiyorsun, kusuarsam kotu olurum , kotu olmami istiyorsun de
ama gerçekten kotu
mahvoluyorsun inan
miden bulaniyor hemde nasilll ,kussan bi dert kusmasan bi dert
o kadar kolaysa kkendi kussun iki^parmaga bakar bu i$$
abiyeye izin varmiben o can havliyle kusarken o benim başımda hayran hayran bakarak bekler kesin ee bende ne yaparım bilmem artık...
dün şakalaşırken kafasına vurdum ben artık şakalaşırken sana vuramıycam bu çok kötü bişey diyo bana
ablamın düğünü var bu ayın 19 unda abiyenin altına babet giycekmişim heyyy ALLAH'ımmm...
abiyeye izin varmi
çocuk u$umesin
canm benım eşimde oyle. çok ustume düşüyo ustelık bız hıç beklemedık 2 ayda oldu hemen
süpürgeyı bıle kendısı yapıyo evde
cinselliğe gelınce.. ilk üç ay bızdede yaşamadı. açıkcası bende ıstemedım. sende ısrarcı olma o sureç bebeğin tutunma surecı. 3 ay gectıkten sonra bırkaç defa bırlıkte olduk ama şimdi gene tık yok. bu seferde karnın buyudu korkuyorum bırşey olur dıye dıyo bacı kardeş yatıyoruzolmaz dıyorum 7 aydan sonra yasak dıyorum yok korkuyo ...
ben 9 ay yaşadım onu allah kolaylık versin
daha ilk aydan ayakkabılarımı bağlamaya, elinde süt bardağıyla peşimde koşmaya başladı
bi de hamilelik sendromuna girdi, benimle birlikte midesi bulandı, karnı büyüdü, beli ağrıdı
doğurdum da kurtulamadım, çocuk 1.5 yaşına geldi hala lohusa muamelesi görüyorum, şerbet alıyor sütün artsın diye
ama bizimki 6. yıl bebeği tabi
bu arada bizde 9 ay cinsellik yaşanmadı, umarım bu konuda benzeşmezsiniz
ne varkı bunda yanı bu bır sorun değil ki :)
benım esım ben hamıle kaldıgımda benımle cınsel bırlıktelık yasamayacagını soyluyor
ben suanda dusunemıyorum sabahlar oolmasın modundan cıkabılecegımı sanmıyorum ayrıca hamıleyken hormonlar daha hassas degılmı cınsellık olmadan olmaz :)
Hayırlısı olsun
ben eşinize değilde kvnize takıldım sakın onlarda kalmak gibi bir hataya düşmeyin bebeğiniz yerini odasını bilsin hem sizde rahat edemezsiniz....
hayırlısıyla doğar inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?