- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
aman sakın haaaa.lokman hekim ismini duyunca bile sinirleniyorum.ben şikayet bile etiim onları.bildiğin ticarete dökmüşler işi.ben adet sancısıyla gittim direk testten falan geçirmeden bana iğne yapmaya kalktılar.ve paramedik bakıyo dr hanım bi zahmet etmiyoo.neymiş dr a sormuşlar ee ben neden ultrason parası verdim dedim.çağıracaktık sizi bilmem neee..iğrendim resmen.sonra bi zahmet baktı ve beni azarlamaya kalktı dediğin dedğil başka bi bayan dr.bende ters tepki verince yok yanlış anladınız oldu.ben yüzüncüyıl hastanesine dilek özdur a gidiyorum en başından beri benimle.ve çok seviyorum o kadar tatlı ki..bu kist olayından sonra evime telefon bile etmişti merak ettim nasıl oldun diye..sonuna kadar onunlayım..dr olarak değil sadece insan olarak tabayılıyorum ona...canım dr um benimtolga ecemişi duymuştum iyi diyorlardı ona da
kasıklarımdaki ağrılar yüzünden her 2 güne 1 gidip serum taktırıyoduk.en sonunda doktor betahcg yaptıralım mı dedi.öylesine yaptırdık ve 21 günlük hamileymişim....çok kötü olmutum..hiçbişey hissedemedim o an...şimdi oğlum 23 aylık:)
lokman hekimden bende nefret ediyorum
ama evime yakın olduğu için rahatlık diye gittim
fatma hanım aslında iyi bir kadın
başka hastanede olsa belki düşünürdüm
tolga ecemiş ablamın ve bi arkadaşımın doktoru onlar çok memnunlardı
ama şimdi tüp bebege geçtiğinden yoğun sanırım
çok yoğun olacak olursa senin doktorunuda araştırıp düşünebilirim
özeline mi gidiyorsun ücretler nasıl?
canım ben 52 lira veriyorum fark olarak.testlerden ayrıca ücret alınıyor tabi.mesela ilk hamile kaldığın ay yapılanlardan falan ikili taramadan...ilk ay yaptırdıgım 93 lira tutmuştu.2 li taramaya 18 lira verdim
canım ben 52 lira veriyorum fark olarak.testlerden ayrıca ücret alınıyor tabi.mesela ilk hamile kaldığın ay yapılanlardan falan ikili taramadan...ilk ay yaptırdıgım 93 lira tutmuştu.2 li taramaya 18 lira verdim
negüzel hiç stres yapmadan gelmiş bebeğiniz
ama sanırım çok da planlı bir bebek değildi
tebrik ediyorum maşallah
gayet iyi bence fiyatı
tolga ecemişi hastanede yakalamak çok zor
özelide 250 tl falan gibi bişey
olmadı seninkine giderim ya
hem ben emekli sandıgına baglıyım
çoğu şeyi de karşılıyor zaten
peki hastanee bakınca çok bekleme falan oluyor mu
sıkıntı yaşıyor musun
benim eşimin ailesinde kısırlık sorunu var.eşim geniş aileni tek çocuğu.amcalarının çocuğu falan yok ve eşimde çok zor olmuş.tedavilerle falan.bende açıkçası ona güvendim biraz.olmaz diye saldım çayıra...ilk duyduğumda bön bön baktım.ağlamayı beğenemedm.gülmeyide beğenemedim.aklıma ilk başta ailem geldi açıkçası.ne tepki verirler diye düşündüm...tabi hamile kaldığımı duyunca çok kızdılar.çok kavga ettiler.erkenden çocuk yaptık diye çok fazla laf duydum
canım özel hastane olduğu için beklemiyosun en fazla 10 dk. kayıyor muayene o da acil hasta falan geliyor ya da dr ameliyatta olursa genelde beklemeden alınıyor.devlet hastaneleri çok kalabalık olduğundan ben hiç gitmedim.bunu arayıp randevunu alıyosun ve gidiyosun
haziran'ın 17 si sabahı öğrendim, işe gitmeden önce:)
adetim 5 gün gecikmişti ama normaldi, adetlerim düzensizdir. ilaç kullanmam gerekliydi ve emin olmak için yapmıştım:)
veee, ayın 17si bizim evlilik yıldönümümüz
Rabbime şükürler olsun, Hayırlısıyla sağ salim özürsüz ayıpsız kucağımızada almayı nasip etsin inş.
Allah'ım isteyen herkesin gönlüne göre versin
haziran'ın 17 si sabahı öğrendim, işe gitmeden önce:)
adetim 5 gün gecikmişti ama normaldi, adetlerim düzensizdir. ilaç kullanmam gerekliydi ve emin olmak için yapmıştım:)
veee, ayın 17si bizim evlilik yıldönümümüz
Rabbime şükürler olsun, Hayırlısıyla sağ salim özürsüz ayıpsız kucağımızada almayı nasip etsin inş.
Allah'ım isteyen herkesin gönlüne göre versin
acaba 3 5 denemede bizimkisi gibi hamile kalan var mıdır???bende vajinusmus vardı ve 3 ay boyunca hiçbişey yapamadık.tam aştık derken hamile olduğumu öğrendim.nasıl bi duygudur anlatamam...biz normalde ayda 2 defa yakınlaşıyoruz.onda bile hamile kaldım hayret vallaDDD
maşallah valla ne diyeyim
bebişin doğdu mu
23 aylık oldu tosunum teyzesi:)))
amin inşallah canım, Allah gönlümüze göre versinnegüzel hikaye
allah ben gibi tüm isteyenlere de böyle hayırlısıyla nasip etsin
buarada ne kadar denediniz acaba
oy maşallah yaa allah bağışlasınn
kandamı öğrendin idrarda mı
ne kadar geçmişti adetin
kanda öğrendik canım.1 gün geçmişti ve ben normalde günü gününe hastalanan biri değilim.illaki gecikir.1 gün gecikmeyle hemen 950 olmuştu gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?