Hamileliğinizi nasıl ve ne zaman öğrendiniz?

maşallah ya ne güzel yüce mevlam dilesin yeterki darısıda bizlere inş....

allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
gerçekten en az stresli olduğun ay hamile kalmış herkes
sen de ailenin yanında daha rahatsındır heralde
çok kasıyoruz kendimizi greksiz yere

amin cümlemize canım.evet insan ne zman rahat olsa ozman daha kolay gebe kalıo ben ailemin yanından geldim rahattım gezdiğim dolaştıgım yerleri yasadıklarıma düşünürken eşime bol bol anlatırken bebek aklıma o ay hiç gelmedi derken haberini alıverdik :)

ay darısı başıma yaa
adet düzensizliğim var bugün itibariyle adetimin üstünden 37 gün geçti ama beklicem daha.2 gündür karın ve belimde hafif ağrılar var bakalım hayırlısı
hakkımızda hayırlısı inş. tüm isteyenlere versin rabbimmm

okuyup geçmeyin bi dua ediverin !

inşallah hamişsindir canım

Hamileliğimi eşimin doğum gününde evde yapılan idrar testleriyle öğrendim.
Korunmayı bırakmamın üzerinden 7 adet dönemi geçmişti.
Arada bir kez biyokimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım. İlk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra olmuştu.
Bu düşükten sonra düzenli ve 32 gün olan adet döngüm 36-37 günlere çıktı. Adetlerim düzensizleşse de takiplerimi 32 güne göre yapıyordum, gecikmeler oldukça acabalar oluyordu.
Bal tarçın çörek otu kullanarak 33 güne düşürebildim. Son adetimi de 23 Nisanda gördüm.
Bu arada bebeğim olmayacak düşüncelerine kapılmış, gün saymayı bırakmış ve tüp bebek merkezi araştırmalarına başlamıştım.
Artık eşimle birlikte olduktan sonra bir süre yatmıyordum bile. Belirti kovalamıyordum, beklentim yoktu.
Sadece adetim tekrar düzene girsin istiyordum ve bunun için soğan kürü kullandım.
Soğan kürüm bitti, 32. Gün geçti fakat yine adet olmadım. Kendi kendime bu da işe yaramadı, yine düzene girmedi diyordum.
Oysa emindim düzenleyecekti bu soğan kürü.
33. gün gecesinde adet görecek gibi, karnım ve belim ağrımaya başladı. Tamam adet olacağım dedim.
Fakat aradan saatler geçti adet olamadım, ki kendimi biliyorum karın ağrım başlar başlamaz yarım saat içerisinde reglim başlar. Asla ertesi güne kalmaz, birkaç gün önceden başlamaz.İşte bu beni şüphelendirdi.
Ertesi gün gidip bir idrar testi aldım ve yaptım. Silik fakat çok net bir çizgi belirdi.
Eşimin doğum günüydü bir zarfa koyup, müstakbel bebeğimizin ağzından bir mektupla ona hediye ettim.
Ertesi gün de kan testi yaptık be pozitif çıktı hamdolsun…
Korunmayı bıraktıktan sonraki 8. adet dönemimdi, aklımda bebek fikri ve umudu yoktu…Ama her şeyin bir zamanı varmış demek ki Rabbim nasip etti.
Allah bağışlasın ve esirgesin inşallah.

Son düzenleme:
biz 14 ay denedik 6 ay olmayinca doktora gittik bi sorun cikmadi sadece esimde az bi sorun cikti ama oda engel deildi gebelige catlatma ignesi oldum 4 ay yumurta ve kan takibiyle gene olmadi doktorum asilamaya geccecegimizi soyledi 6 kere denicez olmazsa tup bebege gecicez dedi ilk asilamam iyi gecti sperm sayisida guzeldi ama tutmadi ikinci asilamam cok agrili gecti hemen ayaga kalktim doktor da telaslandi kanamam oldu o ay ihtimal vermedim cunki asilaman once ve sonra birlesme olmadi ev tasidik o yuzden firsat olmadi nisanin 7 sinde olmustu asilamam 21 indede test yapip utrogestani birakmam gerekiyordu gebelik yoksa o gun geldi ve benden az kan geldi dedim tutmadi gene teste bosuna para vermiyim cokta pali testler burda esim genede yap dedi aldim en dandiriginden sabah yaptim iki cizgi cikti inanamadim esimi kaldirdim dedi sana ogle geliyo tek cizgi var dedi ama okadar belliydiki esim beni umitlendirmemk icin diyordu cunki 4 ay oncesi 4 testimde pozitif cikmisti ama kanda negatif meger testler sorunluymus hepsi ayni markaydi bu sefer gititm eczanelere zar zor anlatim pali testler aldim yaptim farkli markalardan hepsi pozitif esim hala umitlenme diyordu aglamana uzulmene dayanamiyorum diyordu gittik hemen kan vermeye 2 gun sonra cikar dedi hemsiye ama benimki bekliyemem dedi aml ye gidelim dedi hyr dedim bekliycez o sabahta calistim esimde geliyorum kave icmeye sonra sonucu aliriz dedi tamam dedim geldi oturduk biraz sohbet ettik dedim hadi kalk gec kalcaz sen hamilesin dedi ne dedim yalan soyleme dedim evt sen hamilesin dedi agladim inanirmisiniz ne hayallerim vardi ben yapcaktim supriz ama kocam bana yapti simdi 20 haftalik oglum kipir kipir icimde allahim herkeze nasip etsin bu duyguyu mahrum birakmasin her gece oyle dua ediyorum meraketmeyin sizinde meleginiz olcak ben hamileligimi tam asilamadan 14 gun sonra ogrendim yani adetimin 28 ci gununde gecikme yasamadim yani tedavi oldugu icin ama ayni adet belirtileri baslamisti hic hissetmedim halada hissetmiyorum tuhaflik sadece mac ve boks hareketleri hissediyorum

JOYz

Istiyoduk zaten korunmuyoduk her ay test yapiyodum negatifi goruyodum 6 aylik evliyim benim adet belirtilerim vardi 1 gun gecmisti normaldede zaten 3 4 gun gectigi olur adet belirtilerim oldu icin dedim yoktur ama yinede yapicam ben oylesine yaptim testi ben şok iki cizgi test bozuktur diye emin olamadim esime fln soylemedim ama gel sor ki zor tuttum kendimi ertesi gunde tekrar test yaptim yine cift cizgi dedim sükur rabbime :) yani ben o ay hic stres yapmadim dedim gibi oylesine yaptigim bi testi ve esime keciboynuzu pekmezi icirdim bi kasik sabahlari ac karna 24 saatte bir iliskide bulunduk beklemiyodum hic yoktur dedim stres cok etkiliyomus buna inandim

Eklentiler

• 20210121_213051.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…