- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
acaba 3 5 denemede bizimkisi gibi hamile kalan var mıdır???bende vajinusmus vardı ve 3 ay boyunca hiçbişey yapamadık.tam aştık derken hamile olduğumu öğrendim.nasıl bi duygudur anlatamam...biz normalde ayda 2 defa yakınlaşıyoruz.onda bile hamile kaldım hayret vallaDDD
allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
gerçekten en az stresli olduğun ay hamile kalmış herkes
sen de ailenin yanında daha rahatsındır heralde
çok kasıyoruz kendimizi greksiz yere
darısı başımıza inşallah
bu fikir kafadan nasıl atılır acaba.
eksikliği içimi yakıyor
ay darısı başıma yaa
adet düzensizliğim var bugün itibariyle adetimin üstünden 37 gün geçti ama beklicem daha.2 gündür karın ve belimde hafif ağrılar var bakalım hayırlısı
hakkımızda hayırlısı inş. tüm isteyenlere versin rabbimmm
okuyup geçmeyin bi dua ediverin !
canım açılışı ben yapayım bari:))
hamileliğimi adetime 4 gün kala test yaparak öğrendim.çoook silik bi çizgi vardı.ertesi gün kan testinde pozitif çıktı..hiç bir belirtim yoktu.adet belirtilerinin aynısı vardı.karın ağrısı göğüste dolgunluk acı ve kasık ağrısı...ve ben çok bekledim meleğimi 2 sene.... uzun uğraşlar sonucu ve 2 negatif aşılama sonrası tam tüp bebeğe geçeceğimiz ay kendiliğinden geldi minik mucizemRabbim tüm isteyenlere nasip etsin..çok zordur beklemek çok çok iyi bilirim
Ne güzel şeyler buluyosun yahu yaptırıcan bu gazla o testi bana yarın
Tamam kesiyorum gazı aldım ayagımı pedaldanNe güzel şeyler buluyosun yahu yaptırıcan bu gazla o testi bana yarın
Istiyoduk zaten korunmuyoduk her ay test yapiyodum negatifi goruyodum 6 aylik evliyim benim adet belirtilerim vardi 1 gun gecmisti normaldede zaten 3 4 gun gectigi olur adet belirtilerim oldu icin dedim yoktur ama yinede yapicam ben oylesine yaptim testi ben şok iki cizgi test bozuktur diye emin olamadim esime fln soylemedim ama gel sor ki zor tuttum kendimi ertesi gunde tekrar test yaptim yine cift cizgi dedim sükur rabbime :) yani ben o ay hic stres yapmadim dedim gibi oylesine yaptigim bi testi ve esime keciboynuzu pekmezi icirdim bi kasik sabahlari ac karna 24 saatte bir iliskide bulunduk beklemiyodum hic yoktur dedim stres cok etkiliyomus buna inandimhamile arkadaşlar hamileliğinizi ilk nasıl öğrendiniz?
şüpheleneriniz nelerdi?
ne kadardır deniyordunuz?
ve adetiniz kaç gün geçmişti veya kaç gün kala öğrendiniz?
bize kendinizi ve hikayenizi anlatırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?