Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

slm kızlar bende şuan 12. haftadayım 4 kilo verdim bulantılardan inşallah geçerde bende ağız tadıyla bişeyler yiyebilirim ..

benim 20. haftaya girecek... 59 kiloyla hamile kaldım. ilk iki ay 4 kilo aldım. gören aa ne kadar kilo almışsın diyo, ama tartı öyle sölemiyo. veriyorum kilolarımı. doktor iştah açıcı falan verdi ama nafile. hiçbir şey yiyemiyorum...

bız daha çok yenıyız..
12+2
daha kılo almadım..54 düm hala 54 düm.

17. haftada ben 3 kilo almışım (ilk 3 ay 2 kilo 4.ay 1 kilo)
oğluşum 171gr olmuş. yarım ekmek diyoruz artık kendisine :)

kiloyu hic onemsemiyorum ben.. normal kilo alimi 12-18 heryerde yaziyor.. demet sener 25 kilo aldi noldu gene dal gibi.. onemli olan ondan sonrasi bogazina sahip cikip usenmeden spor yapmak o zaman veriyor insan ben ilk bebegimde 15 kilo aldim sonrasinda 20 kilo verdim emzirmek ve her gun yuryus bol su icerek oldu ve 3 ayda verdim kilomu.. umarim bu seferde oyle olur.. ustelik ilkinde almayim die az yemege calismistim kizim 3 150 dogmustu simdi daha cok yiyicem bebegim daha 3500 falan dogsun die.. onun kilosu sagligi benim icin daha onemli .. fazla kafaniza takmayin yani

bugün doktora gittim
31+5 günlük hamileyim ben altı kilo almışım kızımda 1833 gram olmuş

7. haftaya girdim. 1 kg a yakın kilo aldım. ya da karnımın şişliğinden kilo aldım sanıyorum. herkes erken gebelikte şiş oldu mu?karnım 4-5 aylık gibi duruyor. neden acaba?

27 haftalık hamileyim:)43 kg la başladım şimdi 52 kiloyum...insan kilo alıyoo elinde değil..ne az ne çok yiyiorum yeme konusunda hep aynıydı benim hamile kalmadan önce de bu kadar yiyordum ben.bebişim 2 hafta önce 800 gr dı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…