benim 20. haftaya girecek... 59 kiloyla hamile kaldım. ilk iki ay 4 kilo aldım. gören aa ne kadar kilo almışsın diyo, ama tartı öyle sölemiyo. veriyorum kilolarımı. doktor iştah açıcı falan verdi ama nafile. hiçbir şey yiyemiyorum...
kiloyu hic onemsemiyorum ben.. normal kilo alimi 12-18 heryerde yaziyor.. demet sener 25 kilo aldi noldu gene dal gibi.. onemli olan ondan sonrasi bogazina sahip cikip usenmeden spor yapmak o zaman veriyor insan ben ilk bebegimde 15 kilo aldim sonrasinda 20 kilo verdim emzirmek ve her gun yuryus bol su icerek oldu ve 3 ayda verdim kilomu.. umarim bu seferde oyle olur.. ustelik ilkinde almayim die az yemege calismistim kizim 3 150 dogmustu simdi daha cok yiyicem bebegim daha 3500 falan dogsun die.. onun kilosu sagligi benim icin daha onemli .. fazla kafaniza takmayin yani
7. haftaya girdim. 1 kg a yakın kilo aldım. ya da karnımın şişliğinden kilo aldım sanıyorum. herkes erken gebelikte şiş oldu mu?karnım 4-5 aylık gibi duruyor. neden acaba?
27 haftalık hamileyim:)43 kg la başladım şimdi 52 kiloyum...insan kilo alıyoo elinde değil..ne az ne çok yiyiorum yeme konusunda hep aynıydı benim hamile kalmadan önce de bu kadar yiyordum ben.bebişim 2 hafta önce 800 gr dı.