Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

hanımlar gebelikte alınması gereken kiloyla ilgili dr detaylı konuştuk hamilelikte kişilerin bünyeleri farklı oldugu için aslında kimse için bir standart yokmuş önemli olan annenin çok kısa sürede çok kilo almamasıymış.mesela bir haftada 4-5 kilo aldım yada bir ayda 7-8 kilo bu bedenimin ödem yaptıgı anlamına geliyormuş ve gebelik zehirlenmesine işaretmiş.bu nedenle dr haftalık kilo takibi yapıyormuş en önemlilerinden biride bol su tüketmek.böylece beden daha az ödem yapıyormuş

arkadaşım bana da doktor 6. aya kadar her ay 1 kilo almalısın deedi.çünkü 6. aydan sonra bu oran 1.5 -2 kilo arasında oluyormuş sen çok az almışsın.bebek sağlıklı ise sorun yok.doğumdan sonra kolay olur.

aymuel,ben de 20 haftalıkken 5 kilo almıştım şu an 25 haftalık hamileyim ve 5 haftada 8 kilo almışım bende gastıyonel diyabet çıktı.24.haftada şeker yüklemesi yapılıyor.dikkat etmek lazım ben şeker yemediğim ve ailemde olmadığı halde çıktı

bende 26+0.62 de gebe kaldım bu gün 69 kiloyum.ve göbüşüm çok büyükmüş öyle diyorlar.bebeğim 10 gün önce 726 gramdı.

54 le hamile kaldım. şuan 28 haftalığım 8 kilo aldım. prensesimde geçen hafta 1166 gramdı. :))

36 haftalık hamişim
bu süre içerisinde ben tam 20 kilo bebeğimde 3 kilo aldı
bebeğede banada maaşallah diyorum ve kilolarımdan çok utanıyorum

Doktoruma annenın az ya da cok kılo almasının bebegın gelısımını etkıler mı dıye sordum... doktorumda genelde anne 6 kılonun altında alırsa bebegın gelısımınde sıkıntı olur derler dedı ama alakası yok dedi,bır hastam 5 kılo ıle doguma gıttı 3,5 kılo bebek dogum yaptı dedı :)

31(+2) haftalık hamileyim Şu ana kadar hamilelik öncesi kiloma göre +4 kilodayım bebeğimse 2850gr ama benim bu kilo durumu biraz karışık ilk 4 ay çok bulantım oldu 12 kilo verdim sonraysa fazlasıyla geri aldım üstelik yememe çok dikkat etmeme rağmen neyse bebek de sorun olmasın da kilo eninde sonunda verilir

sanırım doğuma kadar patlıcam:) 25+2 haftalık olduk..52 ile başladım 59 kiloyum benim için sorun yok neolursa olsun ama doktorum herseferinde uyarıo şuan şukadar ayda şukadar almışsın die napimmm çok acıkıorum çok yemek yiyesim gelio.sizde böle oluomu:) sevgilier...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…